Baktým forumda bu konularý bilmeyen arkadaþlar var,yardýmcý olmak istedim.Olursam ne mutlu bana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapBana göre bu seviyeler arasý en iyi taktik;
10 dev
55 okçu
20 barbardýr.
Þuan 36 seviyedeyim ve 1 günde 400 kupa kazandým.Benim ordu kapasitem 125.Daha fazla olanlar 20 barbar ve 10 devle devam etsin,okçu sayýsýný artýrsýn.Bana göre bu taktikle saldýrdýðýnýz her köy minimum %60 hasar alýr(tabii ki 30-45 seviye arasý).
Þimdi bu orduyla köye girdiniz,direk havan yakýnlarýna saldýrýn.Saldýrýrken havanýn yakýnýnda sihirbaz kulesi varsa çok daha avantaj elde edersiniz.Çünkü havan ve sihirbaz kulesi hemen yýkýlmazsa ordunuzu bozguna uðratýr.Önce devleri salýn ve hemen ardýndan barbarlarý salýn.Birkaç saniye bekleyip sonra tüm okçularýnýzý salýn.Çünkü havanlarýn ilgisi devlerde olur o an.Mümkünse havanlar yýkýldýðýnda okçularý salýn çünkü okçular genelde toplu halde gezerler.Havan topu okçulara çarptýðý an bütün okçularýnýz ölür.Duvar kýrýcý bence o kadar önemli deðil ama illa duvar kýrýcý kullanmak istiyorsanýz ilk onlarý salmayýn.Baþta barbarlarý ve devleri saldýktan sonra duvar kýrýcýlarý kullanýn.Yoksa duvar kýrýcý bir hamlede ölür.