Gönderen Konu: lvl 9 koy binasi  (Okunma sayýsý 6343 defa)

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 37
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Barbarim
  • Klaným : Barbarians
lvl 9 koy binasi
« : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 19:25 »
 Yeni lvl 8 oldum... gecmeden once elimden geldigince herseyi limtine kadar insa etmistim, bir bir bucuk ay surdu lvl 7... Sanirim 8 en az uc ayimi alir Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap hemen 9 olmanin manasi yok zaten... Son vaziyetin resmi asagida, koyumun hakkinda fikirlerinizi bekliyorum... nereden saldirirdiniz siz olsaydiniz vs

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 27 Nisan 2013, Cumartesi - 19:35 Gönderen: Barbarim »

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 189
  • Rep Puaný : 27
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa Empire
  • Klaným : COURAGE TEAM
Ynt: lvl 9 koy binasi
« Yanýtla #1 : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 20:37 »
Hahah Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Yok 3 ayýný almaz eðer 7 den tedbirli gelmiþsen. 1-2 ay falan alýr. "Teslasýz". Hava savunmalarýný, depolarýný gayet güzel yerleþtirmiþsin. Depolar farklý yerlerde hava savunmalarý her açýya bakýyor. Ancak barbar kralý ortaya koyacaðýna o barbar kralýn üstündeki sihirbaz kulesini koymaný tavsiye ederim.

Kupayla iþin var mý? Lig de týrmanacaksan içte dursun ancak lig için durmuyorsa dýþarýya at kalkan almýþ olursun. Cristale bile geçsen tatmin edici bir bonus vermiyor bence lige takýlma.

Ben olsam nerden saldýrýrým. Sol Alt köþeden "Attack" yazan kýsým. O taraftan saldýrýr. Devleri okçularý ne var ne yok salardým. ( Elbette bi kýsmý durur Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap ) orta merkeze gelince ise öfke çalar komple daðýtýrým ortayý ve ardýndan eldeki goblinleri salarým.

Emeðe Saygý +RepLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 20:56 »
Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dogru, koyun sol tarafi zayif kaldi, yumusak karni savunmamin hala da bir cozum bulabilmis degilim... Acikcasi lvl 7 de olan koy duvarlarinin etrafina dosedim yeni gelen 50 duvar parcasini , yeni bir dizayn yapmadim daha... Yaparmiyim bilmiyorum lvl 9 a kadar da cunku muhtemalen yeniden degisecek... Bir gunluk is neredeyse zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Barbar kral fikrini deniyecegim, tesekkur ederim... Aklima gelmemisti ama mantikli soyledigin... Daha bir goz korkutur sanirim sinira yakin yerlestirirsem... en azindan denemis olurum... Acikcasi kupada su an ancak bu kadar iddaliyim, sanirim 2000 gecmem icin en azindan ejderhayi 3. seviyeye cikartmam gerekicek...

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 27 Nisan 2013, Cumartesi - 23:14 »
Barbar kralý göz korkutmak için kullanabilirsin ancak bu göz korkutma iþi 10 kiþiden birisi için geçerli oluyor.. Rakip kralýn savunmada güçsüz olduðunu biliyor bu yüzden çekinmeden saldýrýyor. Rakibi korkutan temel husus sihirbaz 6 havan 5-6 dýr. Onlarý halletsen duvarlarýný da 6. Seviye yapsan gerçekten göz korkutursun. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kupana bakmadan yazmýþtým onu.. 1800 kupa az bi uðraþla gelinmez oraya. Çýkmýþken tam çýk kristale kadar kas Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Bomba bir köy düzeniyle rahatta çýkarsýn.

9 a gelince elbette deðiþicek. Ancak senin 9 a geçmen 1-2 ayý bulucak. Bu 2 ayda içine sinmeyen bir planla yapamazsýn Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap   Elinde olan bir köy varsa aklýna yatan geç. Ancak bu da hiç fena deðil Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #4 : 28 Nisan 2013, Pazar - 07:31 »
havanlar 5lemis, sihirbazlarida 4lemis, okcular ve toplarida sinirlarina kadar (lvl 7 sinirlarinda) hepsini limitine getirmistim.. 8 de de ayni taktigi yapabilirim ana once atak gucumu gelistiriyorum, bir ust seviyeye gecince, hemen barbarlar okcular devleri gelistiriyorum, varsa seccenek kampida... sonra defans... Duvarlar cok uzun sure alicak gibi gozukuyor, paraya vurdugumuzda da zaten oyunun en masrafli kismi... Once her az duvar seviyesini 6layip, koy binasinin oldugu kareyi 7lemek en azindan planim 9 a cikmadan onceki o bile yeterli omayabilir... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap aylar alacak gibi gozukuyor...

Tavsiyene uygum barbar kralin yerini degistirdim sol ustteki okcu kulesiyle sihirbazi iceri alip, sihirbazin yerine sol koseden aldigim okcuyu monte ettim bakalim ise yarayacakmi!! sanstir, biz yazistiktan sonra birisi bana saldirdi, tam dedigin noktadan, sol alt kose attack yazan yerden... 6 derece barbarlar, 5ci derece okcular devler ile saldirdi, sifaci duvar bombailari olmadan... %44 yapti ama havanimin oldugu noktaya ulasinca ofke sacti ve koy binasini aldi .. bir yildiz, 9 kupaya mal oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 28 Nisan 2013, Pazar - 13:23 »
havanlar 5lemis, sihirbazlarida 4lemis, okcular ve toplarida sinirlarina kadar (lvl 7 sinirlarinda) hepsini limitine getirmistim.. 8 de de ayni taktigi yapabilirim ana once atak gucumu gelistiriyorum, bir ust seviyeye gecince, hemen barbarlar okcular devleri gelistiriyorum, varsa seccenek kampida... sonra defans... Duvarlar cok uzun sure alicak gibi gozukuyor, paraya vurdugumuzda da zaten oyunun en masrafli kismi... Once her az duvar seviyesini 6layip, koy binasinin oldugu kareyi 7lemek en azindan planim 9 a cikmadan onceki o bile yeterli omayabilir... Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap aylar alacak gibi gozukuyor...

Tavsiyene uygum barbar kralin yerini degistirdim sol ustteki okcu kulesiyle sihirbazi iceri alip, sihirbazin yerine sol koseden aldigim okcuyu monte ettim bakalim ise yarayacakmi!! sanstir, biz yazistiktan sonra birisi bana saldirdi, tam dedigin noktadan, sol alt kose attack yazan yerden... 6 derece barbarlar, 5ci derece okcular devler ile saldirdi, sifaci duvar bombailari olmadan... %44 yapti ama havanimin oldugu noktaya ulasinca ofke sacti ve koy binasini aldi .. bir yildiz, 9 kupaya mal oldu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Adamda benim kafadanmýþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Deneyim sahibiyse oradan saldýrýr zaten. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Rica ederim umarým faydasýný görürsün Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Yalinclash

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Comando Man 91
  • Klaným : Yenilmezler
« Yanýtla #6 : 28 Nisan 2013, Pazar - 16:30 »
28 levelim koy binasini 6  yapmalimiyim?

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #7 : 28 Nisan 2013, Pazar - 16:43 »
28 levelim koy binasini 6  yapmalimiyim?

Leveline göre bir þey diyemem. Köyünün fotoðrafýný buraya koy ona göre yorum yapabilirim. Þimdi 68 levelim ben madenlere falan asýlmadým. Çok baðýþ yapsamda aþýrý baðýþ yapmadým. Fakat bi 80 level gördüm köyü benimkiyle ayný hatta daha kötü.

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 28 Nisan 2013, Pazar - 16:55 »
benim taktigim koy binasini butun defans ve atak unsurlarimi limitlerine kadar gelistirmeden gecmemek... Zaten anlarsin ne zaman daha uygun, kupa kazandikca farkina varacaksin... Hava silahlarini sakin goz ardi etme 6 ya gecince, koyun iclerinde bir yere mutlaka hava defansi sistemi monte et derim ben

Çevrimdýþý Onurozkili

• 11.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 31
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 28 Nisan 2013, Pazar - 18:30 »
valla kadrþim ben heryerden girerim ama bence köy býnasýný dýþarý at

Çevrimdýþý Barbarim

• 13.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
« Yanýtla #10 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 08:18 »
hehe yuksek kupalisin anlasilan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap degistirdim koyumu gecen gun azda olsa... Bazi arkadaslarim dedigin gibi beles koruma almak icin koy binasini disari koyuyor ama ben pek hoslanmiyorum acikcasi, kupaya oynamak daha zevkli... Zaten oyun da kupa uzerine kurulu.. Bir kisi benden bir iki yizdiz alirsa, hurmet eder, savunmami gelistirmeye bakarim acikcasi...

Çevrimdýþý Mustafaempire

• 46.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 60 Mesajý Toplam
    276 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 29 Nisan 2013, Pazartesi - 17:23 »
hehe yuksek kupalisin anlasilan Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap degistirdim koyumu gecen gun azda olsa... Bazi arkadaslarim dedigin gibi beles koruma almak icin koy binasini disari koyuyor ama ben pek hoslanmiyorum acikcasi, kupaya oynamak daha zevkli... Zaten oyun da kupa uzerine kurulu.. Bir kisi benden bir iki yizdiz alirsa, hurmet eder, savunmami gelistirmeye bakarim acikcasi...

Sen þimdi bu þekilde kasýla kasýlý geliþirken ben köy binam dýþarda kalkan alýp ganimet kaybetmeden rahat rahat geliþiyorum. Tavsiye ederim zorlanmaya gerek yok Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap