Gönderen Konu: Yeni güncelleme sonrasý ganimet için küçük tavsiyeler  (Okunma sayýsý 5672 defa)

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bayex
  • Klaným : ÇILGIN TÜRKLER
Ynt: Yeni güncelleme sonrasý ganimet için küçük tavsiyeler
« Yanýtla #12 : 14 Aralýk 2015, Pazartesi - 18:59 »
Önce ganimet çýkmýyor diye bir durum yoktu . Sadece kupa kasanlarda sýkýntý vardý . Onlarýn sorunu çözüldü . 5300 kupa yapýyorlar gökleri göðe deðiþdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap . Þimdi gerçek anlamda sýkýntý var eskiden face sayfasýnda küfür eden varmýydý süpercele.

Son hatýrlatma  2 yýldan uzun bir zaman var olan oyunda kimseye gani çalma öðretilemez .Fakat bunlarý anlaman için senin bina basman lazým yoksa sen gani kasacan baya baya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.

klan ID si :#YYCRG80C

Çevrimdýþý uzaya

• 84.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 703
  • Rep Puaný : 12
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 179 Mesajý Toplam
    253 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Uzay Altay
  • Klaným : EYÜP SULTAN
« Yanýtla #13 : 14 Aralýk 2015, Pazartesi - 20:11 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Önce ganimet çýkmýyor diye bir durum yoktu . Sadece kupa kasanlarda sýkýntý vardý . Onlarýn sorunu çözüldü . 5300 kupa yapýyorlar gökleri göðe deðiþdi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap . Þimdi gerçek anlamda sýkýntý var eskiden face sayfasýnda küfür eden varmýydý süpercele.

Son hatýrlatma  2 yýldan uzun bir zaman var olan oyunda kimseye gani çalma öðretilemez .Fakat bunlarý anlaman için senin bina basman lazým yoksa sen gani kasacan baya baya Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap.
Kabul ediyorum son öneri biraz âlâkasýz olmuþ , aslýnda burada sadece ilk 4 öneri lazým ve dev saldýrýsýnýn  dönemi geçti bence gibi bir söz ile bitirmem lazýmmýþ son öneri biraz alakasýz olmuþ . Bundan sonra Barch yapýp klan savaþýyla durumu götürmeye Çalýþacaz , benim durumumda bu güncelleme en büyük güncelleme deðil en etkisiz güncelleme olmuþ , ki bence bu güncelleme hakkýnda düþünülebileceklerin en hafiflerinden biri . Çoðu kiþinin oyunu býrakmayý düþündüðünü biliyorum ki zaten bu gidiþle supercell acil deðiþiklik yapmak zorunda kalacak . Bu güncellemenin tek +yani kara büyü baðýþý ve th9 için dondurma büyüsü oldu , 5. Seviye büyü Fabrikasý'nýn da bir ayrýcalýðý kalmadý . Eðer alt seviyelere de gerekli savunma eklemeleri yapýlsaydý , veya yükseltmeler ucuzlasaydý , bu güncelleme büyük güncelleme olurdu . Þu anda supercell 1 ay içinde yeni bir güncelleme yapmak zorunda kalýr gibime geliyor , tabi yetiþtirebilirse . Benim þu anda oyunu býrakmak gibi bir niyetim yok , elimizdekilerle yetinecez .

DEEP NOT :TH7 ler duvarlarý dahil herþey full olmadan geçmesin th8 e , th8 ler de savunmalarýn tamamý  bitince bassýn . Th9 da en azýndan x yaylarýyla biraz savunma þansý var ama th8 de olsa olsa artýk herkesin ganimet aldýðý köy olur .(th7 ye dalma az olur zaten bu gidiþle .)

Saygýlarýmla.....

Foruma geri döndüm , artýk akþamlarý düzenli olarak burda olmaya çalýþacaðým.

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý bayex

• 18.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 52
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    13 Kere Beðenildi
  • COC Nick : bayex
  • Klaným : ÇILGIN TÜRKLER
« Yanýtla #14 : 14 Aralýk 2015, Pazartesi - 23:44 »
Sen muhtemelen hero kasmýyorsun ki durumdan bunu anlýyorum . Kara iksiri nasýl biriktirmeyi düþünüyorsun barbar okçu ile mi Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap  135 000 kara iksiri  komýik geliyor günde  15-20 bin arasý kara yapýyordum bu gün  5 bin yaptým yarýn daha kötü olacagý kesin. DEv buyucu  saldýran duvar için saldýrmýyor .  Neyse mutlu olanlar mutluluklarý ile kalsýn ne diyelim ..

klan ID si :#YYCRG80C

bayex 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (15 Aralýk 2015, Salý - 20:38)