Gönderen Konu: ThePrestige klanmza alm vardýr. +80 level, +150 savas yýldýzý  (Okunma sayýsý 1325 defa)

Çevrimdýþý eray2441

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Erayarro
  • Klaným : ThePrestige
03.05.2014 te kocaeli üniversitesinin çýlgýn kimyacýlarý tarafýndan kurulan ve adýný sihirbazlýðýn en gerekli sahnesinden alan bir klandýr.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

*Klana alým devam etmektedir.
*+80 level
* Klan savaslarýnda toplam +150 yýldýz kazanmýs arkadaslar klanýmýza davetlidir.
-7/24 online liderlerimiz vardýr.
-Klanýmýzda aile ortamý vardýr.
-Klanýmýzda sadece beyler yok, bayanlarda olduðu için lütfen konuþma diline önem gösterin. Küfür,hakaret,saygýsýzlýk anýnda atýlma sebebidir.
-Klan savaþýna mazeret göstermeden katýlmayan kiþi kim olursa olsun anýnda atýlýr.
-Saldýrýrken düþman klanýn köy binasý dýþarýda olanlarýna sýrf ganimet için saldýran kiþi kim olursa olsun anýnda atýlýr.
-Klan savasý dýþýnda özel istekleriniz pekka,ejderha,buyucu vb. 5 dk içinde doldurulmazsa okcu ile doldurulur.
-Asker bagýþlarna bakmyoruz isteyen istedigi kadar asker isteyebilir.

Yönetim kadrosu
Erayarro(Y.lider)
Sihamettin(Y.lider)
mustafarejma(Y.lider)
enesylmn(Y.lider)
Ugur(Y.lider)
Mine(Y.lider)
ahmetkocaeli(Y.lider)
Gsencer(Y.lider)
hantix(Y.lider)
The Riddle(Y.lider)
The #34 TRutH(Y.lider)
Tingo(Y.lider)
TURKÝYE(Y.lider)
dartanian81(Y.lider)
fatih(Y.lider)
polat(Y.lider)
stalker(Y.lider)

Kendinze güveniyorsanz tempomuza ayak uydurabýlceksiniz klanmza davetlýsýnz.Yönetim kadromuza girebilmek icin klan savaslarýndaki tecrübenizi ve oyundaki aktifliginizi göstermelisiniz.
*Klan savaþý sýrasýnda alým yapmýyoruz gelicek arkadaslar davet attklarnda forumdan geldim diye not düþssün casus olmadgný anlayalým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 16 Eylül 2014, Salý - 11:19 Gönderen: eray2441 »

eray2441 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Goldberg (20 Eylül 2014, Cumartesi - 16:54), TReeArms (16 Eylül 2014, Salý - 19:36)

Çevrimdýþý Vyc

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Clash of Clans
  • COC Nick : TEZTEMEL
  • Klaným : 1923TÜRK6
Ynt: ThePrestige klanmza alm vardýr. +80 level, +150 savas yýldýzý
« Yanýtla #1 : 22 Eylül 2014, Pazartesi - 21:09 »
hocam her klanda dikkat ettiðim bir konu, 80lvl min veya 70 lvl min falan diye ön koþul koyuyorlar ama genelde girince bu kurallara pek uyulmuyor, þu anda bulunduðum klanda min 5 lvl okçu diyordu ama þimdi  3lvl okçu atýyorlar, þu tanýdýk bu tanýdýk diye herkesi alýyorlar. bu mevzu sizin klanda nasýl iþliyor acaba?

levelim 85, klan savaþý yýldýzým 175 klanýnýza katýlmak isterim ama sorularýma cevap verebilirsen memnun olurum.

Çevrimdýþý xraytech

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 140
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 25 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
    • Clan Türkiye
  • COC Nick : Gl4dri3l
  • Klaným : TURKIYE
« Yanýtla #2 : 24 Eylül 2014, Çarþamba - 01:53 »
Hayýrlý olsun

Nick : Gl4dri3l
Clan : TURKIYE

Çevrimdýþý ArasOFLU

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : WarMACH1N3
  • Klaným : 2Made Ýn Turkey
« Yanýtla #3 : 08 Ekim 2014, Çarþamba - 00:55 »
Merhana her gün onlineyým clan savaþlara önem veren birsiyim yaþ 19 köyüm 77 level olmak üzere okçu 5 6 ya basacaðým her gun oynayan her saatiinde bakabilecek bir clan istiyorum alýmýnýz varsa 0542 564 5232 whatsppdan yazarsanýz sevinirim cunki buraya pek bakmýyorum clanda kapalý olduðundan giriþ yapamýyorum