Merhaba arkadaþlar.
Bu bölümdeki konulara baktým ve eski ve yetersiz olduklarýný gördüm.
Usta Lig serüvenine bende atýldým ve yorucu bir maceraya atýldýk .
Sizlere tavsiyelerimi suncam umarým yardýmcý olurum.
Oyunda 1-2 gün online olmaya çalýþýn ben 18 saatte 1900 kupadan 2500 e çýktým
Önemli olan hususlara gelmek istiyorum .
Ordu , büyüler , herolar , köy düzeni ve ganimet .
Ordu : Eðer son sv askerleriniz var ise 16 dev 8 duvar yýkýcý 40 barbar geri kalaný okçu þeklinde saldýrý yapabilirsiniz.Ama 1-2 saat açýk olmiyacaksanýz 16 dev 8 duvar yýkýcý 40 okçu geri kalaný sihirbaz yapýn bildiðiniz üzere sihirbazýn saldýrý deðeri yüksektir çok iyi saldýrý yapmaktadýr.
Büyüler ; kiþiden kiþiye deðiþebilir ama benim genel olarak kullandýðým 2 öfke 2 iyileþtirme büyüsü .Yýldýrým diyenler var ama havanlarý patlatsanýz bile devlerin caný azalýn durum kötüleþir.
2 Heromu tamire verdim zorlanýyorum eðer çýkýcaksanýz ustaya 1-2 gün askýya alýn çünkü 1 barbar kral bile nerdeyse golemin savunmasý ve sihirbazýn saldýrý gücüne eþit .
Köy düzeninizi savunma yapmamanýzý söyliyenler olucak gelen olursa binana dalar gibisinden fakat eðer rakip biraz acemi ise 1 gecede 3 saldýrý rahat alýyosunuz ilk 2 sinde %40 larda kalýp 3.saldýrýda %50 alýp size kalkan verebiliyor .Yapýlan saldýrýda altýn , iksir ve karaiksir kaybediyorsunuz.Ama ustaya çýkmak isteyen biri ganimete dalmaya 1-2 gün ara vermeli ganimet dalarken 1 yýldýz alamayýp 20-25 kupa kaybedip piþman olabilirsiniz .
Son konumuz ganimete gelirsek ordunuz ve büyünüz en az 150.000 iksir i bulabiliyor bu yüzden depolarýnýz boþ þekilde çýkarsanýz depolarýz boþ olduðundan piþman olup geri inebilirsiniz.Depolarýnýz biraz dolu þekilde çýkmanýzý tavsiye ederim.
Umarým yardýmcý olmuþumdur .Usta veya þampiyon çýkmak isteyenlere baþarýlar dilerim .