Köy tasarýmýn gayet güzel. Þimdi gelelim esas konuya. Senin amacýn kupa kasmak mý yoksa ganimet toplamak mý? Buna göre saldýrý stratejin deðiþir çünkü. Mesela ben þuan farm yapýyorum yani ganimet kasiyorum. Kara iksir çalmak için 3 tane Yýldýrým büyüsü yapiyorum. Ordumu komple okculardan basiyorum. Sadece deposu dolu olan köylere saldiri yapip ganimet çalýyorum. % 50 aldýktan sonra savaþý bitiriyorum. Bu sekilde kupa alamazsin cok fazla. 3 5 kupa verir % 50 ye. Bunun dýþýnda birde dýþarda binasý olanlarin binasini alarak da ayrica kupa kasarsin.
Ama ben kupa kadmak istiyorum diyorsan eðer, devlerle barbarlarla okcu sihirbaz ortaya karýþýk bi ordu olusturmalisin. Mesela atiyorum ki saldiri yapacagin adamin klan kalesi köyün ortasinda konumlandirilmis. Iceri doðru bi kac barbar yollarsin. Kaleti bosaltir kenarda bi yerde kesersin askerleri. Yoksa kale bosaltilmazsa senin bütün devlerini bertaraf eder. Sana büyük zarar verir asker sayýn az zaten yipratir seni. Kýsaca kaleyi bosalt sonra devleri önden yolla arkasindan barbar okcu goblin yolla bu sekilde rakiplerinin köyüne rahat girer kupa da kasabilirsin ganimette.