Gönderen Konu: clash of clans ganimet kasma  (Okunma sayýsý 1659 defa)

ÞEHZADEBEYÝ

• Ziyaretçi
clash of clans ganimet kasma
« : 13 Eylül 2015, Pazar - 19:52 »
Ýllaki herkesin ganimet kasmada farklý yöntemleri vardýr.  Bu yöntemleri burada paylaþýp yanlýþlarýmýzý, doðrularýmýzý öðrenmek ve diðer üye arkadaþlarýmýzdan öneri almaya ne dersiniz.?

Ýyi forumlar...

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
Ynt: clash of clans ganimet kasma
« Yanýtla #1 : 13 Eylül 2015, Pazar - 21:06 »
Ýlk  taktik benden , arkadaþlar bileniniz çoktur ki Dev okçu , çok klasik ve çok sýk kullanýlan bir taktiktir . Hatta düzen yaparken bu taktiðe karþý koyabilecek düzenler yaparken birinin düzenini eleþtirirken bu düzen dev okçuyla alýnýr tabirini kullanýrýz.

Þimdi bu taktiðin öðelerine bakalým ,  diðer askerleri ateþten korumak için dev , yol açmak için duvar yýkýcý , ganimeti almak için ise okçu . Yanýnýzda ise kral ,(varsa kraliçe).

Bu savaþ taktiðinde devlerin dayanýklýlýðý çok Önemlidir , devler ölürse 1 havana veya büyücü kulesine okçular imha olabilir .

Son cümle bu taktiðin zayýf yanýdýr , ben de bu taktiði geliþtirerek okçunun yanýnda barbar da kullanmaya karar verdim . Hem süre kýsalsýn , hem dayanýklýlýk artsýn diye .
Ayrýca Kralýn yeteneði barbarlarý etkilerken kraliçe okçularý etkilememektedir. Barbarlar etkilenince daha güçlü bir ordu olmuþ olur .

Kullanýlan ordu:
18 dev
8 duvar yýkýcý
44 barbar
50 okçu

Taktiðin dev okçu üstüne Geliþimi :

Dev Yumruk un daha iyi kullanýmý ( barbar sayýsýnda)

Dev okçu da genelde dev sayýsý 20 yi geçer , farming yapýlamaz . Ben bu sayýyý 18 e düþürerek orduyu  farming e de uygun hâle getirdim . 94 asker ve kral farming için genelde yetiyor .

Barbar daha hýzlý üretildiðinden daha hýzlý savaþ yapabilirsiniz.
Barbar okçudan daha dayanýklý olduðundan devler ölünce bile okçular ganimeti toplüyabilirler .

Pekiiii bu sistemin sakýncasý ne?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap??Ýlk olarak saðlam köylerde büyü kullanmadan depoya tam yaklaþamýyorsunuz. 2. Olarak Dev sayýsý az olduðundan her dev çok deðerli , o yüzden devlerin yaylý tuzaklara 3er 5er takýlacaðý Köylere saldýrmak pek olasý deðil .

Saygýlarýmla.....

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Bymatador

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 157
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 16 Mesajý Toplam
    20 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Matador
« Yanýtla #2 : 13 Eylül 2015, Pazar - 22:35 »
Full okçu barbar

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 13 Eylül 2015, Pazar - 23:39 »
8þifacý 10duvar kýrýcý 1atlama 1öfke gerisi okçu barbar

Ýlk baþta birkaç barbar salýp duvar kýrýcýlarla ilk bölüme giriyorum.(en yakýn hava savunmasýnýn ordan) sonra okçu ve barbarlarý ve kralý salýyorum hava savunmasýný yok ettikten sonra kraliçe ile þifacýlarý salýyorum. Biraz saçma ama çok güzel ganitmet kaldýrýyorum full th8lerden 400bin falan birazda þans ama denenmeli sonuçta eðlenmek amaçlý yapýyorým ben Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Bymatador

• 42.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 157
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 16 Mesajý Toplam
    20 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Matador
« Yanýtla #4 : 13 Eylül 2015, Pazar - 23:54 »