Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Haberiniz olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ayrýca bunun sondasý var . Bilmeden konuþmayýn bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapMax level bir sonda hiç dokunulmazsa 1.600 kara iksir üretebiliyor. 2 adet var eder 3.200. Bunun da %100 ü gözükmez savasta Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ha gözükse bile 13.200 ederdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bence tekrar düþün bilip bilmediðiniEski güncellemeyi düþün bi kardeþim eskiden kara iksir deposunun %7 vea %8 i alýnýodu. Bence birdaha konuþun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapE kardesim benim attýðým linkte eski güncellemenin linkiydi ve %5 ti oran. %7-8 bilgisini nereden öðrendin ? Link atarmýsýn rica etsem.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Haberiniz olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ayrýca bunun sondasý var . Bilmeden konuþmayýn bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapMax level bir sonda hiç dokunulmazsa 1.600 kara iksir üretebiliyor. 2 adet var eder 3.200. Bunun da %100 ü gözükmez savasta Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ha gözükse bile 13.200 ederdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bence tekrar düþün bilip bilmediðiniEski güncellemeyi düþün bi kardeþim eskiden kara iksir deposunun %7 vea %8 i alýnýodu. Bence birdaha konuþun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Haberiniz olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ayrýca bunun sondasý var . Bilmeden konuþmayýn bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapMax level bir sonda hiç dokunulmazsa 1.600 kara iksir üretebiliyor. 2 adet var eder 3.200. Bunun da %100 ü gözükmez savasta Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ha gözükse bile 13.200 ederdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bence tekrar düþün bilip bilmediðini
Haberiniz olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ayrýca bunun sondasý var . Bilmeden konuþmayýn bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Haberiniz olsun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ayrýca bunun sondasý var . Bilmeden konuþmayýn bence Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapMax level bir sonda hiç dokunulmazsa 1.600 kara iksir üretebiliyor. 2 adet var eder 3.200. Bunun da %100 ü gözükmez savasta Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Ha gözükse bile 13.200 ederdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bence tekrar düþün bilip bilmediðiniEski güncellemeyi düþün bi kardeþim eskiden kara iksir deposunun %7 vea %8 i alýnýodu. Bence birdaha konuþun Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapE kardesim benim attýðým linkte eski güncellemenin linkiydi ve %5 ti oran. %7-8 bilgisini nereden öðrendin ? Link atarmýsýn rica etsem.Olum sen kafayý falan mý yedin ben o kara iksiri 2-3 ay önce aldým sen neyin kafasýndasýn ? Ayrýca inanmazsan inanmak zorunda deilsin ben seni inandýrmaya mecbur deilim . Ayrýca 3 güncelleme vea 4 güncelleme once 0 kupalarda gezseydin sana ole adamlar çok gelirdi. eski klanýmda oyle 3 kiþi aldý kralý konuþma fazla bence istersen koyumede bakabilirsin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
2-3 ay önce kara iksir mi vardý deposumu vardý.allah eline düþürmesin :AD:D:d.dd bu kadar sallamaya gerek yok kardeþim böle gelip atýp tutarsan millete lafý yersin
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap2-3 ay önce kara iksir mi vardý deposumu vardý.allah eline düþürmesin :AD:D:d.dd bu kadar sallamaya gerek yok kardeþim böle gelip atýp tutarsan millete lafý yersin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap katýlýyorum 2 -3 ayýda gectim 4 guncelleme once 0 kupada kara ýksýr bulmus Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap2-3 ay önce kara iksir mi vardý deposumu vardý.allah eline düþürmesin :AD:D:d.dd bu kadar sallamaya gerek yok kardeþim böle gelip atýp tutarsan millete lafý yersin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap katýlýyorum 2 -3 ayýda gectim 4 guncelleme once 0 kupada kara ýksýr bulmus Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap adam nuttertools, panzer, adam profesyonel heykir ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap2-3 ay önce kara iksir mi vardý deposumu vardý.allah eline düþürmesin :AD:D:d.dd bu kadar sallamaya gerek yok kardeþim böle gelip atýp tutarsan millete lafý yersin Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap katýlýyorum 2 -3 ayýda gectim 4 guncelleme once 0 kupada kara ýksýr bulmus Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap adam nuttertools, panzer, adam profesyonel heykir ya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapaynn adamý býraksan titan pc ye giricek Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap