Gönderen Konu: Androiddeki köyümü ios'a aktaramýyorum  (Okunma sayýsý 2563 defa)

Çevrimdýþý weedjrz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • McMurphy
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : McMurphy
  • Klaným : Siyah Sancak
Androiddeki köyümü ios'a aktaramýyorum
« : 28 Þubat 2015, Cumartesi - 19:10 »
Yeni Apple Kimliði aldým, önce gamecenter verilerini sildim sonra oyunu kaldýrdým. Gamecenter'a giriþ yaptýktan sonra oyunu indirdim ve girdiðimde hala eski köyüm vardý ve Android cihazýmdan da alamýyorum köyümü. 4. seviye belediye binasý olduðu için vs. diye bir hata veriyor.

Nasýl yapacaðýma dair bilgisi olan var mý?

Madem sonsuza dek yaþayamayacaðým, o vakit istediðim gibi yaþayacaðým...

aDemm078

• Ziyaretçi
Ynt: Androiddeki köyümü ios'a aktaramýyorum
« Yanýtla #1 : 01 Mart 2015, Pazar - 22:44 »
Öncelikle konuyu biraz daha açarsanýz size daha iyi yardýmcý olabilirim. Þimdi Apple güvenlik yönünden Game Center'dan oyun verilerini asla silmez.(puan tablosu skorlar ý falan siler). Eðer oyunu aktarmak istiyorsanýz yeni Game Center açýn ve giriþ yapýn. Clash'ý açýn ve androidden aktarmak için kodu isteyin kodu kullandýktan sonra köyünüz gelmiþ ve o yeni Game Center'a kayýt olacaktýr.
Ýyi forumlar.

Çevrimdýþý weedjrz

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 6
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • McMurphy
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : McMurphy
  • Klaným : Siyah Sancak
« Yanýtla #2 : 02 Mart 2015, Pazartesi - 00:00 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Öncelikle konuyu biraz daha açarsanýz size daha iyi yardýmcý olabilirim. Þimdi Apple güvenlik yönünden Game Center'dan oyun verilerini asla silmez.(puan tablosu skorlar ý falan siler). Eðer oyunu aktarmak istiyorsanýz yeni Game Center açýn ve giriþ yapýn. Clash'ý açýn ve androidden aktarmak için kodu isteyin kodu kullandýktan sonra köyünüz gelmiþ ve o yeni Game Center'a kayýt olacaktýr.
Ýyi forumlar.
Ayný iþlemi uyguladým, fakat aldýðým hata þu: "Köyün zaten bu giriþ yaptýðýn Game Center hesabýna kalýcý olarak baðlý. Köyün ilerleme kaydetmiþ olduðu için (4. seviye belediye binasý veya satýn alým yapýldý) artýk üzerine yazýlamaz."

Madem sonsuza dek yaþayamayacaðým, o vakit istediðim gibi yaþayacaðým...

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 02 Mart 2015, Pazartesi - 07:14 »
O zaman clash of clans ý telefonunuzdan silin ve telefonunuzu itunes e baðlayýn. Ordan telefonunuzun tamamýný bilgisayara yedekleyip telefonu restore edin sonra yedeklemeyi geri yükleyip kayýtlý olan Game Center hesabý ile giriþ yapýn.