Ýlk taktik benden , arkadaþlar bileniniz çoktur ki Dev okçu , çok klasik ve çok sýk kullanýlan bir taktiktir . Hatta düzen yaparken bu taktiðe karþý koyabilecek düzenler yaparken birinin düzenini eleþtirirken bu düzen dev okçuyla alýnýr tabirini kullanýrýz.
Þimdi bu taktiðin öðelerine bakalým , diðer askerleri ateþten korumak için dev , yol açmak için duvar yýkýcý , ganimeti almak için ise okçu . Yanýnýzda ise kral ,(varsa kraliçe).
Bu savaþ taktiðinde devlerin dayanýklýlýðý çok Önemlidir , devler ölürse 1 havana veya büyücü kulesine okçular imha olabilir .
Son cümle bu taktiðin zayýf yanýdýr , ben de bu taktiði geliþtirerek okçunun yanýnda barbar da kullanmaya karar verdim . Hem süre kýsalsýn , hem dayanýklýlýk artsýn diye .
Ayrýca Kralýn yeteneði barbarlarý etkilerken kraliçe okçularý etkilememektedir. Barbarlar etkilenince daha güçlü bir ordu olmuþ olur .
Kullanýlan ordu:
18 dev
8 duvar yýkýcý
44 barbar
50 okçu
Taktiðin dev okçu üstüne Geliþimi :
Dev Yumruk un daha iyi kullanýmý ( barbar sayýsýnda)
Dev okçu da genelde dev sayýsý 20 yi geçer , farming yapýlamaz . Ben bu sayýyý 18 e düþürerek orduyu farming e de uygun hâle getirdim . 94 asker ve kral farming için genelde yetiyor .
Barbar daha hýzlý üretildiðinden daha hýzlý savaþ yapabilirsiniz.
Barbar okçudan daha dayanýklý olduðundan devler ölünce bile okçular ganimeti toplüyabilirler .
Pekiiii bu sistemin sakýncasý ne?Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap??Ýlk olarak saðlam köylerde büyü kullanmadan depoya tam yaklaþamýyorsunuz. 2. Olarak Dev sayýsý az olduðundan her dev çok deðerli , o yüzden devlerin yaylý tuzaklara 3er 5er takýlacaðý Köylere saldýrmak pek olasý deðil .
Saygýlarýmla.....