Gönderen Konu: Saldýrý Stratejisi Hakkýnda Yardýma Ýhtiyacým Var  (Okunma sayýsý 3726 defa)

Çevrimdýþý NKFVAS

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : NKFVAS
Saldýrý Stratejisi Hakkýnda Yardýma Ýhtiyacým Var
« : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 01:01 »
Merhaba arkadaþlar Clash of CLANS oynamaya baslayalý cok fazla bir süre olmadý 15gün önce baþladým ama baya bir ilerleme kaydettiðim söylenebilir fakat levelým ve kupam arttýkça saldýrý yaparken karþýma çýkan köyler artýk baya saðlam ve köy tasarýmlarý gayet iyi olan köyler. Levelým dusukken saldýrý yaptýðýmda daha çok dev-okçu ve goblin kullanýyordum rahatlýkla istediðim ganimeti ve kupayý alabiliyordum ama artýk iþler deðiþti þimdi karþýma çýkan köylere nasýl saldýracaðýmý bir türlü oturtamadým  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  Ordu kampým 135 asker kapasiteli kýþlalarýmda en fazla sihirbaz çýkartabiliyorum diðerleri en fazla duvar kýrýcý cýkýyor.2.seviye dev - 3.seviye okçu- 3.seviye barbar 3-seviye goblinim var diðerleri 1.seviye ve birde 1.seviye yýldýrým büyüsü var köy binasý 5.seviye duvarlarým ve bütün savunmalarým olabilecek en yüksek seviyedeler.Köy binasýný 6ya yükselttim 2gün sonra hazýr olacak ve artýk klan savaþlarýnada aktif olarak katýlýyorum ama son zamanlarda saldýrdýðým köylerden yýldýz almakta çok zorlanýyorum istediðim ganimeti elde etsemde kupa alamýyorum. Köy tasarýmý iyi saðlam köylere en iyi hangi þekilde saldýrabilirim kupa kasmak için daha çok hangi askeri kullanmalýyým ve nasýl bir strateji uygulamalýyým yardýmcý olursanýz çok makbule geçer. Birde köy binasýný 6. seviye yaptýktan sonra genel olarak nasýl bir yol izlemeliyim bu konu hakkýndada yardýmcý olabilirseniz çok sevinirim.  Þimdiden çok teþekkür ederim.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 29 Kasým 2014, Cumartesi - 10:48 Gönderen: ÞEHZADEBEYÝ »

Çevrimdýþý ali kaptan

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 70
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 12 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ali kaptan
Ynt: Saldýrý Stratejisi Hakkýnda Yardýma Ýhtiyacým Var
« Yanýtla #1 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 01:41 »
Kupaný 1200lere çýkartabilirsen orda hem köy binasý dýþarýda olan çok kiþi ve ganimet genelde madenlerde oluyor. Sadece okçu barbar ile ordan gayet iyi bir ganimet ve kupa toplayabilirsin . 6. seviye köy binasýnýda 1200 lerde rahatça ganimet kasarak geçirebilirisiz. Dev okçu balon karýþýmý bir saldýrý yapabilirsin bence balonunu yükseltmeye bak çünkü o seviyelerde genelde hava savunmasý geliþmiþ olan çok nadir kiþi var balonlada rahat savunmayý aldýktan sonra okçularlada 3 yýldýzý ve ganimeti alabilirsin . Benden bu kadar bir soru sormak istersen at mesajý  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ýyi oyunlar

Keþke herþeyin sonu iyi olacak diyebilseydim sana... Olmayacak. Ama þuaný iyi kýlabiliriz.
NÝCK : Can Çalýþýr ™
LEVEL : 124
KLAN : BolPaçalýlar
KUPA : 1900-2300
TH : 10

ali kaptan 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: NKFVAS (29 Kasým 2014, Cumartesi - 14:15)

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 71
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : PasaBey
  • Klaným : NewTUGRA | Lider #9UQ9YPUR
« Yanýtla #2 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 01:44 »
Köy tasarýmýn gayet güzel. Þimdi gelelim esas konuya. Senin amacýn kupa kasmak mý yoksa ganimet toplamak mý?  Buna göre saldýrý stratejin deðiþir çünkü. Mesela ben þuan farm yapýyorum yani ganimet kasiyorum. Kara iksir çalmak için 3 tane Yýldýrým büyüsü yapiyorum. Ordumu komple okculardan basiyorum. Sadece deposu dolu olan köylere saldiri yapip ganimet çalýyorum. % 50 aldýktan sonra savaþý bitiriyorum. Bu sekilde kupa alamazsin cok fazla. 3 5 kupa verir % 50 ye. Bunun dýþýnda birde dýþarda binasý olanlarin binasini alarak da ayrica kupa kasarsin.

Ama ben kupa kadmak istiyorum diyorsan eðer,  devlerle barbarlarla okcu sihirbaz ortaya karýþýk bi ordu olusturmalisin. Mesela atiyorum ki saldiri yapacagin adamin klan kalesi köyün ortasinda konumlandirilmis. Iceri doðru bi kac barbar yollarsin. Kaleti bosaltir kenarda bi yerde kesersin askerleri. Yoksa kale bosaltilmazsa senin bütün devlerini bertaraf eder. Sana büyük zarar verir asker sayýn az zaten yipratir seni. Kýsaca kaleyi bosalt sonra devleri önden yolla arkasindan barbar okcu goblin yolla bu sekilde rakiplerinin köyüne rahat girer kupa da kasabilirsin ganimette.

"PasaBey" ... NewTUGRA Claný Lideri
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

PasaBey 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: NKFVAS (29 Kasým 2014, Cumartesi - 14:17)

Çevrimdýþý NKFVAS

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #3 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 14:28 »
Köy tasarýmýn gayet güzel. Þimdi gelelim esas konuya. Senin amacýn kupa kasmak mý yoksa ganimet toplamak mý?  Buna göre saldýrý stratejin deðiþir çünkü. Mesela ben þuan farm yapýyorum yani ganimet kasiyorum. Kara iksir çalmak için 3 tane Yýldýrým büyüsü yapiyorum. Ordumu komple okculardan basiyorum. Sadece deposu dolu olan köylere saldiri yapip ganimet çalýyorum. % 50 aldýktan sonra savaþý bitiriyorum. Bu sekilde kupa alamazsin cok fazla. 3 5 kupa verir % 50 ye. Bunun dýþýnda birde dýþarda binasý olanlarin binasini alarak da ayrica kupa kasarsin.

Ama ben kupa kadmak istiyorum diyorsan eðer,  devlerle barbarlarla okcu sihirbaz ortaya karýþýk bi ordu olusturmalisin. Mesela atiyorum ki saldiri yapacagin adamin klan kalesi köyün ortasinda konumlandirilmis. Iceri doðru bi kac barbar yollarsin. Kaleti bosaltir kenarda bi yerde kesersin askerleri. Yoksa kale bosaltilmazsa senin bütün devlerini bertaraf eder. Sana büyük zarar verir asker sayýn az zaten yipratir seni. Kýsaca kaleyi bosalt sonra devleri önden yolla arkasindan barbar okcu goblin yolla bu sekilde rakiplerinin köyüne rahat girer kupa da kasabilirsin ganimette.

Ýlk önce yorumun için teþekkür ederim. Benim þuanki tek sýkýntým çift havanlý köylere veya tasarýmý iyi savunmalarý saðlam köylere nasýl saldýrý yapacaðým hangi askerleri kullanmalýyým. Ganimet kasmakta sýkýntým yok dev okçu ve goblinle çok rahatlýkla ganimet kasabiliyorum altýn ve iksir depom genelde dolu oluyor ama ganimet kasarken çok fazla kupa kaybediyorum yani hem saðlam ganimet hemde en azýndan 1 yýldýz nasýl çýkartabilirim hangi askerlerle daha çok saldýrý yapmalýyým onu oturtamadým. 135 askeri sence nasýl daðýtýrsam ganimet kasarken kupa kaybetmem en kötü 1 yýldýzý kurtarabilirim rakam olarakda belirtirsen sevinirim

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 29 Kasým 2014, Cumartesi - 17:22 »

Ýlk önce yorumun için teþekkür ederim. Benim þuanki tek sýkýntým çift havanlý köylere veya tasarýmý iyi savunmalarý saðlam köylere nasýl saldýrý yapacaðým hangi askerleri kullanmalýyým. Ganimet kasmakta sýkýntým yok dev okçu ve goblinle çok rahatlýkla ganimet kasabiliyorum altýn ve iksir depom genelde dolu oluyor ama ganimet kasarken çok fazla kupa kaybediyorum yani hem saðlam ganimet hemde en azýndan 1 yýldýz nasýl çýkartabilirim hangi askerlerle daha çok saldýrý yapmalýyým onu oturtamadým. 135 askeri sence nasýl daðýtýrsam ganimet kasarken kupa kaybetmem en kötü 1 yýldýzý kurtarabilirim rakam olarakda belirtirsen sevinirim

Kardeþim öncelikle þunu belirteyim sana, havanlar eðer ki köy binasýyla paralel ise senin karþýna çýkan rakiplerin havanlarý okçularýna tek atar. Bunu önlemek için önden bir iki sýra barbar yollarsan arkadaki okçularýna zahiyat veremez savunmalar. Böylelikle okçularýn arkadan arkadan köyü yýpratýr ve sana % kazandýrýr. En azýndan okçularý barbarlarla koruyarak köyden aldýðýn % miktarýný arttýrýrsýn. Ayrýca mesela madenlere barbarlarý býraktýn arkadan okçularý saldýn. Biraz da goblin yap ki madenlere 2x vuruyorlar. Hem daha seri madenleri bitirirsin hem de okçu ve barbarlarýndan daha az zahiyat verirsin.

Arkadaþ goblin-barbar-okçu ile ganimet kasma ve kupa kasmayý anlatmýþ videoda. Ýzlersen faydasý olacaðýný düþünüyorum.

« Son Düzenleme: 29 Kasým 2014, Cumartesi - 17:25 Gönderen: PasaBey »

PasaBey 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: NKFVAS (30 Kasým 2014, Pazar - 13:42)

Çevrimdýþý NKFVAS

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #5 : 30 Kasým 2014, Pazar - 13:45 »

Kardeþim öncelikle þunu belirteyim sana, havanlar eðer ki köy binasýyla paralel ise senin karþýna çýkan rakiplerin havanlarý okçularýna tek atar. Bunu önlemek için önden bir iki sýra barbar yollarsan arkadaki okçularýna zahiyat veremez savunmalar. Böylelikle okçularýn arkadan arkadan köyü yýpratýr ve sana % kazandýrýr. En azýndan okçularý barbarlarla koruyarak köyden aldýðýn % miktarýný arttýrýrsýn. Ayrýca mesela madenlere barbarlarý býraktýn arkadan okçularý saldýn. Biraz da goblin yap ki madenlere 2x vuruyorlar. Hem daha seri madenleri bitirirsin hem de okçu ve barbarlarýndan daha az zahiyat verirsin.

Arkadaþ goblin-barbar-okçu ile ganimet kasma ve kupa kasmayý anlatmýþ videoda. Ýzlersen faydasý olacaðýný düþünüyorum.

Kardesim cok teþekkür ederim önerilerin icin koy binasida 6oldu dun gece ganimet kasmam gerekiyordu cok isime yariyacak eger baska bir sorum olursa tekrar yazarim

Çevrimdýþý PasaBey

• 23.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Bak iþine..
  • 14 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 30 Kasým 2014, Pazar - 19:03 »
Alýntý
Kardesim cok teþekkür ederim önerilerin icin koy binasida 6oldu dun gece ganimet kasmam gerekiyordu cok isime yariyacak eger baska bir sorum olursa tekrar yazarim

Her zaman elimden geldiðince yardýmcý olurum.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

PasaBey 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: NKFVAS (01 Aralýk 2014, Pazartesi - 02:36)

Çevrimdýþý kararms

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Clash of Clans
  • COC Nick : kararms ve Low Elo Daimond
  • Klaným : th7 yim klan ariom bagýþlý
« Yanýtla #7 : 29 Ocak 2015, Perþembe - 11:11 »
barbar okcu taktigi iyi bi taktirdir arkadþým benm 135 kiþil var 70 okcu 65 de barbar basiyorum 2 de can büyüsü gayet güzel ganimetler kldýra bilirsin
ben 250k lýk bir ganimet yükü kaldýrmýþlýgým var 1 savaþta

Çevrimdýþý Muzaffer Özen

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : /\/\UZO
« Yanýtla #8 : 22 Þubat 2015, Pazar - 13:04 »
Sadece barbar okçuyla farm yapabilirsin.Ganimeti madenlerde olan köylerin madenlerine saldýrýp ganimeti alýp çýkabilirsin.Zaten madenlere baktýðýnda madenlerin boþ mu dolumu olduðunu anlarsýn.Öbür türlü ben kupada kasýyorum diyorsan.10-15 tane dev basýp gerisini okçu yapabilirsin klan kalesinede þifacý istersin.Devle hava savunmasýný yýkana kadar þifa büyüsüyle yetin hava savunmasý yýkýldýktan sonra þifacýyý çýkar þifacý devlere yöneldimi okçularý basmaya baþla.ben eskiden böyle yapardým etkili bi taktikti.