Gönderen Konu: Bluestacks açýlmama sorunu  (Okunma sayýsý 2630 defa)

Çevrimdýþý N@rkoz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
Bluestacks açýlmama sorunu
« : 30 Kasým 2014, Pazar - 15:01 »
Merhaba arkadaþlar bluestacks çoðu arkadaþta olduðu gibi bende de çalýþmýyor önceden çalýþan program kendiliðinden çalýþmaz oldu defalarca kurdum sildim forumunuzu da takip ederek yaptým ama yükleniyor kýsmýnda takýlýyor ayrýca kurmay beyin verdiði rootlu halini de kurdum yine ayný andy de olmadý genymotion oluyor fakat oyunu yüklemede sýkýntý oluþuyor yani bluestacks ý mutlaka kurmam lazým yardýmcý olursanýz sevinirim.

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
Ynt: Bluestacks açýlmama sorunu
« Yanýtla #1 : 30 Kasým 2014, Pazar - 15:10 »
sistem özelliklerini yazarmýsýn

Çevrimdýþý N@rkoz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #2 : 30 Kasým 2014, Pazar - 15:13 »
Windows Xp Sp3 Pro Amd Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21 Ghz 2.00 Ram 1Gb Ekran kartý Harici

Çevrimdýþý mantalica

• ☜RESPECT☞
  • 79.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 574
  • Rep Puaný : 16
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 204 Mesajý Toplam
    280 Kere Beðenildi
  • COC Nick : CevDeatH
  • Klaným : Angel∽Shout
« Yanýtla #3 : 30 Kasým 2014, Pazar - 15:25 »
Xp de uyumluluk sorunu yapabilir ayrýca en az 2 gb ekran kartý þart verim alabilmek için ama daha önceden çalýþýyor ise þu yöntemi uygulayýn

pc den tamamen kaldýr prgram ekle kaldýr/C:Programfiles Bluestacks/Bluestacks setup>baþlat çalýþtýr %temp% içindeki herþeyi sil silemediðin 1-2 tane birþey olacak mühim deðil>CCleaner indir kayýt defteri düzeltme týkla ve tüm sorunu çöz de pc yi baþtan baþlat Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap linkten reklamý geç diyerek indir ve kur sorunun hallolacaktýr diye düþünüyorum eðer daha önceden çalýþýyorsa

Çevrimdýþý N@rkoz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #4 : 30 Kasým 2014, Pazar - 15:27 »
tamam kardeþim deneyip sonucu buraya tekrar yazacaðým önceden kullanýyordum clash of clansý oynuyordum hatta durduk yere sorun verince anlam veremedim.

Çevrimdýþý N@rkoz

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #5 : 30 Kasým 2014, Pazar - 16:44 »
kardeþim dediklerini aynen yaptým fakat daha önceden de verdiði ayný hatayý veriyor Bitdefender fln biþeyler yazýyor daha öncede bu hatayý vermiþti o antivirüs bende yüklü deðil nod32 var devre dýþý býrakýp kurmaya çalýþýyorum yine ayný Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap