Gönderen Konu: Saldýrý video'm :)  (Okunma sayýsý 2046 defa)

Çevrimdýþý mahzal

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 7
  • Rep Puaný : 0
  • Devler ve Þifacý
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
Saldýrý video'm :)
« : 21 Þubat 2013, Perþembe - 02:00 »
Merhaba arkadaþlar,
Geçtiðimiz günlerde iPhone 4 için jailbreak çýktý ben de hemen yaptým ve video kaydetmeye baþladým. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Bu da ilk kaydettiðim atak videosu. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Video'nun ingilizce olmasý dikkatinizi çekecek ve "aa bu ingilizce senin deðil ki" demenize sebep olacak diye düþünüyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ancak hayýr, video benim ve bilerek ingilizce videolar kaydediyorum. Bunun sebebi de daha geniþ çaplý bi izleyiciye ulaþmasý. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Videolarý web sitem için kaydediyorum ancak reklam olacaðýndan dolayý burada sitenin ismini vermiyorum.

Yorumlarýnýzý bekliyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 21 Þubat 2013, Perþembe - 02:03 Gönderen: mahzal »

mahzal 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: Admin (28 Þubat 2013, Perþembe - 17:27), Vyl (25 Þubat 2013, Pazartesi - 12:40), Kurmay (21 Þubat 2013, Perþembe - 10:04)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Saldýrý video'm :)
« Yanýtla #1 : 21 Þubat 2013, Perþembe - 10:04 »
Çok kolay bir köye çok kuvvetli saldýrmýþsýn ama yinede güzel ve faysalý video..

Çevrimdýþý Doctore

• 64.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 364
  • Rep Puaný : 7
  • Durumum:
  • Ýnsan büyür beþikte, mezarda yatmak için.
  • 66 Mesajý Toplam
    90 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bestami
« Yanýtla #2 : 21 Þubat 2013, Perþembe - 17:34 »
Güzel olmuþ, tebrikler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý mahzal

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Devler ve Þifacý
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 21 Þubat 2013, Perþembe - 19:16 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Çok kolay bir köye çok kuvvetli saldýrmýþsýn ama yinede güzel ve faysalý video..
Aslýna bakarsak çok kolay bir köy deðil ancak kolay gözüküyor doðru Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kolay olmamasýnýn sebebi savunma araçlarýnýn seviyeleri benim ordu seviyelerime nazaran oldukça zorlayýcýydý ancak klan kalesinde asker olmayýþý da benim þansýmdý diyebiliriz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Kaldý ki zaten savaþ sonunda bir avuç asker kaldý geriye onlar da çoðu savunma aracý yok olduktan sonra gönderdiðim askerlerdi. Eðer erken gönderseydim ölürlerdi, göndermeseydim de %100 zarar veremezdim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Güzel olmuþ, tebrikler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Teþekkürler. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 21 Þubat 2013, Perþembe - 19:21 »
Burda çok önemli bir konuya deðindin aslýnda, saldýrý yaparken acele edip bütün askerleri býrakýrsak hüsran olabilir..

Çevrimdýþý mahzal

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Devler ve Þifacý
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 21 Þubat 2013, Perþembe - 19:27 »
Burda çok önemli bir konuya deðindin aslýnda, saldýrý yaparken acele edip bütün askerleri býrakýrsak hüsran olabilir..
Evet, önce savunma araçlarýný safdýþý býrakmaya yönelik asker göndermek çok daha mantýklý.
Çünkü savunma araçlarý yok olmadan tamamý gönderilince havan toplarýndan ve sihirbazlardan toplu zarar alýyorlar. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý JustRain

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 28
  • Durumum:
  • Siz Siz Olun Kendinizden Güçlülere Saldýrmayýn.
  • 5 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : JustRain
  • Klaným : GALATASARAY
« Yanýtla #6 : 23 Þubat 2013, Cumartesi - 12:44 »
Çok iyi bir saldýrý olmuþ gerçekten. Mesela ben kendimden örnek vereyim çok aceleciyimdir devleri attýgým an duvar yýkýcý okcular goblinler hepsini ayný anda atýyorum kendime engel olamýyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Clash Of Clans Savaþ Taktiðim
180 Okçu
7 Dev
5 Duvar Yýkýcý
Hespi 5 Seviye

Çevrimdýþý EuroAsia

• 31.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 103
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 32 Mesajý Toplam
    82 Kere Beðenildi
  • COC Nick : EuroAsia
  • Klaným : Route
« Yanýtla #7 : 23 Þubat 2013, Cumartesi - 13:02 »
Harika bir video olmuþ gerçekten,ellerine saðlýk. Jailbreakli kullanýyorum bende cihazýmý,nasýl video çektiniz acaba bilgilendirebilirmisiniz?

Çevrimdýþý mahzal

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Devler ve Þifacý
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 25 Þubat 2013, Pazartesi - 09:52 »
Teþekkürler yorumlar için Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Uygulamanýn adý: Display Recorder

Çevrimdýþý Vyl

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 137
  • Clash of Clans
  • 28 Mesajý Toplam
    54 Kere Beðenildi
  • COC Nick : yagiz_ytu
  • Klaným : BLACK SNOW
« Yanýtla #9 : 25 Þubat 2013, Pazartesi - 12:48 »
baþlangýç için iyi diyebiliriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama daha zorlayýcý köylere saldýrý videolarýný bekliyoruz.

iki hatýrlatma yapmak isterim. savaþçýlarý 4. seviyeye basmaya barbardan deðil de okçudan veya devden baþlasaymýþsýn keþke. ve duvar kýrýcýlarý gönderirken öncesinde en azýndan bikaç barbar falan gönderebilirsen daha iyi olur.

Çevrimdýþý shrek-0777

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : shrek-0777
  • Klaným : B.E.C
« Yanýtla #10 : 25 Þubat 2013, Pazartesi - 14:31 »
Maþallah diyelim.banadaha böyle bir köye saldýrmak nasip olmadý:))bol ganimetli

Çevrimdýþý mahzal

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Devler ve Þifacý
  • 1 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 25 Þubat 2013, Pazartesi - 18:33 »
baþlangýç için iyi diyebiliriz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama daha zorlayýcý köylere saldýrý videolarýný bekliyoruz.

iki hatýrlatma yapmak isterim. savaþçýlarý 4. seviyeye basmaya barbardan deðil de okçudan veya devden baþlasaymýþsýn keþke. ve duvar kýrýcýlarý gönderirken öncesinde en azýndan bikaç barbar falan gönderebilirsen daha iyi olur.

Kýþlalarýmdan Healer üretebilen 9. seviyeye yükseltme yapýyo diðer 3'ü de 7. seviye o yüzden healer üretemiyorum ve güçlü köylere saldýrmaktan þimdilik kaçýnýyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iki buçuk gün sonra 4. kýþlamýn yükseltmesi bitecek inþallah o zaman ejderhalý videolar hazýrlamayý planlýyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Hocam aslýnda 4. seviyeye yükseltmeler 3 gün sürüyor topu topu ve barbarlarý yükseltmek okçularý yükseltmekten daha ucuzdu o yüzden pek önemsemedim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Þuan devlerim de 4. seviye + okçular da 4. seviyeye yükseltiliyor þuan. bi buçuk güncük kaldý. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ayrýca gönderilecek bikaç barbarýn bir wallbreaker'ýn vereceði zararý vereceðini zannetmiyorum verse bile gereksiz sayýda çok barbar göndermiþ ve yazýk etmiþ olurum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yorumunuz için teþekkür ederim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Maþallah diyelim.banadaha böyle bir köye saldýrmak nasip olmadý:))bol ganimetli

Saðol hocam valla ben 100k altýn, 100k iksir altýna saldýrmýyorum hiç. Hatta öyle ki bazen o kadar fazla "ileri, ileri" yapýyorum ki bi bakmýþým 20-30 bin altýný rakip bulmaya harcamýþým haberim yok. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Araya araya buluyorum iþte Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap