Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBence konu kilit deðil , Evet boom beach te 15 lvl karargaha sahip olanlar bilir , þok atar diye bir birim vardýr . Bence o uydu olan þok atabilir , þok attýðý içim de birimler yaklaþamaz . Öteki birim de þoktan etkilenmemen birim olabilir .þok atar 17.seviye karargahda açýlýyor dostum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bence konu kilit deðil , Evet boom beach te 15 lvl karargaha sahip olanlar bilir , þok atar diye bir birim vardýr . Bence o uydu olan þok atabilir , þok attýðý içim de birimler yaklaþamaz . Öteki birim de þoktan etkilenmemen birim olabilir .
Th11 de 1 birim ekleneceðini zannetmiyorum , muhtemelen valkyrie ve golemi th 8 e çekerler, th9 da cadý + 1 birim , th 10 da 2 birim , th11 de de 2 birim olacak þekilde ayar çekerler .
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapSeattle'da gerçekleþtirilen Clash Of Clans buluþmasýnda topluluk yöneticilerinin yaptýðý açýklama sonucu gelecek güncelleme ile ilgili bazý bilgilere ulaþtýk. Bu arada resmin güncelleme ile kesin bir baðlantýsý yok.- Klan Savaþýna katýl/katýlma seçeneði eklenmeyecek. - Büyük ihtimalle yeni bir izbe kýþla birimi gelecek.- Burada topluluk yöneticisinden alýntý yapýyorum. "Oyundaki ekonomi çok kötü ve duvarlarý yükseltmek çok zor, yakýnda ekonomi ve duvarlar hakkýnda çok daha mutlu olucaksýnýz."- Büyüklere ve liderlere özel klan sohbeti eklenmeyecek.- Köy Binasý 11 yakýn bir tarihte gelmeyecek.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBirde þöyle bir þey buldum ýþýn atacak galiba;Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapFacebook "Clash Of Clans Türkçe" sayfasýndan alýntýdýr.11. seviye köy binasý geldiðinde böyle bir savunma birimi gelebilir mi sizce ? çünkü 9. seviye köy binasý siyah renkli ve siyah x yayý var. 10. seviye köy binasý ise kýrmýzý ve yanýndan alev, lav gibi bir þey akýyor ve cehennem kulesi var. Çýkabileceði söylenen 11. seviye köy binasýna baktýðýmýzda mavi ve üstünde elektrikli direk var bir tartýþalým bence bunu.2.resim dikkatimi çekti. Bu oyun eski çað oyunu diyilmi ? Nerden çýktý uzay çaðý teknolojisi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Gelirsede oyunun konseptine uymaz
Seattle'da gerçekleþtirilen Clash Of Clans buluþmasýnda topluluk yöneticilerinin yaptýðý açýklama sonucu gelecek güncelleme ile ilgili bazý bilgilere ulaþtýk. Bu arada resmin güncelleme ile kesin bir baðlantýsý yok.- Klan Savaþýna katýl/katýlma seçeneði eklenmeyecek. - Büyük ihtimalle yeni bir izbe kýþla birimi gelecek.- Burada topluluk yöneticisinden alýntý yapýyorum. "Oyundaki ekonomi çok kötü ve duvarlarý yükseltmek çok zor, yakýnda ekonomi ve duvarlar hakkýnda çok daha mutlu olucaksýnýz."- Büyüklere ve liderlere özel klan sohbeti eklenmeyecek.- Köy Binasý 11 yakýn bir tarihte gelmeyecek.Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapBirde þöyle bir þey buldum ýþýn atacak galiba;Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapFacebook "Clash Of Clans Türkçe" sayfasýndan alýntýdýr.11. seviye köy binasý geldiðinde böyle bir savunma birimi gelebilir mi sizce ? çünkü 9. seviye köy binasý siyah renkli ve siyah x yayý var. 10. seviye köy binasý ise kýrmýzý ve yanýndan alev, lav gibi bir þey akýyor ve cehennem kulesi var. Çýkabileceði söylenen 11. seviye köy binasýna baktýðýmýzda mavi ve üstünde elektrikli direk var bir tartýþalým bence bunu.
Ýzbe Kýþla'ya girildiðinde 5 tane birimde "çok yakýnda" yazýyor. TH11'de 1 tane birim eklenirse gerisi nasýl olur merak ediyorum
Üste doðru söylüyorsun evet. Ama tesla baþtan beri vardý. Tesla elektirik saçýyor. O zaman elktrik varmýydý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Th 11'in bu seni içinde geleceðini sanmýyorum, fakat seneye geleceðindede mevcut birimlerin seviyelerinin bir üst kademeye çýkarýlacaðýný tahmin ediyorum..
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapTh 11'in bu seni içinde geleceðini sanmýyorum, fakat seneye geleceðindede mevcut birimlerin seviyelerinin bir üst kademeye çýkarýlacaðýný tahmin ediyorum..Mevcut birimler bir üst kademeye çýkacaksa 11. seviye köy binasýda gelir.