Gönderen Konu: Yeni Savunma Birimi Ve Yeni Ýzbe Kýþla Askeri  (Okunma sayýsý 5904 defa)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
Ynt: Yeni Savunma Birimi Ve Yeni Ýzbe Kýþla Askeri
« Yanýtla #12 : 05 Eylül 2014, Cuma - 22:52 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bence konu kilit deðil ,

Evet boom beach te 15 lvl karargaha sahip olanlar bilir , þok atar diye bir birim vardýr .
Bence o uydu olan þok atabilir , þok attýðý içim de birimler yaklaþamaz .
Öteki birim de þoktan etkilenmemen birim olabilir .
þok atar 17.seviye karargahda açýlýyor dostum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
pardon 15 te sýhhiyee açýlýyordu . Gerçi ben daha 13 üm Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Çevrimdýþý voglioinvecchiare

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 29
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Voglioinvecchia
« Yanýtla #13 : 05 Eylül 2014, Cuma - 22:58 »
Ýzbe Kýþla'ya girildiðinde 5 tane birimde "çok yakýnda" yazýyor. TH11'de 1 tane birim eklenirse gerisi nasýl olur merak ediyorum

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

voglioinvecchiare 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (09 Eylül 2014, Salý - 10:29)

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #14 : 05 Eylül 2014, Cuma - 23:00 »
Th11 de 1 birim ekleneceðini zannetmiyorum , muhtemelen valkyrie ve golemi th 8 e çekerler, th9 da cadý + 1 birim , th 10 da 2 birim , th11 de de 2 birim olacak þekilde ayar çekerler .

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

uzaya 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: 1 Nefeski Aþk (09 Eylül 2014, Salý - 10:46)

Çevrimdýþý voglioinvecchiare

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 29
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Voglioinvecchia
« Yanýtla #15 : 05 Eylül 2014, Cuma - 23:03 »
Th11 de 1 birim ekleneceðini zannetmiyorum , muhtemelen valkyrie ve golemi th 8 e çekerler, th9 da cadý + 1 birim , th 10 da 2 birim , th11 de de 2 birim olacak þekilde ayar çekerler .

Biraz saçmalamýþ olurlar. Yeni birimler gelmesini isteriz tabi ama oyunun keyfini kaçýrmayacak þekilde yaparlarsa çok iyi olur.

Çevrimdýþý gunesekafaatanadam

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 28
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ToyotanýnKriksu
  • Klaným : turk savascilar
« Yanýtla #16 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 03:02 »
Seattle'da gerçekleþtirilen Clash Of Clans buluþmasýnda topluluk yöneticilerinin yaptýðý açýklama sonucu gelecek güncelleme ile ilgili bazý bilgilere ulaþtýk. Bu arada resmin güncelleme ile kesin bir baðlantýsý yok.
- Klan Savaþýna katýl/katýlma seçeneði eklenmeyecek.
- Büyük ihtimalle yeni bir izbe kýþla birimi gelecek.
- Burada topluluk yöneticisinden alýntý yapýyorum. "Oyundaki ekonomi çok kötü ve duvarlarý yükseltmek çok zor, yakýnda ekonomi ve duvarlar hakkýnda çok daha mutlu olucaksýnýz."
- Büyüklere ve liderlere özel klan sohbeti eklenmeyecek.
- Köy Binasý 11 yakýn bir tarihte gelmeyecek.
Birde þöyle bir þey buldum ýþýn atacak galiba;

Facebook "Clash Of Clans Türkçe" sayfasýndan alýntýdýr.

11. seviye köy binasý geldiðinde böyle bir savunma birimi gelebilir mi sizce ? çünkü 9. seviye köy binasý siyah renkli ve siyah x yayý var. 10. seviye köy binasý ise kýrmýzý ve yanýndan alev, lav gibi bir þey akýyor ve cehennem kulesi var. Çýkabileceði söylenen 11. seviye köy binasýna baktýðýmýzda mavi ve üstünde elektrikli direk var bir tartýþalým bence bunu.
2.resim dikkatimi çekti. Bu oyun eski çað oyunu diyilmi ? Nerden çýktý uzay çaðý teknolojisi  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Gelirsede oyunun konseptine uymaz

Cehennem kulesi, elektrik atan gizli tesla,  açýklamasýnda ne olduðu bilinmediði yazsa da robot olduðu her halinden belli olan P.E.K.K.A uyuyorsa buda uyar. Ama böyle bir þey olmaz bence buna benzer bir þey olur ama çok güçlü olur.

Alýntý
Ýzbe Kýþla'ya girildiðinde 5 tane birimde "çok yakýnda" yazýyor. TH11'de 1 tane birim eklenirse gerisi nasýl olur merak ediyorum

TH 11 gelirse çok yakýnda denen bütün askerler çýkar zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap. Konuyu dikkatli okuyun yeni güncelleme ile çýkacak yeni birim. Yeni güncellemede çýkmasa bile ondan sonra ki güncellemede kesin çýkacak. Büyük ihtimalle bu birim uçan, havadan saldýran bir birim olur çünkü izbede sadece 1 tane uçan birim var.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2014, Cumartesi - 03:12 Gönderen: gunesekafaatanadam »

gunesekafaatanadam 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: yesim (10 Eylül 2014, Çarþamba - 13:01), benim adým name (09 Eylül 2014, Salý - 01:28)

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanýtla #17 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 09:53 »
Oyun eski çað oyunu ama artýk bazý savunmalar yüzünden eski çaðlýðýný kaybediyor. Bu benim fikrim

Game Center:'Fiery Dagger'                                    

Çevrimdýþý EzerimLooo

• 49.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 214
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 45 Mesajý Toplam
    61 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EzerimLoooo
  • Klaným : 50 spartalý
« Yanýtla #18 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 11:55 »
Üste doðru söylüyorsun evet. Ama tesla baþtan beri vardý. Tesla elektirik saçýyor. O zaman elktrik varmýydý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.
Chaster herkeze baþarýlar...
50 spartalý klanýmýza herkezi bekliyoruz. Lider alt_irm.
Yazýmý okuyanlara teþekürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yüksel129

• 69.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 430
  • Rep Puaný : 11
  • Durumum:
  • Assassin's creed
  • 62 Mesajý Toplam
    77 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ASSASSIN
« Yanýtla #19 : 06 Eylül 2014, Cumartesi - 12:18 »
Üste doðru söylüyorsun evet. Ama tesla baþtan beri vardý. Tesla elektirik saçýyor. O zaman elktrik varmýydý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
aynen yoktu, þu yeni gelen 8.seviye teslada modern biþeye benziyor. Bi günde barbarýn eline ýþýn kýlýcý verirler artýk  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Game Center:'Fiery Dagger'                                    

Yüksel129 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LeafLook (06 Eylül 2014, Cumartesi - 18:23)

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #20 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 17:45 »
Th 11'in bu seni içinde geleceðini sanmýyorum, fakat seneye geleceðindede mevcut birimlerin seviyelerinin bir üst kademeye çýkarýlacaðýný tahmin ediyorum..

Hak ediyorsam rep atmanýzý be beðenmenizi istiyorum. Anlayýþýnýz için teþekürler.

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý gunesekafaatanadam

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 28
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ToyotanýnKriksu
  • Klaným : turk savascilar
« Yanýtla #21 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 18:32 »
Th 11'in bu seni içinde geleceðini sanmýyorum, fakat seneye geleceðindede mevcut birimlerin seviyelerinin bir üst kademeye çýkarýlacaðýný tahmin ediyorum..

Mevcut birimler bir üst kademeye çýkacaksa 11. seviye köy binasýda gelir.

Çevrimdýþý 1 Nefeski Aþk

• 38.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 131
  • Rep Puaný : 4
  • Durumum:
  • 16 Mesajý Toplam
    19 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nebula
  • Klaným : 1923TÜRK5
« Yanýtla #22 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 18:36 »

Mevcut birimler bir üst kademeye çýkacaksa 11. seviye köy binasýda gelir.

Ben zaten öyle ifade etmiþtim ? Sorun nedir. ?

1923TÜRK ailesine herkesi bekliyoruz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yazýma okuyanlara teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Batuhan1700

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 132
  • Rep Puaný : 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 30 Mesajý Toplam
    36 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Batuhan (pi sayýsý)
« Yanýtla #23 : 08 Eylül 2014, Pazartesi - 19:14 »
Resimdeki yaratýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap sadece dikkat çekme th 11 yakýn zamanda daðil hatta bu sene bile deðil daha sonra glecek bildiðim
hem th11 olursa daha birimlerin olmasý lazým bu da þu anlama geliyor birimler küçülecek yani telefonda android seviyesi artacak ne olacak millet yeni telefon alacak þu an en baþarlý tel markasý gm samsung vs. yani bunlar hep amerikanýn oyunlarý inanmayýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap))) nasýl baðladým +rep pls

BeNiM BiR SýRrIm vAr aÇýKlAnMaYaCaK KaDaR SýR.. BuNdAn çIkAr hIr,pAtLaMaLaR VuKu bUlUr dErT KaHýR.. SýRdAn gEçEn dIlIm oLsA HaLe dEðEr dIkEn.. bIlMeZ BiLeN AdAm oLuR,BeN BeN IkEn..

Yardýmcý olduysam rep + beðen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap