Gönderen Konu: Bluestacks açılmama sorunu  (Okunma sayısı 2440 defa)

Çevrimdışı N@rkoz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
Bluestacks açılmama sorunu
« : 30 Kasım 2014, Pazar - 15:01 »
Merhaba arkadaşlar bluestacks çoğu arkadaşta olduğu gibi bende de çalışmıyor önceden çalışan program kendiliğinden çalışmaz oldu defalarca kurdum sildim forumunuzu da takip ederek yaptım ama yükleniyor kısmında takılıyor ayrıca kurmay beyin verdiği rootlu halini de kurdum yine aynı andy de olmadı genymotion oluyor fakat oyunu yüklemede sıkıntı oluşuyor yani bluestacks ı mutlaka kurmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

Çevrimdışı mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajı Toplam
    280 Kere Beğenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klanım : Angel∽Shout
Ynt: Bluestacks açılmama sorunu
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2014, Pazar - 15:10 »
sistem özelliklerini yazarmısın

Çevrimdışı N@rkoz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2014, Pazar - 15:13 »
Windows Xp Sp3 Pro Amd Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21 Ghz 2.00 Ram 1Gb Ekran kartı Harici

Çevrimdışı mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajı Toplam
    280 Kere Beğenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klanım : Angel∽Shout
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2014, Pazar - 15:25 »
Xp de uyumluluk sorunu yapabilir ayrıca en az 2 gb ekran kartı şart verim alabilmek için ama daha önceden çalışıyor ise şu yöntemi uygulayın

pc den tamamen kaldır prgram ekle kaldır/C:Programfiles Bluestacks/Bluestacks setup>başlat çalıştır %temp% içindeki herşeyi sil silemediğin 1-2 tane birşey olacak mühim değil>CCleaner indir kayıt defteri düzeltme tıkla ve tüm sorunu çöz de pc yi baştan başlat Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap linkten reklamı geç diyerek indir ve kur sorunun hallolacaktır diye düşünüyorum eğer daha önceden çalışıyorsa

Çevrimdışı N@rkoz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanıtla #4 : 30 Kasım 2014, Pazar - 15:27 »
tamam kardeşim deneyip sonucu buraya tekrar yazacağım önceden kullanıyordum clash of clansı oynuyordum hatta durduk yere sorun verince anlam veremedim.

Çevrimdışı N@rkoz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2014, Pazar - 16:44 »
kardeşim dediklerini aynen yaptım fakat daha önceden de verdiği aynı hatayı veriyor Bitdefender fln bişeyler yazıyor daha öncede bu hatayı vermişti o antivirüs bende yüklü değil nod32 var devre dışı bırakıp kurmaya çalışıyorum yine aynı Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap