Gönderen Konu: Rica Etsem Bi Yardımcı Olur Musunuz ??  (Okunma sayısı 1071 defa)

Çevrimdışı BoranK

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : BoranK
  • Klanım : EFELER
Rica Etsem Bi Yardımcı Olur Musunuz ??
« : 04 Ocak 2015, Pazar - 17:23 »
Beyler 55 lwl'im şu ana kadar hiç güzel saldırım yok millete bakıyorum 10 dk de 1 m topluyo ben sadece sondalarla topluyorum saldılarda önüme geleni yenemiyorum. Rica etsem bi saldırı taktiği verir misiniz ?

Çevrimdışı ahmtkls

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash Of Clans
  • 13 Mesajı Toplam
    15 Kere Beğenildi
  • COC Nick : TÜRK
  • Klanım : BAFRALILAR
Ynt: Rica Etsem Bi Yardımcı Olur Musunuz ??
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2015, Pazar - 17:29 »
Daha fazla savaşabilmen için ordu taktiğinin daha çabuk çıkan askerlere ihtiyacın var o nedenle okçu Barbar tercih ederim sanırım köy binan 7.svy TAKTİK:gümüş ikiye düş oyunu bırakmış olanların köylerinin madenleri ve toplayıcıları sonuna kadar dolu olan kişiler seni bekliyor olacak ordu düzenin ise yarı yarıya okcu ve Barbar olsun tercihimdir kara iksir istiyorsan altın lige çık biraz uzun oldu k.bakma Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Açıklamasız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

ahmtkls 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Killer1453 (04 Ocak 2015, Pazar - 19:19)

Çevrimdışı cryca0s7

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Mew
  • Klanım : Pokémon
Ynt: Rica Etsem Bi Yardımcı Olur Musunuz ??
« Yanıtla #2 : 11 Ocak 2015, Pazar - 22:36 »
asker seviyelerini yükseltmeye çalış bence bide ordu kampına göre (200 kişilik düşünüyorum) 100 okcu 50 barbar 50 goblin bas bence bu düzen gerçekten çok işine yarıycak