Gönderen Konu: Rica Etsem Bi Yardýmcý Olur Musunuz ??  (Okunma sayýsý 1170 defa)

Çevrimdýþý BoranK

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : BoranK
  • Klaným : EFELER
Rica Etsem Bi Yardýmcý Olur Musunuz ??
« : 04 Ocak 2015, Pazar - 17:23 »
Beyler 55 lwl'im þu ana kadar hiç güzel saldýrým yok millete bakýyorum 10 dk de 1 m topluyo ben sadece sondalarla topluyorum saldýlarda önüme geleni yenemiyorum. Rica etsem bi saldýrý taktiði verir misiniz ?

Çevrimdýþý ahmtkls

• 24.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 75
  • Durumum:
  • Clash Of Clans
  • 13 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TÜRK
  • Klaným : BAFRALILAR
Ynt: Rica Etsem Bi Yardýmcý Olur Musunuz ??
« Yanýtla #1 : 04 Ocak 2015, Pazar - 17:29 »
Daha fazla savaþabilmen için ordu taktiðinin daha çabuk çýkan askerlere ihtiyacýn var o nedenle okçu Barbar tercih ederim sanýrým köy binan 7.svy TAKTÝK:gümüþ ikiye düþ oyunu býrakmýþ olanlarýn köylerinin madenleri ve toplayýcýlarý sonuna kadar dolu olan kiþiler seni bekliyor olacak ordu düzenin ise yarý yarýya okcu ve Barbar olsun tercihimdir kara iksir istiyorsan altýn lige çýk biraz uzun oldu k.bakma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Açýklamasýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ahmtkls 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Killer1453 (04 Ocak 2015, Pazar - 19:19)

Çevrimdýþý cryca0s7

• 30.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 96
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mew
  • Klaným : Pokémon
Ynt: Rica Etsem Bi Yardýmcý Olur Musunuz ??
« Yanýtla #2 : 11 Ocak 2015, Pazar - 22:36 »
asker seviyelerini yükseltmeye çalýþ bence bide ordu kampýna göre (200 kiþilik düþünüyorum) 100 okcu 50 barbar 50 goblin bas bence bu düzen gerçekten çok iþine yarýycak