Gönderen Konu: 2000 Kupadayım Usta Ligine Çıkmak İstiyorum Level 30 Ty 5  (Okunma sayısı 4739 defa)

Çevrimdışı MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Mustafa
  • Klanım : SAMPIYONTAKIM
2000 Kupadayım Usta Ligine Çıkmak İstiyorum Level 30 Ty 5
« : 04 Şubat 2015, Çarşamba - 08:01 »
Merhaba ,

2 Gündür deli gibi uğraşıp 1000 kupadan 2000 kupaya kadar geldim hatta 2100'e geldim taktik belli dışarda olan köy binasını vur ama dışarda köy binası nerdeyse bulunmuyor 30 dakikada 1 tane anca o da 5 kupa veriyor önerdiğiniz dil veya başka birşey var mı %50 hasar falan vermem imkansız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bir öneriniz var mı 4.inşaatcıyı açmam için şart usta olmam yarın fotoğraflar ve tarihleriyle beraber tüm kupa ve başarıların fotoğrafını atıcam

Tam bir ganimetçi ..

Tüm gelişimim sürekli güncel .

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı femreyildiz

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • BEACH CLUB
  • 13 Mesajı Toplam
    14 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Bozkurt
  • Klanım : BEACH CLUB
Ynt: 2000 Kupadayım Usta Ligine Çıkmak İstiyorum Level 30 Ty 5
« Yanıtla #1 : 05 Şubat 2015, Perşembe - 11:26 »
kardeşim çıkman zor gibi Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap ben 72.seviyedeyim zorlanıyorum 1900 den sonra Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
« Yanıtla #2 : 05 Şubat 2015, Perşembe - 13:07 »
Sanırım pes edicem Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Tam bir ganimetçi ..

Çevrimdışı miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajı Toplam
    45 Kere Beğenildi
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2015, Perşembe - 13:09 »
Merhaba ,

2 Gündür deli gibi uğraşıp 1000 kupadan 2000 kupaya kadar geldim hatta 2100'e geldim taktik belli dışarda olan köy binasını vur ama dışarda köy binası nerdeyse bulunmuyor 30 dakikada 1 tane anca o da 5 kupa veriyor önerdiğiniz dil veya başka birşey var mı %50 hasar falan vermem imkansız Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Bir öneriniz var mı 4.inşaatcıyı açmam için şart usta olmam yarın fotoğraflar ve tarihleriyle beraber tüm kupa ve başarıların fotoğrafını atıcam

Bu seviyede sadece dediğin gibi dışardaki binaları yıkarak ustaya ulaşabilirsin. yanlız bu iş ciddi sabır işi, sıkılmaz bırakmazsan yaparsın keza çok gördüm düşük levelda ustaya çıkan.

Çevrimdışı MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
« Yanıtla #4 : 06 Şubat 2015, Cuma - 07:50 »
Merhaba ,

Bu seviyede sadece dediğin gibi dışardaki binaları yıkarak ustaya ulaşabilirsin. yanlız bu iş ciddi sabır işi, sıkılmaz bırakmazsan yaparsın keza çok gördüm düşük levelda ustaya çıkan.

Açıkcası şuan bırakmıyorsam o adamlardan aldığım ilham bu pazartesi salı çarşamba full asılıcam kupaya inşallah usta yaparım hesabı gem'i alırım

Tam bir ganimetçi ..

Çevrimdışı miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajı Toplam
    45 Kere Beğenildi
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2015, Cuma - 09:24 »
biraz zorlanırsın ama yaparsın, sık dişini Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı Acestor

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Olabildiğince sıradan
  • 20 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
  • COC Nick : LaBB
  • Klanım : TÜRK GÜCÜ
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2015, Cuma - 10:37 »
Bunun için oyundan 15 dakika bile çıkmaman gerek bu yüzden 1 gününü buna ayırmalısın. Çünkü kupanı orantısız bir şekilde bir amaç için yükseltiyorsan, sana uygun rakip neredeyse gelmez. Biraz şansın varsa belediye binası dışarıda olan rakipler gelir. Buna ek olarak da oyundan 15 dakika çıktığında saldırılar alırsın, kalkan gelir tabii fakat istediğin kupa aralığına girmek için sürekli savaşacaksın bu yüzden saldırı açacaksın ve kalkanın gidecektir.

Örnek veriyorum, saldırı aldın ve kalkan geldi. Askerlerin hazırdı ve saldırmak için kalkanı bozarak saldırı açtın. Rakip bulana kadar 5-10 dakika geçti ve bir işin çıktı, hal böyle olunca mecbur gideceksin ve kalkanın da boşuna gitmiş olacak. Tekrar söylüyorum, bunun için oyundan 15 dakika bile çıkmaman gerek bu yüzden 1 gününü buna ayırmalısın.

Çevrimdışı MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
« Yanıtla #7 : 07 Şubat 2015, Cumartesi - 11:16 »
Bunun için oyundan 15 dakika bile çıkmaman gerek bu yüzden 1 gününü buna ayırmalısın. Çünkü kupanı orantısız bir şekilde bir amaç için yükseltiyorsan, sana uygun rakip neredeyse gelmez. Biraz şansın varsa belediye binası dışarıda olan rakipler gelir. Buna ek olarak da oyundan 15 dakika çıktığında saldırılar alırsın, kalkan gelir tabii fakat istediğin kupa aralığına girmek için sürekli savaşacaksın bu yüzden saldırı açacaksın ve kalkanın gidecektir.

Örnek veriyorum, saldırı aldın ve kalkan geldi. Askerlerin hazırdı ve saldırmak için kalkanı bozarak saldırı açtın. Rakip bulana kadar 5-10 dakika geçti ve bir işin çıktı, hal böyle olunca mecbur gideceksin ve kalkanın da boşuna gitmiş olacak. Tekrar söylüyorum, bunun için oyundan 15 dakika bile çıkmaman gerek bu yüzden 1 gününü buna ayırmalısın.

evet haklısın sırf 2 günümü vermiştim bu kupayı yapmak için ve şu 3 4 gündür işlerim var o yüzden kalkan bittiğinde sürekli saldırı yiyorum o yüzden köy binasını dışarı koydum ama nafile yok Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap rahatından bi 200 kupa kadar kaybettim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Tam bir ganimetçi ..

Çevrimdışı emrahdoy

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    9 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Emrah
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2015, Pazar - 02:01 »
Ben yanlış hatırlamıyorsam 40. seviye civarlarında 2000 kupaya çıkmıştım. Çıkmak için hafta sonumu ayırmıştım, kışlalar sürekli asker basıyor ve bende köy binası dışarıda olan köylere saldırıp kupa alıyordum. Kafaya takılırsa yapılır ama uğraştırıcı yapacaksan kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2015, Pazartesi - 10:15 »
Ben yanlış hatırlamıyorsam 40. seviye civarlarında 2000 kupaya çıkmıştım. Çıkmak için hafta sonumu ayırmıştım, kışlalar sürekli asker basıyor ve bende köy binası dışarıda olan köylere saldırıp kupa alıyordum. Kafaya takılırsa yapılır ama uğraştırıcı yapacaksan kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

2000 Kupaya kadar sıkıntı yokta ondan sonrası çok sıkıntı tam dışarda belediye binası buldum diyosun adamın gizli teslaları bi çıkıyor 4 tane yüksek seviye senin 135 okçunu çöp ediyor Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap 30 Kupa için 2 saat uğraşıyosun bi gizli teslalara 30 kupayı geri veriyosun gerçekten çok zor iş Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Tam bir ganimetçi ..

Çevrimdışı emrahdoy

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    9 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Emrah
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2015, Pazartesi - 21:16 »
Benimde 2500 kupaya çıkmam lazımda o kupalarda köy binası dışarıda olan adam denk gelir mi pek bilmiyorum ondan denemedim hiç Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajı Toplam
    10 Kere Beğenildi
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2015, Perşembe - 00:01 »
Benimde 2500 kupaya çıkmam lazımda o kupalarda köy binası dışarıda olan adam denk gelir mi pek bilmiyorum ondan denemedim hiç Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Köy binası dışarda olan var ama saldırır saldırmaz 4 tane yüksek seviye tesladır ordan burdan sallayan havanlardır okçu kuleleridir bombalardır dev bombalardır derken kupa kasıcam derken daha çok kupa düşüyor çünkü 4 k 5 k isabet puanı var kolay kolay zaten ölmüyor ee bide bu kadar engel var Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap Ben pes ettim Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Tam bir ganimetçi ..