Yepyeni bir konumla karþýnýzdayýmHerkezin bildigi gibi Bluestacks ve genymotion emulatorlerinde bircok failed vb. problemi gibi saçma sampalak biþeylerle karþýlaþýyorsunuz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bu emulatorderdinize deva olacak ! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap(Ýndirdim kullanýyorum virüssüzdür virustotal konumun altýnda verecegim)Üstelik türkçe dil desteði var !!!!!!!!!!Android telelfonlarýnýza program kurup kaldýrmadan önce pcnizde deneyebilieceðiniz ve fikir edinip ona göre karar vereceðiniz çok güzel bir uygulama kurulumu ve kullanmasý çok basit içindeki Android iþletim sisteminin türkçe dil desteðide var tek eksi @ iþaretinin olmamasý oda sorun deðil zaten tüm Android kullanýcýsý arkadaslara hayýrlý olmasý dileðimle.Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Adresinden web sitesini gezebilirsinizLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Adresinden Ýndirebilirsiniz Yardýmcý olduysam küçük bir repi esirgemeyin , teþekkürlerVirusTotal Eklenmistir : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap][/b]
YouWave.Com dan indir zaten ordaki herseye yes de adým adým git en sonunda VDS ekraný gibi bi always on (emulator ekraný) gelcek ordanda baglanýrsýn .
tabiki kullandým bunu da, o yüzden bluestacksý tanýttým gösterdim. ben hiç beðenmedim umarým beðenip kullananlar olur..