baþlangýç için iyi diyebiliriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da Giriþ Yap ama daha zorlayýcý köylere saldýrý videolarýný bekliyoruz.
iki hatýrlatma yapmak isterim. savaþçýlarý 4. seviyeye basmaya barbardan deðil de okçudan veya devden baþlasaymýþsýn keþke. ve duvar kýrýcýlarý gönderirken öncesinde en azýndan bikaç barbar falan gönderebilirsen daha iyi olur.
Kýþlalarýmdan Healer üretebilen 9. seviyeye yükseltme yapýyo diðer 3'ü de 7. seviye o yüzden healer üretemiyorum ve güçlü köylere saldýrmaktan þimdilik kaçýnýyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap iki buçuk gün sonra 4. kýþlamýn yükseltmesi bitecek inþallah o zaman ejderhalý videolar hazýrlamayý planlýyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Hocam aslýnda 4. seviyeye yükseltmeler 3 gün sürüyor topu topu ve barbarlarý yükseltmek okçularý yükseltmekten daha ucuzdu o yüzden pek önemsemedim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Þuan devlerim de 4. seviye + okçular da 4. seviyeye yükseltiliyor þuan. bi buçuk güncük kaldý. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Ayrýca gönderilecek bikaç barbarýn bir wallbreaker'ýn vereceði zararý vereceðini zannetmiyorum verse bile gereksiz sayýda çok barbar göndermiþ ve yazýk etmiþ olurum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Yorumunuz için teþekkür ederim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Maþallah diyelim.banadaha böyle bir köye saldýrmak nasip olmadý:))bol ganimetli
Saðol hocam valla ben 100k altýn, 100k iksir altýna saldýrmýyorum hiç. Hatta öyle ki bazen o kadar fazla "ileri, ileri" yapýyorum ki bi bakmýþým 20-30 bin altýný rakip bulmaya harcamýþým haberim yok. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap Araya araya buluyorum iþte Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap