Gönderen Konu: Forumdaki ilgisizlik ve yetersizlik  (Okunma sayýsý 3568 defa)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: Forumdaki ilgisizlik ve yetersizlik
« Yanýtla #24 : 26 Kasým 2015, Perþembe - 00:09 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Yaklaþýk 1Aydýr Forum uyesiyim ve gözlemlerim þöyle ilk olarak Modlar Admin ve Yardýmcý Liderler Ýlgisiz ve Bir konuya cevabýn hiç gelmediði veya 1Ay sonra geldiðine bile tanýk oldum.Forumda kaç mod YL var bilmiyorum ama kadronun deðiþmesi gerektiðini ve daha ilgili ve aktif kiþiler gelmesi gerektiðini düþünüyorum Bana iþi gücü bahane etmeyin herkeste Akýllý telefon var ve isteyken heryerde girilebilir en azýndan benim için böyle ben de iste çalýþan bir bireyim.Ayrýca Modlarin illa 1923den olmasý gerekmiyor bence modlarý siz seçmek yerine forum üyelerinin onayýna sunsaniz daha uygun olur Söyleyeceklerim bu kadar amacým kimseyi yermek kötülemek deðil ama gerçek bu

Sizce forum üyelerinin onayýna sunmak uygunmudur ? , Adam post atmamýþ çok online olmamýþsa üyelerin mod seçmesi doðrumudur. Ýþi gücü bahane etmeyin herkes de akýllý telefon var demiþsiniz.Bir iþte çalýþtýðýnýzýda belirtmiþsiniz . Ýþveren elinizde telefonla gördüðünde tutumu deðiþmezmi , ben rahatým masabaþý iþim var kimin ne yaptýðý umrumda deðil diyorsanýz takibi devam edebilirsiniz , ama bu forumda birine yardým etmek için illa mod olmaya gerek yok , bilginiz varsa üyeye yardým edin .

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Anýl 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: uzaya (27 Kasým 2015, Cuma - 17:14), utkuu34 (27 Kasým 2015, Cuma - 07:34)

Çevrimdýþý nej123

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 48
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nejdet
  • Klaným : GloriousOttoman
« Yanýtla #25 : 27 Kasým 2015, Cuma - 19:09 »
Çilek77-düþünüyor- forumda olmamasý olasý býle degýl sonucta her daim aktif olmalý(!)

nej123 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: T-Rex! (01 Aralýk 2015, Salý - 12:15)

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #26 : 27 Kasým 2015, Cuma - 22:09 »
Konuya gerekli cevaplar verilmiþtir.

Konu Kilit.

Gökbörü 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: LeafLook (28 Kasým 2015, Cumartesi - 15:56)

• Ziyaretçi
« Yanýtla #27 : 01 Aralýk 2015, Salý - 14:52 »
Deðerli clashofclanstr.com üyelerimiz ve yönetimdeki arkadaþlar. Clashofclanstr.com kuruluþ amacý Türkiye deki oyun sevenlere CLASH OF CLANS hakkýnda yardýmcý olup, oyun hakkýnda geniþ bilgi vermektir. Bu forum gönüllülük baz alýnarak kurulmuþ olup, burda görev yapan arkadaþlarýn tamamý gönüllü olarak uðraþmaktadýrlar. Aþaðýda linkini verdiðim GÖNÜLLÜ MODERATÖR baþvurusu konusunu sürekli takip etmekteyiz, þuana kadar 6 adet baþvuru yapýlmýþtýr, baþvuru yapan arkadaþlara geri dönüþ yapýlmýþ deðerlendirmeye alýnmýþlardýr. Buda bir gerçek son 3-4 haftadýr forumla pek ilgilenemedik, iþlerimiz ve okullarýmýz hasebiyle, ben daha aktif olurum, ben daha çok ilgilenirim vb. diyen arkadaþlarýmýz da varsa MODERATÖR baþvurusunda bulunsunlar, bizde kendilerini deðerlendirelim. aDemm078 arkadaþýmýzda yönetimde bir þans verdik, ama bu þansý deðerlendiremedi ve sonuç olarak yollarýmýz ayrýldý. Þunuda unutmayalým kiþiler bu forum için kayýp deðillerdir! ben giderim yerim dolar, o gider yeri dolar. Ama asýl kayýp bu forumun olmamasýdýr. Her türlü eleþtiriye açýðýz ölçülü olmasý hasabiyle, eksiklerimiz, yanlýþlarýmýz, hatalarýmýz, kusurlarýmýz illaki olacaktýr. Bunu gerçekten gönülden bir eleþtiriyle bize belirtirseniz bizde o yöndeki eksikliklerimizi giderip, dönüp kendimizi düzeltiriz. Burda yorum yapan herkese teþekkür ediyoruz, aþaðýdaki linkten bu aileye katýlmak isteyenler baþvurabilirler, clashofclanstr.com olarak biz bir aileyiz.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 01 Aralýk 2015, Salý - 19:19 Gönderen: Anýl »

'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: Anil97 (01 Aralýk 2015, Salý - 19:19), (01 Aralýk 2015, Salý - 15:10)