Gönderen Konu: Forumdaki ilgisizlik ve yetersizlik  (Okunma sayýsý 3552 defa)

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 134
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Çilek
  • Klaným : Gül Kokusu
Forumdaki ilgisizlik ve yetersizlik
« : 19 Kasým 2015, Perþembe - 13:29 »
Yaklaþýk 1Aydýr Forum uyesiyim ve gözlemlerim þöyle ilk olarak Modlar Admin ve Yardýmcý Liderler Ýlgisiz ve Bir konuya cevabýn hiç gelmediði veya 1Ay sonra geldiðine bile tanýk oldum.Forumda kaç mod YL var bilmiyorum ama kadronun deðiþmesi gerektiðini ve daha ilgili ve aktif kiþiler gelmesi gerektiðini düþünüyorum Bana iþi gücü bahane etmeyin herkeste Akýllý telefon var ve isteyken heryerde girilebilir en azýndan benim için böyle ben de iste çalýþan bir bireyim.Ayrýca Modlarin illa 1923den olmasý gerekmiyor bence modlarý siz seçmek yerine forum üyelerinin onayýna sunsaniz daha uygun olur Söyleyeceklerim bu kadar amacým kimseyi yermek kötülemek deðil ama gerçek bu

Çilek77 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: miscen (19 Kasým 2015, Perþembe - 13:53), Gokhan 41 (19 Kasým 2015, Perþembe - 13:37)

Çevrimdýþý Gokhan 41

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 2 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Castlebar
  • Klaným : Dream Team
Ynt: Forumdaki ilgisizlik ve yetersizlik
« Yanýtla #1 : 19 Kasým 2015, Perþembe - 13:37 »
Söylediklerini sonuna kadar destekliyorum ,Fakat kadronun hepsinin deðiþmesi taraftarý deðilim bunun yerine ekleme yapýlabilir kadroya Ayrýca Modlarin Hepsinin 1923turkten olduðunu bilmiyordum böyle birþey varsa þaþýrtýcý buda:) belki adam klandakilerine güvendiði için vermistir

Gokhan 41 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Çilek77 (19 Kasým 2015, Perþembe - 13:47)

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 19 Kasým 2015, Perþembe - 13:46 »
Orasýný bilemem artýk ama Turkiye de oyuncu kitlesi gitgide büyürken forumdaki kitle ters orantýlý bir þekilde azalýyor artýk müdahale gerek bence

Çilek77 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SLayTR (25 Kasým 2015, Çarþamba - 07:49)

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #3 : 19 Kasým 2015, Perþembe - 14:54 »
Þahsen ben yrd.mod iken 1923Türk klanlarýnda deðildim hâlada deðilim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 19 Kasým 2015, Perþembe - 15:19 »
Bence sen büyük bir kayipsn onlar için ve forrum için surekli Aktif birisin modlugunu almalarý aþýrý saçma bir karar.

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #5 : 19 Kasým 2015, Perþembe - 17:25 »
Her neyse teþekkür ederim,yaptýk bir hata..senin gibi aktif üyeler olsa forum çok daha güzel olur

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #6 : 22 Kasým 2015, Pazar - 15:05 »
Öncelikle görüþleriniz için teþekkür ederiz.Ancak þunu göz önünde bulundurmalýyýz forumdaki rütbeli kiþilerin bir kýsmý ev bark sahibi ailesi olan abilerimizden oluþuyor.Bu abilerimiz hem kendi hayatýndaki iþlerine hemde foruma bakmasý pek kolay deðil.Bazýlarýmýzda öðrenci.Hem okuldur sýnavdýr vs. buraya bakmak kolay olmuyor.Zaten farkýndaysanýz genelde bu forum yazýn daha çok konu ve cevaplardan oluþuyor.Bu nedenle her konuya site yöneticileri cevap vermek zorunda deðil.Üyelerimizde cevap verebilir.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 78
  • Durumum:
  • Bugünü hak ederek yaþa ki; Yarýn dünü düþünme.
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ThanaToS
  • Klaným : B.E.S. Empire
« Yanýtla #7 : 22 Kasým 2015, Pazar - 15:39 »
O zaman o abilerimiz ve o sýnavý olan arkadaþlarýmýz yetkili olmayacak. Bu kadar basit.

Kötü biri olduðumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduðum iyi niyetlerimin katilleriydi.

Thebingbang 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: SLayTR (25 Kasým 2015, Çarþamba - 07:49), Çilek77 (22 Kasým 2015, Pazar - 18:29)

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
« Yanýtla #8 : 22 Kasým 2015, Pazar - 16:06 »
forumdan þikayet etmek gereksiz. tr oyuncularý genelde ilgisiz. clashcon'da temsilcisi olmayan tek ülke kimdi? herneyse..yerel oyuncularýnýn kalitesi ve ilgisinin bu kadar düþük olduðu bir ortamda, bir tr klanýna ait forumu yetersiz bulmak anlamsýz. adamlar en azýndan ortaya bir iþ koyuyorlar. daha iyisini yapýn üstadým, biz de sizi takip edelim..di mi?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 22 Kasým 2015, Pazar - 18:23 »
O Abileriniz ve yetkili kiþiler haricinde kiþiler moderator olamýyor mu yani? Bence çok rahat bulunabilir.

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 22 Kasým 2015, Pazar - 18:29 »
T-Rex ben sadece olaný söylüyorum oyundaki tüm oyuncu sayýsý artarken forum kiþi sayýsý ters orantýlý olarak azalýyor .Ayrýca bir moderator veya Her kimse yeterince Aktif deðilse deðiþtirilmesi gerektiðini dusunuyorum.Kusura bakmayýn ama hal hatýr bunlar saçma o zaman git babana moderatorluk ver hiç foruma bakmasýn bu mu oluyor ilgilenmek? Ayrýca ben bir üniversite ogrencisiyim ,Egerbir ise kalkisildiysa devamýnýn getirilmesi gerekir.Neden geçen sene forumdaki anlýk online suandakinin neredeyse 10kati demekki bir yerlerde hata var.Bu çok açýk hatta Admin bile yeterince ilgilenmiyor önceden her konuda vardý þimdi Adminin mesaj attýðý bir konu giren var mi ? çok nadir belki 50konudan 1tane.

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 22 Kasým 2015, Pazar - 18:31 »
8Tane Klaniniz var ve güvenilir ve aktif insan bulmak bu kadar zorda kusura bakmayýn ama o Klanlar kukla niyetine duruyor demekki Klan demek yardimlasmadir sadece Asker alýp verme deðil canlanmasý gerek buranýn Hiç cevap verilmeyen konular var gecen1yillik konu gordum kimse cevap vermemiþ hortlatma gereði duydum