Gönderen Konu: 30-45 Seviye Arasý Savaþ Taktiði ve Ordu Düzeni  (Okunma sayýsý 20962 defa)

Çevrimdýþý mertbbgl

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mertbbgl
  • Klaným : ORTANCA
30-45 Seviye Arasý Savaþ Taktiði ve Ordu Düzeni
« : 02 Nisan 2013, Salý - 21:49 »
Baktým forumda bu konularý bilmeyen arkadaþlar var,yardýmcý olmak istedim.Olursam ne mutlu bana  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Bana göre bu seviyeler arasý en iyi taktik;

10 dev
55 okçu
20 barbardýr.

Þuan 36 seviyedeyim ve 1 günde 400 kupa kazandým.Benim ordu kapasitem 125.Daha fazla olanlar 20 barbar ve 10 devle devam etsin,okçu sayýsýný artýrsýn.Bana göre bu taktikle saldýrdýðýnýz her köy minimum %60 hasar alýr(tabii ki 30-45 seviye arasý).

Þimdi bu orduyla köye girdiniz,direk havan yakýnlarýna saldýrýn.Saldýrýrken havanýn yakýnýnda sihirbaz kulesi varsa çok daha avantaj elde edersiniz.Çünkü havan ve sihirbaz kulesi hemen yýkýlmazsa ordunuzu bozguna uðratýr.Önce devleri salýn ve hemen ardýndan barbarlarý salýn.Birkaç saniye bekleyip sonra tüm okçularýnýzý salýn.Çünkü havanlarýn ilgisi devlerde olur o an.Mümkünse havanlar yýkýldýðýnda okçularý salýn çünkü okçular genelde toplu halde gezerler.Havan topu okçulara çarptýðý an bütün okçularýnýz ölür.Duvar kýrýcý bence o kadar önemli deðil ama illa duvar kýrýcý kullanmak istiyorsanýz ilk onlarý salmayýn.Baþta barbarlarý ve devleri saldýktan sonra duvar kýrýcýlarý kullanýn.Yoksa duvar kýrýcý bir hamlede ölür.

« Son Düzenleme: 02 Nisan 2013, Salý - 21:51 Gönderen: mertbbgl »

Çevrimdýþý FlapJack

• 40.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 145
  • Rep Puaný : 6
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    45 Kere Beðenildi
  • COC Nick : LordVaqif
  • Klaným : 1923TÜRK2
Ynt: 30-45 Seviye Arasý Savaþ Taktiði ve Ordu Düzeni
« Yanýtla #1 : 09 Nisan 2013, Salý - 17:28 »
Bence duvar yikicisiz savas olmaz.Yani duvar yikicilar da mutlaka olmali

Gözyaþlarý ile yýkanan yüzden daha temiz yüz olamaz
GameCenter:APPLEVAQIF
Klan:1923TÜRK2
Oyunda adý:LordVaqif

Çevrimdýþý Enc4

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 34
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : @King
  • Klaným : OTTOMANS2
« Yanýtla #2 : 10 Nisan 2013, Çarþamba - 11:39 »
Katýlýyorum Carizma bende duvar kýrýcý olmadan asla savaþa girmiyorum.

Cahillerle girdiðim her tartýþmayý kaybetmiþimdir.
--
GameCenter ID: frknymn

Çevrimdýþý akayakay

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 58
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
  • COC Nick : MuratAkay
« Yanýtla #3 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 18:58 »
bu arada okcular birlikte gezmez hepsini ayný yerden salmadýðýn sürece barbarlar toplu gezer. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ve ben bunlarý 44 lewel olup köy binasý 8 lwl olarak bunlarý yazýorum. Ayrýca þifacý olmadan devler bir hiçtir. En kötü iyileþtirme büyüsü bunlar lazým ayrýca bn 44 lewelim ama sen benim yerimi bu ordu ile alamazsýn. Bence en iyi taktik : 1 þifacý 15 dev 10 duvar kýrýcý 20 okçu 15 barbar gerisi goblin olmalý ama klan kalesindede okcu olmalý . iyi oyunlar...

Çevrimdýþý blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 180
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 19:01 »
Alýntý
bu arada okcular birlikte gezmez hepsini ayný yerden salmadýðýn sürece barbarlar toplu gezer.  Ve ben bunlarý 44 lewel olup köy binasý 8 lwl olarak bunlarý yazýorum. Ayrýca þifacý olmadan devler bir hiçtir. En kötü iyileþtirme büyüsü bunlar lazým ayrýca bn 44 lewelim ama sen benim yerimi bu ordu ile alamazsýn. Bence en iyi taktik : 1 þifacý 15 dev 10 duvar kýrýcý 20 okçu 15 barbar gerisi goblin olmalý ama klan kalesindede okcu olmalý . iyi oyunlar...
bence bunla övunme yani 44 lwl demek bence 6 seviye koy binasý demek 8 ne demek ya 44 lwlda savunma birimlerin filan kac hiç bisey yukseltmeden sadece koy binasý basman gerekiyo

Çevrimdýþý akayakay

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 19:23 »
Yok hocam sen yanlýþ anlamýssýn . övünmek deil ayrýca 44 lwlde 8. seviye koy binasý normal bence. ama bn bundan sonra koy binasý kasmýcam. Yanlýþ anladýysan kusura bakma ozur dilerim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap iyi oyunlar...

Çevrimdýþý akayakay

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #6 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 19:29 »
Bu arada savunma birimlerimi solim bütün duvarlar 5 yeni gelen 50 duvar dýsýnda toplarýmýn hepsi 7 havanlarýmýn hepsi 4 sihirbaz kulesi hepsi 2 piþman oldum sihirbaz hiç kasamamýþtým. okcu kuleleri 2 tanesi 7 2 tanesi 6 barbar kralda var ama onu parayla almadým biriktirdim sansýma 6. seviye kara iksir deposu olan adam geldi fulldü içi 10.000 gosteriyodu aldým ole neyse ama dediðim gibi koy binasý kasmýcam artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #7 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 19:33 »
Kaliteli ve az maliyetli bir savas yapacaksan eðer kullanacaðýn askerler sunlardýr. Duvar yýkýcý, okçu dev.
Ha eðer barbarý iyi kullanýyorum diyorsan eðer okçudan kýsýp barbar sayýsýný arttýrýrsýn.
Ha kaliteli bir savaþ yapacaðým intikam alýcam ben diyorsan eðer okçu sayýsýndan kýsar 20 okçu yerine bir þifacý koyarsýn.

35 level olduðuna göre 2-3 belkide 1 aydýr oyunu oynuyorsun demektir. Hazýr oyunun baslarýndayken uyarayým. Duvarlarýna asýlma savunma birimlerin yeteri kadar iyi olmadan. Madenlere asýlýp tembellik yapma levelini þiþirir. Sonra level þiþikliðinden piþman olursun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

+Rep Yeni baslayanlara faydasý dokunacaktýr. Ancak 10 devi 12 ye çýkarsan ve barbar yerine okçu kullansan piþman olmazsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
« Yanýtla #8 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 19:34 »
Bu arada savunma birimlerimi solim bütün duvarlar 5 yeni gelen 50 duvar dýsýnda toplarýmýn hepsi 7 havanlarýmýn hepsi 4 sihirbaz kulesi hepsi 2 piþman oldum sihirbaz hiç kasamamýþtým. okcu kuleleri 2 tanesi 7 2 tanesi 6 barbar kralda var ama onu parayla almadým biriktirdim sansýma 6. seviye kara iksir deposu olan adam geldi fulldü içi 10.000 gosteriyodu aldým ole neyse ama dediðim gibi koy binasý kasmýcam artýk Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Hacý 10.000 i tek savasta almak ne dir ya. Nasýl bir sanstýr sendeki. Gidip o gün sayýsal falan ne var ne yok sansla ilgili oynasaydýn abi ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý akayakay

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 6 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 18 Nisan 2013, Perþembe - 19:45 »
Eee napcan 0 kupada gezin sanada gelir ama yeni guncellemeden sonra gelmio ama eskiden 0 kupada iken 500 parasý oluo ve depolar madenler dýsarda falan süper adamlar var ben ole yaptým koy binasýný 8 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama adamýn 9. seviye binasý vardý kara iksir deposu kosede duruodun 200.000 dolu idi ama bana 10.000 gozuktu ole iþte

Çevrimdýþý mertbbgl

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 21
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mertbbgl
  • Klaným : ORTANCA
« Yanýtla #10 : 25 Nisan 2013, Perþembe - 20:45 »
Bu taktik artýk iyi olmuyor.Benim yeni taktiðim ;

8 dev
40 okçu
47 goblin
4 duvar yýkýcý

Önceki taktiðim tamamen kupa üzerineydi.Bunu kullanýrken köyün 3 yanýndan saldýrýyorum.Devlerle sihirbaz kulelerine saldýrýrken okçularda hemen havanlarý yok ediyor.O sýrada dikkati daðýlan savunma salýnan goblinleri farketmiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý superalp99

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 5 Mesajý Toplam
    7 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 25 Nisan 2013, Perþembe - 22:49 »
Eee napcan 0 kupada gezin sanada gelir ama yeni guncellemeden sonra gelmio ama eskiden 0 kupada iken 500 parasý oluo ve depolar madenler dýsarda falan süper adamlar var ben ole yaptým koy binasýný 8 Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ama adamýn 9. seviye binasý vardý kara iksir deposu kosede duruodun 200.000 dolu idi ama bana 10.000 gozuktu ole iþte

kanka kusura bakma ama çok acayip sallýyorsun, senin mesajlarý okurken yarýldým tekrar kusura bakma Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap usta 10.000 kara iksir çýkabilir mi allah aþkýna akýl var mantýk var daha 1 hafta önce baþlamýþsýndýr oyuna kupa 0 olunca adamdan ganimet mi gelir hiç mi oynamadýn þu oyunu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap