Deðerli
clashofclanstr.com üyelerimiz ve yönetimdeki arkadaþlar.
Clashofclanstr.com kuruluþ amacý Türkiye deki oyun sevenlere CLASH OF CLANS hakkýnda yardýmcý olup, oyun hakkýnda geniþ bilgi vermektir. Bu forum gönüllülük baz alýnarak kurulmuþ olup, burda görev yapan arkadaþlarýn tamamý gönüllü olarak uðraþmaktadýrlar. Aþaðýda linkini verdiðim GÖNÜLLÜ MODERATÖR baþvurusu konusunu sürekli takip etmekteyiz, þuana kadar 6 adet baþvuru yapýlmýþtýr, baþvuru yapan arkadaþlara geri dönüþ yapýlmýþ deðerlendirmeye alýnmýþlardýr. Buda bir gerçek son 3-4 haftadýr forumla pek ilgilenemedik, iþlerimiz ve okullarýmýz hasebiyle, ben daha aktif olurum, ben daha çok ilgilenirim vb. diyen arkadaþlarýmýz da varsa MODERATÖR baþvurusunda bulunsunlar, bizde kendilerini deðerlendirelim.
aDemm078 arkadaþýmýzda yönetimde bir þans verdik, ama bu þansý deðerlendiremedi ve sonuç olarak yollarýmýz ayrýldý. Þunuda unutmayalým kiþiler bu forum için kayýp deðillerdir! ben giderim yerim dolar, o gider yeri dolar. Ama asýl kayýp bu forumun olmamasýdýr. Her türlü eleþtiriye açýðýz ölçülü olmasý hasabiyle, eksiklerimiz, yanlýþlarýmýz, hatalarýmýz, kusurlarýmýz illaki olacaktýr. Bunu gerçekten gönülden bir eleþtiriyle bize belirtirseniz bizde o yöndeki eksikliklerimizi giderip, dönüp kendimizi düzeltiriz. Burda yorum yapan herkese teþekkür ediyoruz, aþaðýdaki linkten bu aileye katýlmak isteyenler baþvurabilirler,
clashofclanstr.com olarak biz bir aileyiz.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap