Gönderen Konu: Usta Lig Çýkmak Ýsteyenlere Tavsiye  (Okunma sayýsý 8508 defa)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Usta Lig Çýkmak Ýsteyenlere Tavsiye
« : 09 Kasým 2014, Pazar - 12:29 »
Merhaba arkadaþlar.
Bu bölümdeki konulara baktým ve eski ve yetersiz olduklarýný gördüm.
Usta Lig serüvenine bende atýldým ve yorucu bir maceraya atýldýk .
Sizlere tavsiyelerimi suncam umarým yardýmcý olurum.

Oyunda 1-2 gün online olmaya çalýþýn ben 18 saatte 1900 kupadan 2500 e çýktým
Önemli olan hususlara gelmek istiyorum .
Ordu , büyüler , herolar , köy düzeni ve ganimet .
Ordu : Eðer son sv askerleriniz var ise 16 dev 8 duvar yýkýcý 40 barbar geri kalaný okçu þeklinde saldýrý yapabilirsiniz.Ama 1-2 saat açýk olmiyacaksanýz 16 dev 8 duvar yýkýcý 40 okçu geri kalaný sihirbaz yapýn bildiðiniz üzere sihirbazýn saldýrý deðeri yüksektir çok iyi saldýrý yapmaktadýr.

Büyüler ; kiþiden kiþiye deðiþebilir ama benim genel olarak kullandýðým 2 öfke 2 iyileþtirme büyüsü .Yýldýrým diyenler var ama havanlarý patlatsanýz bile devlerin caný azalýn durum kötüleþir.

2 Heromu tamire verdim zorlanýyorum eðer çýkýcaksanýz  ustaya 1-2 gün askýya alýn çünkü 1 barbar kral bile nerdeyse golemin savunmasý ve sihirbazýn saldýrý gücüne eþit .

Köy düzeninizi savunma yapmamanýzý söyliyenler olucak gelen olursa binana dalar gibisinden fakat eðer rakip biraz acemi ise 1 gecede 3 saldýrý rahat alýyosunuz ilk 2 sinde %40 larda kalýp 3.saldýrýda %50 alýp size kalkan verebiliyor .Yapýlan saldýrýda altýn , iksir ve karaiksir kaybediyorsunuz.Ama ustaya çýkmak isteyen biri ganimete dalmaya 1-2 gün ara vermeli ganimet dalarken 1 yýldýz alamayýp 20-25 kupa kaybedip piþman olabilirsiniz .

Son konumuz ganimete gelirsek ordunuz ve büyünüz en az 150.000 iksir i bulabiliyor bu yüzden depolarýnýz boþ þekilde çýkarsanýz depolarýz boþ olduðundan piþman olup geri inebilirsiniz.Depolarýnýz biraz dolu þekilde çýkmanýzý tavsiye ederim.

Umarým yardýmcý olmuþumdur .Usta veya þampiyon çýkmak isteyenlere baþarýlar dilerim .

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen 6 Kullanýcý: abdullahdaylan (28 Þubat 2015, Cumartesi - 19:19), 97HasaNKaradumaN97 (27 Kasým 2014, Perþembe - 18:33), _EroS_ (27 Kasým 2014, Perþembe - 16:00), alikaptan (20 Kasým 2014, Perþembe - 17:22), uzaya (09 Kasým 2014, Pazar - 19:55), ClashOfEmrex (09 Kasým 2014, Pazar - 13:32)

Çevrimdýþý voglioinvecchiare

• 10.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 29
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Voglioinvecchia
Ynt: Usta Lig Çýkmak Ýsteyenlere Tavsiye
« Yanýtla #1 : 09 Kasým 2014, Pazar - 15:30 »
Güzel konu teþekkürler Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bi sorum olacak, full okçu ile köylerden %50 alýp da çýkamaz mýyýz, çünkü devler ve büyüler falan derken her þeyin hazýrlanmasý çok uzun süre alýr, üstüne bi de o orduyla üç yýldýz yerine tek yýldýz alma ihtimali var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 09 Kasým 2014, Pazar - 15:33 »
Okçu riskine girmedim ama öyle çýkanda var bunu yapmak için mecbur okçu 6.sv ve güzel bir köy olmasý lazým benin yolculuðum bitti sayýlýr son 5 kupa çýkmak isteyene baþarýlar.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý _EroS_

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : _EroS_
  • Klaným : YILDIRIMLAR
« Yanýtla #3 : 27 Kasým 2014, Perþembe - 16:00 »
eline saðlýk dostum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

_EroS_

Çevrimdýþý mtin.gven

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 55
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 17 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Metin
« Yanýtla #4 : 27 Kasým 2014, Perþembe - 16:47 »
50 lvlken ful okçu ile köy binasý alarak çýkmýþtým

Çevrimdýþý ClashOfEmrex

• 53.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 249
  • Durumum:
  • Clash of Clans - Leviathan
  • 48 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Leviathan
  • Klaným : Venom
« Yanýtla #5 : 27 Kasým 2014, Perþembe - 21:40 »
Ben þuan kristal lige kadar geldim. 52 levelim inþaatçýlarý almak için çýkýyorum. Kristal ligde pek dayanamýyorum ama kendidmen eminim ki çýkacaðým ustaya. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

CoC hakkýnda bütün sorularýnýzý sorabilirsiniz. Elimden geldiði kadar yardýmcý olmaya çalýþýrým. Yeni gelen iletilere bakmadýðým için bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Leviathan

ClashOfEmrex 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: freegl (22 Þubat 2015, Pazar - 03:38)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 27 Kasým 2014, Perþembe - 21:48 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
eline saðlýk dostum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Teþekkürler

50 lvlken ful okçu ile köy binasý alarak çýkmýþtým
Seninki iyiymiþ ben 111 lv de cesaret zor ettim çýkmaya ama dalkavuk u son sv çýkarýrsam þampiyon denicem uzun bi süre ne kadar dayanýrsam artýk

Ey Türk Gençliði!

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: abdullahdaylan (28 Þubat 2015, Cumartesi - 19:20)

Çevrimdýþý 97HasaNKaradumaN97

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 177
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bismillahirrahmanirrahim
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HasaNKaradumaN
  • Klaným : 1923TÜRK8
« Yanýtla #7 : 28 Kasým 2014, Cuma - 18:25 »
Anýl, aslýnda zorluyor.Sen galiba çýkmýþsýn.Önerebileceðin bir dil bir taktik var mý?

Ankara merkez patliyo herkes 😢

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 16:53 »
Malesef bir dil tavsiyem yok ama intikamlarý bol bol kontrol edin ben 1 günde çýktým ama ciddi anlamda yorucu bir gün olmuþtu yapmadýðým savaþ kalmamýþtý savunmamdaki bütün intikamlarý kontrol etmiþtim size vericek önerim budur ve %50 veya 2 yýldýz alýcak yerlere dalýn ganimeti 1-2 gün önemsemeyin þöyle bir öneride var köy binasý 9 ve 10 olan arkadaþlara tavsiyem 220 okçu barbar ve okçu kraliçe ile %50 alabilirsiniz köyleri hatta 2 saat hýzlandýrma yaparsanýz ordunuz 5 dk da bir yüklenir buda 2 saat boyunca kesintisiz savaþ demektir %50 alabilirseniz 6. ve 7.sv okçu kullanarak her savaþtan ortalama 7-8 kupa alsanýz 2 saatte durmadan savaþarak 110-150 civarý kupa alýrsýnýz buda demek oluyorki 1 günde çýkabilirsiniz ustaya .
Verdiðim 110-150 kupa aralýðý 2 saatlik hýzlandýrmaya göre hesaplamam üzere size söylediðim sayýdýr . 5 dk da bir savaþa gitseniz 2-3 dk köy aransanýz  8 dk ediyor . 120 dkda ( 2 saatte ) 12-13 savaþ yaparsýnýz . Her köyden garanti %50 alýrsanýz 1 yýldýz alarak ortalama 8 kupa ile bu sonucu elde ettim . Fakat herolarýnýz ve klan kaleniz , büyüleriniz olmadan savaþ gitmeyin %50 alamadýðýnýz takdirde herolarýnýz ve klan kalenizi kullanýrsýnýz . 1 günde yaklaþýk 500-600 civarý klandan asker aldým bayada yardýmý dokundu bana

Ey Türk Gençliði!

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: abdullahdaylan (28 Þubat 2015, Cumartesi - 19:22)

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 17:16 »
Ben þuan 1647 kupadayým.Kupa kasýyoru. Ganimet çýkýyor ama ordum uygun deðil diye geçiyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap o duygu var ya o duygu

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 17:36 »
Bu da bir arkadaþýmýn hesabý kendisi 1 hafta önce þampiyon lig oldu fakat 1 aydýr uðraþýyor .
Genel olarak çoðu savaþýný okçu dalkavuk ejder þeklinde yapýyor , arada full ejder dalýyor kolay bir þey deðil oraya çýkmak ama sadece bonusu bile saðlam gerçekten .Çýkmak isteyen arkadaþlar var ise görüldüðü gibi þampiyonda bile okçu ile yýldýz alýnabiliyor.Oyunun zevkini çýkarmak için birebir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Her konuda yardýmcý olabilirim merak ettiðiniz konu olursa sormanýz yeterli.
Ganimetiniz bol olsun . Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Ey Türk Gençliði!

• 44.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 27 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 18:11 »
Bu da bir arkadaþýmýn hesabý kendisi 1 hafta önce þampiyon lig oldu fakat 1 aydýr uðraþýyor .
Genel olarak çoðu savaþýný okçu dalkavuk ejder þeklinde yapýyor , arada full ejder dalýyor kolay bir þey deðil oraya çýkmak ama sadece bonusu bile saðlam gerçekten .Çýkmak isteyen arkadaþlar var ise görüldüðü gibi þampiyonda bile okçu ile yýldýz alýnabiliyor.Oyunun zevkini çýkarmak için birebir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Her konuda yardýmcý olabilirim merak ettiðiniz konu olursa sormanýz yeterli.
Ganimetiniz bol olsun . Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Vallaha yaa çýkmasý zor ama verilen bonus keyifli Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap