Gönderen Konu: Kolay Kara iksir,altýn ve iksir kasma  (Okunma sayýsý 8048 defa)

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
Kolay Kara iksir,altýn ve iksir kasma
« : 06 Temmuz 2014, Pazar - 04:27 »
Ýlk önce kupamýzý 2000 lere köy binasý yýkarak getiriyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Burdan sonra büyülerimizi de yýldýrým büyüsü basýyoruz. Askerleri ise 140 okçu 60 barbar veya full okçu basabilirsiniz. Oyuna geceleri girin ve köy binasý dýþarda gelenleri yýkýn kupa alýn 21k bonus ganimet gelir ve bu kupada oyunu býrakan veya afk olan çok kullanýcý var bu yüzden durmadan madenlerde ganimetli adam gelir 200-250k yý çok kolay þekilde alýrsýnýz ve bu seviyede ki adamlarýn sondalarý ile madenleri yüksek seviye olduðundan rahatlýkla ganimet kasýlýyor size bir örnek benden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gördüðünüz gibi ganimetleri Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Kara iksir deposu full Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýksir zaten hep 6 milyon klan savaþýna ejderle girdiðim için azalýyor hemen geri fulleniyor. Altýným azaldý ama 2 gün öncesine kadar 6 milyondu 6 günlük inþaatlarý verdim yani teslalarý çok rahatým ganimet sýkýntýsý hiç çekmiyorum.

Bol þanslar...

Killer1453 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Cardriff (29 Kasým 2014, Cumartesi - 17:02)

Çevrimdýþý WalkerSS

• 7.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 19
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • 1 TEÞEKKÜR YETER...
  • 8 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : WalkerSS
Ynt: Kolay Kara iksir,altýn ve iksir kasma
« Yanýtla #1 : 25 Temmuz 2014, Cuma - 21:08 »
Yararlý ve güzel eline saðlýk dün akþam 7 yaptým köy binasýný ilk iþim kara iksir kasmak þu an saðol

BU BÝR ÝNSANLIK  SUÇUDUR!

WalkerSS 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: ZEKO MM (29 Temmuz 2014, Salý - 16:56)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanýtla #2 : 25 Temmuz 2014, Cuma - 21:10 »
Ýlk önce kupamýzý 2000 lere köy binasý yýkarak getiriyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Burdan sonra büyülerimizi de yýldýrým büyüsü basýyoruz. Askerleri ise 140 okçu 60 barbar veya full okçu basabilirsiniz. Oyuna geceleri girin ve köy binasý dýþarda gelenleri yýkýn kupa alýn 21k bonus ganimet gelir ve bu kupada oyunu býrakan veya afk olan çok kullanýcý var bu yüzden durmadan madenlerde ganimetli adam gelir 200-250k yý çok kolay þekilde alýrsýnýz ve bu seviyede ki adamlarýn sondalarý ile madenleri yüksek seviye olduðundan rahatlýkla ganimet kasýlýyor size bir örnek benden Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Gördüðünüz gibi ganimetleri Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Kara iksir deposu full Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýksir zaten hep 6 milyon klan savaþýna ejderle girdiðim için azalýyor hemen geri fulleniyor. Altýným azaldý ama 2 gün öncesine kadar 6 milyondu 6 günlük inþaatlarý verdim yani teslalarý çok rahatým ganimet sýkýntýsý hiç çekmiyorum.

Bol þanslar...
yýldýrým büyüsünü beklemek baya zaman alýyor

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ugrtrkgvn56

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 54
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 24 Mesajý Toplam
    57 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ugrtrkgvn56/ugrtrkgvn/ugrtrkgvn568/ugurt56
« Yanýtla #3 : 27 Temmuz 2014, Pazar - 00:26 »
Bu seviyede ganimet korumak çok kolay deðil.Bayaðý uðraþ gerektirir.Ben 8. seviye köyümde 2100 seviyesine geldim çok zaman ayýrmam gerekti ganimeti korumak için baktým olacak gibi deðil düþtüm 1400 lere ne saldýran var ne biþey.rahatlýkla 200k ganimet topluyorum.Zaman sýkýntýsý yoksa dediðin yöntem uygulanabilir.Art arda 3 kere saldýrý yapýp bi kere kaybetsen bile 600k ganimet kalýr elinde.

En büyük savaþ,cahilliðe karþý yapýlan savaþtýr.

K.Atatürk

Çevrimdýþý ZEKO MM

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ZEKOMM
  • Klaným : ZEED FOR SPEED
« Yanýtla #4 : 29 Temmuz 2014, Salý - 17:00 »
BENIM SIMDI 5873 KARA IKSIRIM VAR TOPLAYIB BARBAR KRALMI ALIYIM  YOKSA FULL DALKAVUKMU BASAYIM Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanýtla #5 : 29 Temmuz 2014, Salý - 17:02 »
10.000 yap Barbar Kralý al
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2014, Salý - 22:42 Gönderen: Yüksel129 »

Game Center:'Fiery Dagger'                                    
                                        Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
« Yanýtla #6 : 30 Temmuz 2014, Çarþamba - 14:10 »
BENIM SIMDI 5873 KARA IKSIRIM VAR TOPLAYIB BARBAR KRALMI ALIYIM  YOKSA FULL DALKAVUKMU BASAYIM Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Koruyup, 10.000 bin kasabilirsen barbar kral al Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap vesselam

Çevrimdýþý berke_35

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 61
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 11 Mesajý Toplam
    11 Kere Beðenildi
  • COC Nick : berke
« Yanýtla #7 : 31 Temmuz 2014, Perþembe - 12:21 »
biriktir kardeþ barbar kral al çok iþe yarýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap