Gönderen Konu: TH11 Güncellemesi. Geniþ konu.  (Okunma sayýsý 8635 defa)

Çevrimdýþý ss.ramo

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ramazan
Ynt: TH11 Güncellemesi. Geniþ konu.
« Yanýtla #24 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 17:11 »
Bu yazdýklarýnýz yerinde ve doðru tespitler bunlarý Süpercel e yazsanýz diyorum ben yazdým çoðunluk yazarsa belki düzenleme yaparlar.

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bayex
  • Klaným : ÇILGIN TÜRKLER
« Yanýtla #25 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 17:39 »
bunu yazsanda düzelmez . Adamlara  klana davtte küfürlü yazý yazanlarýn resmini yolladým adamýn id sini biþi yapamayýz diyorlar düþünün artýk o derece kopuklar. Ancak yerelde ilk 20 deki klanlarla irtibat kurduklarýný biliyorum. Onlardan þikayet ve öneri alýyorlar onlar dile getirise durum düzelebilir ki o adamlarýnda dünya umrunda deðil adamlar taþ basýp max yapýp kupaya oynuyorlar.

klan ID si :#YYCRG80C

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #26 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 18:51 »
Beni bilen bilir th10 u ölü köylerle fulledim , ben bile 2 gündür ölü bulamýyorum , pes ettim býraktým baðýþ kasýyorum th11 olursam da çok üstünde durmicam yeni heroyu basmaya uðraþýcam sadece, bunun dýþýnda th9 hesabýmda var ve ciddi derecede ganimet kasamama sorunum var , 200 lük bulduysam ,  saldýran 300 alýyor garip bir durum , insanlarý taþ alma durumuna sokuyolar   , barbar okçudan þaþmayýn , dev büyücü felan zor iþler ölü köy bulun saldýrýn , büyücülü ordu çok maliyetli , büyü dahi kullanmýyorsunuz barbar okçuda en maliyetsiz bu

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 67
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Corriba
  • Klaným : Mendoze
« Yanýtla #27 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 19:13 »
Murat kusura bakma ben genelden bahsediyorum Ama genelde bir sorun var Millet deli gibi kupa dusuyor alt liglere
ordunun Iksir maliyetleri kazanilan ganimeti karsilamiyor Ben bundan bahsediyorum Ilk gun gun saldiri aldim Adam 3 golem dev buyucu buyuler vs ile aldigi ganimet toplamda zarar ettigini gosteriyordu Ama haklisiniz yinede en iyi saldiri okcu barbarla Ama o kadarda olu koy yok  ne kadar saldiri yapsakta TH10 yukseltmeleri cok maliyetli depolari hemen dolmuyor
Depoda duruncada saldiran cok . kalkan almadan kac saldiri aldigimi ben bile  bilmiyorum 2 gunde . bos atakta cok devamli kupami yukari cikariyorlar Guncelleme sonrasi en az 600 kupa almisim Birde  kupa dusmeye calisiyom ustune Dun gece 3 saglam saldiri almisim 3 ude yuzde 30 u gecememis ama depomdan 300 binden fazla gani gitmis Sabah baktim hic kalkanda alamamisim  Kisaca boyle giderse bende birakanlar kervanina katilirim Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
« Yanýtla #28 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 19:46 »
Eski sisteme dönmeleri  supercell adýna iyi olur yoksa bir oyunu ellerinin altýndan kaçýracaklar. Kimse süpersel taþ satacak diye taþ almak zorunda deðil . Kafalarýo bunu almaz ise oyun kapatan çok olur sonra bir baklmýþsýnýz o zengin araplar ve iþ adamlarýda ölü köylere dalmaktan býkmýþar onlarda boþlamaya baþlar . sonuç belli . Zevk alýnmýyor bu hali ile güncelleme yapmasalar daha iyimiþ . Ben istemiyorum  böyle bir güncelleme . TH 9 larýn geliþmesi imkansýz . TH 10 larda ve  11 lerde malitetler yüksek ve elde tutmak ölüm .

Kupa da düþemiyoruz aðýz tadý ile  sabah uyanýnca bir bakýyorum  kristale ramak kalmýþ hade kupa düþ iþin gücümn yoksa. Bina bi yerlerine battý sanki eski sistemde tutsalar ne olacak ki .

Oynayan ya kupa kasmak için oynuyor yada klan savasý için .

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
« Yanýtla #29 : 13 Aralýk 2015, Pazar - 19:53 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

resmi face sayfalarý . Küfür serbest Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap .

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
« Yanýtla #30 : 16 Aralýk 2015, Çarþamba - 20:23 »
Yarin guncelleme geliyor pbt dah'l b'r kac konuda degisiklik var Bakalim hayirlisi

Çevrimdýþý ss.ramo

• 6.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 15
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ramazan
« Yanýtla #31 : 16 Aralýk 2015, Çarþamba - 20:56 »
bu kalkan sýstemý herkezý vuracak çunku kalkan alan ölü köy  býr daha oyuna gýrmedýðý ýcýn kalkaný yerýnde sayýyor .1 ay ýcýnde olu koy kalmaz.býrde az surelý kalkan yuzunden saldýrý almýs koyde ganýmet azalmasý var bu oyun boyle oynanmaz ben mesaj attým süpercele býz gözlemleme yapýyoruz gerekýrse ayar yapýcaz dedýler.

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
« Yanýtla #32 : 17 Aralýk 2015, Perþembe - 10:05 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
bu kalkan sýstemý herkezý vuracak çunku kalkan alan ölü köy  býr daha oyuna gýrmedýðý ýcýn kalkaný yerýnde sayýyor .1 ay ýcýnde olu koy kalmaz.býrde az surelý kalkan yuzunden saldýrý almýs koyde ganýmet azalmasý var bu oyun boyle oynanmaz ben mesaj attým süpercele býz gözlemleme yapýyoruz gerekýrse ayar yapýcaz dedýler.

Ayarý mecbur yapacaklar. Yada oyunu iki kýsýmlý yapacaklar belli bir kupa üstüne bu sistem uygulanacak belli kupa altýna eskiye yakýn bir sistem öðle  16 saat deðilde ne bileyim 8 saat kalkan binada ve bonus gibi bir þey olabilir . Aþaðýda geliþen zamanla yukarý çýkar ister kupa kasar. Yada aþaðýda kalýr klan savasýný tercih eder. Buna süpercel kupa kas diye müdahale etmesi yada zorlamasý iyi deðil. Sadece gençler oynamýyor çalýþan bir kesimde var adam 8-10 saat kalkan alýp sadece akþam bir iki saat bakarak zamanýný harcýyor . Tüm dengeleri kurmak zorundalar. Zaten kupa düþüþleride bir hayli çok oldu muhtemelen görmüþlerdir gereksiz efsane kupalarý oldu efsaneninde  bir amacý kalmadý 5300 kupayý bundan 3 ay önce biri ulaþacak desek forumda dalaga geçmeyen kalmazdý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap .

bayex 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (17 Aralýk 2015, Perþembe - 18:35)

Çevrimdýþý ruhminhun

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : turkmen hanlygy
  • Klaným : TEJEN STAR
« Yanýtla #33 : 20 Aralýk 2015, Pazar - 16:41 »
beyler guncelleme geldi ne guzel iste ama artik okcu barbar taktigi cakismiyo sanirim ?
ole mi ? siz de nasil ?

Çevrimdýþý corriba

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    33 Kere Beðenildi
« Yanýtla #34 : 20 Aralýk 2015, Pazar - 19:14 »
Ganimet var th 10 depolarda yikmak icin golem vs uretmek lazim ama kac saldiri yapabilirsin gunde Depo disinda madenlerde hic gani yok barbar okcu is yamiyor Oyun gittikce kotuye gidiyor 800 2000 kupa araligini denedim 800 1000 arasinda cok azda olsa gani var ama yetmiyor oda gunde 1 milyon toplayabildim sikildim biraktim (bonus cok komik ama olu koylere denk geliyoz da kurtariyor bide devamli saldiri yiyorsun  kupan yukari firliyor) Allahtan TH10 gectigimde maden yeni savunmalari yukseltmemisim onlarla ugrasiyorum yoksa boyle giderse haftada bir yukseltme yapacagim 4 insaatcim bos oturacak (6 milyondan basliyor yuksseltmeler) Supercellin oyuna el atmasi gerekiyor durum cok kotu forumlardan takip ettigim cok kisi birakacak bende o yolda gidiyorum Dominations a sardim su sira ona devam edecegim gibi
« Son Düzenleme: 20 Aralýk 2015, Pazar - 19:17 Gönderen: corriba »

Çevrimdýþý NoCHe

• 5.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 14
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #35 : 22 Aralýk 2015, Salý - 11:49 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Yediðim son 3 saldýrý. Ben olsam bu orduyu üretmek için harcadýðým zaman+maliyet için benim köyüme saldýrmam ama insanlar bu kadar az ganimet için bile böyle bir ordu harcayabiliyor. Durum bu iþte bu gidiþat ta fazla sürmez çoðu kiþi býrakýr oyunu ki bende belediye binasýný depolarý toplayýcýlarý bi köþeye yýðýp oyunu silmeyi düþünüyorum th10 nerdeyse full köy. Üzücü bi durum