Gönderen Konu: 2000 Kupadayým Usta Ligine Çýkmak Ýstiyorum Level 30 Ty 5  (Okunma sayýsý 5135 defa)

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 57
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa
  • Klaným : SAMPIYONTAKIM
2000 Kupadayým Usta Ligine Çýkmak Ýstiyorum Level 30 Ty 5
« : 04 Þubat 2015, Çarþamba - 08:01 »
Merhaba ,

2 Gündür deli gibi uðraþýp 1000 kupadan 2000 kupaya kadar geldim hatta 2100'e geldim taktik belli dýþarda olan köy binasýný vur ama dýþarda köy binasý nerdeyse bulunmuyor 30 dakikada 1 tane anca o da 5 kupa veriyor önerdiðiniz dil veya baþka birþey var mý %50 hasar falan vermem imkansýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bir öneriniz var mý 4.inþaatcýyý açmam için þart usta olmam yarýn fotoðraflar ve tarihleriyle beraber tüm kupa ve baþarýlarýn fotoðrafýný atýcam

Tam bir ganimetçi ..

Tüm geliþimim sürekli güncel .

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý femreyildiz

• 21.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 61
  • Durumum:
  • BEACH CLUB
  • 13 Mesajý Toplam
    14 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Bozkurt
  • Klaným : BEACH CLUB
Ynt: 2000 Kupadayým Usta Ligine Çýkmak Ýstiyorum Level 30 Ty 5
« Yanýtla #1 : 05 Þubat 2015, Perþembe - 11:26 »
kardeþim çýkman zor gibi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ben 72.seviyedeyim zorlanýyorum 1900 den sonra Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 05 Þubat 2015, Perþembe - 13:07 »
Sanýrým pes edicem Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tam bir ganimetçi ..

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 05 Þubat 2015, Perþembe - 13:09 »
Merhaba ,

2 Gündür deli gibi uðraþýp 1000 kupadan 2000 kupaya kadar geldim hatta 2100'e geldim taktik belli dýþarda olan köy binasýný vur ama dýþarda köy binasý nerdeyse bulunmuyor 30 dakikada 1 tane anca o da 5 kupa veriyor önerdiðiniz dil veya baþka birþey var mý %50 hasar falan vermem imkansýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bir öneriniz var mý 4.inþaatcýyý açmam için þart usta olmam yarýn fotoðraflar ve tarihleriyle beraber tüm kupa ve baþarýlarýn fotoðrafýný atýcam

Bu seviyede sadece dediðin gibi dýþardaki binalarý yýkarak ustaya ulaþabilirsin. yanlýz bu iþ ciddi sabýr iþi, sýkýlmaz býrakmazsan yaparsýn keza çok gördüm düþük levelda ustaya çýkan.

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 06 Þubat 2015, Cuma - 07:50 »
Merhaba ,

Bu seviyede sadece dediðin gibi dýþardaki binalarý yýkarak ustaya ulaþabilirsin. yanlýz bu iþ ciddi sabýr iþi, sýkýlmaz býrakmazsan yaparsýn keza çok gördüm düþük levelda ustaya çýkan.

Açýkcasý þuan býrakmýyorsam o adamlardan aldýðým ilham bu pazartesi salý çarþamba full asýlýcam kupaya inþallah usta yaparým hesabý gem'i alýrým

Tam bir ganimetçi ..

Çevrimdýþý miscen

• 28.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 89
  • Clash of Clans
  • 33 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 06 Þubat 2015, Cuma - 09:24 »
biraz zorlanýrsýn ama yaparsýn, sýk diþini Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Acestor

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 50
  • Durumum:
  • Olabildiðince sýradan
  • 20 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LaBB
  • Klaným : TÜRK GÜCÜ
« Yanýtla #6 : 06 Þubat 2015, Cuma - 10:37 »
Bunun için oyundan 15 dakika bile çýkmaman gerek bu yüzden 1 gününü buna ayýrmalýsýn. Çünkü kupaný orantýsýz bir þekilde bir amaç için yükseltiyorsan, sana uygun rakip neredeyse gelmez. Biraz þansýn varsa belediye binasý dýþarýda olan rakipler gelir. Buna ek olarak da oyundan 15 dakika çýktýðýnda saldýrýlar alýrsýn, kalkan gelir tabii fakat istediðin kupa aralýðýna girmek için sürekli savaþacaksýn bu yüzden saldýrý açacaksýn ve kalkanýn gidecektir.

Örnek veriyorum, saldýrý aldýn ve kalkan geldi. Askerlerin hazýrdý ve saldýrmak için kalkaný bozarak saldýrý açtýn. Rakip bulana kadar 5-10 dakika geçti ve bir iþin çýktý, hal böyle olunca mecbur gideceksin ve kalkanýn da boþuna gitmiþ olacak. Tekrar söylüyorum, bunun için oyundan 15 dakika bile çýkmaman gerek bu yüzden 1 gününü buna ayýrmalýsýn.

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 07 Þubat 2015, Cumartesi - 11:16 »
Bunun için oyundan 15 dakika bile çýkmaman gerek bu yüzden 1 gününü buna ayýrmalýsýn. Çünkü kupaný orantýsýz bir þekilde bir amaç için yükseltiyorsan, sana uygun rakip neredeyse gelmez. Biraz þansýn varsa belediye binasý dýþarýda olan rakipler gelir. Buna ek olarak da oyundan 15 dakika çýktýðýnda saldýrýlar alýrsýn, kalkan gelir tabii fakat istediðin kupa aralýðýna girmek için sürekli savaþacaksýn bu yüzden saldýrý açacaksýn ve kalkanýn gidecektir.

Örnek veriyorum, saldýrý aldýn ve kalkan geldi. Askerlerin hazýrdý ve saldýrmak için kalkaný bozarak saldýrý açtýn. Rakip bulana kadar 5-10 dakika geçti ve bir iþin çýktý, hal böyle olunca mecbur gideceksin ve kalkanýn da boþuna gitmiþ olacak. Tekrar söylüyorum, bunun için oyundan 15 dakika bile çýkmaman gerek bu yüzden 1 gününü buna ayýrmalýsýn.

evet haklýsýn sýrf 2 günümü vermiþtim bu kupayý yapmak için ve þu 3 4 gündür iþlerim var o yüzden kalkan bittiðinde sürekli saldýrý yiyorum o yüzden köy binasýný dýþarý koydum ama nafile yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap rahatýndan bi 200 kupa kadar kaybettim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tam bir ganimetçi ..

Çevrimdýþý emrahdoy

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 55
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Emrah
« Yanýtla #8 : 08 Þubat 2015, Pazar - 02:01 »
Ben yanlýþ hatýrlamýyorsam 40. seviye civarlarýnda 2000 kupaya çýkmýþtým. Çýkmak için hafta sonumu ayýrmýþtým, kýþlalar sürekli asker basýyor ve bende köy binasý dýþarýda olan köylere saldýrýp kupa alýyordum. Kafaya takýlýrsa yapýlýr ama uðraþtýrýcý yapacaksan kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 09 Þubat 2015, Pazartesi - 10:15 »
Ben yanlýþ hatýrlamýyorsam 40. seviye civarlarýnda 2000 kupaya çýkmýþtým. Çýkmak için hafta sonumu ayýrmýþtým, kýþlalar sürekli asker basýyor ve bende köy binasý dýþarýda olan köylere saldýrýp kupa alýyordum. Kafaya takýlýrsa yapýlýr ama uðraþtýrýcý yapacaksan kolay gelsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

2000 Kupaya kadar sýkýntý yokta ondan sonrasý çok sýkýntý tam dýþarda belediye binasý buldum diyosun adamýn gizli teslalarý bi çýkýyor 4 tane yüksek seviye senin 135 okçunu çöp ediyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 30 Kupa için 2 saat uðraþýyosun bi gizli teslalara 30 kupayý geri veriyosun gerçekten çok zor iþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tam bir ganimetçi ..

Çevrimdýþý emrahdoy

• 19.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 55
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    9 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Emrah
« Yanýtla #10 : 09 Þubat 2015, Pazartesi - 21:16 »
Benimde 2500 kupaya çýkmam lazýmda o kupalarda köy binasý dýþarýda olan adam denk gelir mi pek bilmiyorum ondan denemedim hiç Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 12 Þubat 2015, Perþembe - 00:01 »
Benimde 2500 kupaya çýkmam lazýmda o kupalarda köy binasý dýþarýda olan adam denk gelir mi pek bilmiyorum ondan denemedim hiç Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Köy binasý dýþarda olan var ama saldýrýr saldýrmaz 4 tane yüksek seviye tesladýr ordan burdan sallayan havanlardýr okçu kuleleridir bombalardýr dev bombalardýr derken kupa kasýcam derken daha çok kupa düþüyor çünkü 4 k 5 k isabet puaný var kolay kolay zaten ölmüyor ee bide bu kadar engel var Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ben pes ettim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tam bir ganimetçi ..