03.05.2014 te kocaeli üniversitesinin çýlgýn kimyacýlarý tarafýndan kurulan ve adýný sihirbazlýðýn en gerekli sahnesinden alan bir klandýr.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap*Klana alým devam etmektedir.
*+80 level
* Klan savaslarýnda toplam +150 yýldýz kazanmýs arkadaslar klanýmýza davetlidir.
-7/24 online liderlerimiz vardýr.
-Klanýmýzda aile ortamý vardýr.
-Klanýmýzda sadece beyler yok, bayanlarda olduðu için lütfen konuþma diline önem gösterin. Küfür,hakaret,saygýsýzlýk anýnda atýlma sebebidir.
-Klan savaþýna mazeret göstermeden katýlmayan kiþi kim olursa olsun anýnda atýlýr.
-Saldýrýrken düþman klanýn köy binasý dýþarýda olanlarýna sýrf ganimet için saldýran kiþi kim olursa olsun anýnda atýlýr.
-Klan savasý dýþýnda özel istekleriniz pekka,ejderha,buyucu vb. 5 dk içinde doldurulmazsa okcu ile doldurulur.
-Asker bagýþlarna bakmyoruz isteyen istedigi kadar asker isteyebilir.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapYönetim kadrosu
Erayarro(Y.lider)
Sihamettin(Y.lider)
mustafarejma(Y.lider)
enesylmn(Y.lider)
Ugur(Y.lider)
Mine(Y.lider)
ahmetkocaeli(Y.lider)
Gsencer(Y.lider)
hantix(Y.lider)
The Riddle(Y.lider)
The #34 TRutH(Y.lider)
Tingo(Y.lider)
TURKÝYE(Y.lider)
dartanian81(Y.lider)
fatih(Y.lider)
polat(Y.lider)
stalker(Y.lider)
Kendinze güveniyorsanz tempomuza ayak uydurabýlceksiniz klanmza davetlýsýnz.Yönetim kadromuza girebilmek icin klan savaslarýndaki tecrübenizi ve oyundaki aktifliginizi göstermelisiniz.
*Klan savaþý sýrasýnda alým yapmýyoruz gelicek arkadaslar davet attklarnda forumdan geldim diye not düþssün casus olmadgný anlayalým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap