Gönderen Konu: clash of clans'a ne oldu  (Okunma sayýsý 1944 defa)

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
clash of clans'a ne oldu
« : 15 Aralýk 2015, Salý - 02:58 »
clashcon'dan beri update ile ilgili geliþmeleri, kafama takýldýkça takip ediyorum. son 4 gündür forumlarda, play store'da olanlarý okudukça baþým dehþet aðrýdý. bir sürü detay, bir sürü negatiflik, büyük bir kitlesel baþkaldýrý var. detaylar binlerce sayfa..ekonomist arkadaþlar, istatistikçiler, matematikçiler de sc'nin baþlattýðý bu baþaðrýsýna büyük katkýda bulunuyorlar (þaka yapmýyorum, ciddi ciddi adamlar olaya el atmýþ durumda). o yüzden ben kýsa kesiyorum. iþte olanlar:

haziran, 2015: softbank, 2013'ün son çeyreðinde %51 ile ortaðý olduðu sc'deki payýný %73'e çýkardý.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ekim, 2015: clashcon zirvesi yapýldý ve "game changer update" müjdesi verildi.

aralýk, 2015:
ne bekleniyordu:
ne oldu:

sonuç: with this update, supercell is basically tellings its users to make the game a bigger part of their life if they want to continue making the same sort of progress. its users are saying, eh, no thanks.
(sc forumda Azazello13 nickli playerdan direk alýntý, türkçesi: bu update ile sc; oyuncularýna, basitçe, eðer ayný geliþime devam etmek istiyorlarsa, oyunu yaþantýlarýnýn büyük bir parçasý haline getirmelerini söylüyor, oyuncularý ise; eh, hayýr teþekkürler, diyor.)

trollerin yeni hedef olarak pbt ve %29'a odaklanmalarý da iþin kaymaðý oldu  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

peki ne deðiþecek?: savunma bonusu getirilmesi, 1/3 ordu yüzdesi, lig bonuslarý, kalkan þartlarý ve pbt sisteminde düzeltme baþta gelen istekler. saatler önce, sc forumda, airserver'ýn sorusuna yanýt veren forum moderatörü LachNessMeownster, sc developerlarýn, oyuncularýn þikayetlerini ve deðiþim isteklerini dinlediklerini ve 1 hafta içinde açýklama yapýlmasýný beklediðini yazdý. tüm isteklere yanýt verilip verilmeyeceði ilgili bir ipucu yok fakat ilk aþamada özellikle pbt ve kalkanýn birleþerek yarattýðý sorun yüzünden oyuncularýn istedikleri zaman online olamamalarýný düzeltecek görünüyorlar. savunma bonusu da developer jonas'ýn "düþünüyoruz ama henüz erken" olarak açýkladýðý muhtemel düzenlemelerden. 2 günde sonuçlanmasýný beklemeyin elbette. loot ile ilgili sýkýntý ise, ortalýk yatýþtýktan ve genel veriler toplandýktan sonra deðerlendirilmesi öngörülen bir diðer konu. liste halinde þikayetleri ve moderatör yanýtlarýný orjinal halinde okumak isteyenler için: Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

son yorum: sc bu update'i 20 seneyi göz önüne alarak, ne kadar erken düzeltirsek o kadar iyi diyerek yaptýðýný iddia etse de..bir oyuncunun dediði gibi: nokia'yý hatýrlayanýnýz var mý?  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

son durum: youtuberlar helsinki'de. galadon yuvarlak tweetler atýyor. ona göre sezon sona ermeden binlerce oyuncu legend lige çýkmýþ olacak. katýlýyorum. herneyse, chiefpat ise 2 hafta içinde sc'nin dengelerde deðiþiklik ve pbt'de düzeltme yapmasýný beklediðini çünkü oyunun bu þekilde yürümediðinin açýk olarak görüldüðünü söylüyor.

« Son Düzenleme: 15 Aralýk 2015, Salý - 12:17 Gönderen: T-Rex! »

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
Ynt: clash of clans'a ne oldu
« Yanýtla #1 : 15 Aralýk 2015, Salý - 22:43 »
videolarda sorun var

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý uchihali

• 61.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 322
  • Rep Puaný : 2
  • Clash of Clans
  • 75 Mesajý Toplam
    93 Kere Beðenildi
  • COC Nick : uchihali
« Yanýtla #2 : 15 Aralýk 2015, Salý - 23:14 »
Sevmeye çalýþýyorum güncellemeyi ama olmuyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý T-Rex!

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 23
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 3 Mesajý Toplam
    3 Kere Beðenildi
  • COC Nick : T-Rex
  • Klaným : T-test area
« Yanýtla #3 : 16 Aralýk 2015, Çarþamba - 19:05 »
videolarda sorun var

youtube sitesinde izlemeniz gerekiyor.

Sevmeye çalýþýyorum güncellemeyi ama olmuyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

bu update, sadece casual playerleri deðil, gemmer & hardcore clashers da dahil olmak üzere büyük bir kitleyi mutsuz etti. halinden memnun olduðunu söyleyenler bile, biraz irdelediðinizde, hoþnut olmadýðý kýsýmlar ve sonuçlar olduðunu belirtiyor. ama zaten update'in büyük bir tsunamiye yol açacaðý bekleniyordu. alýþmak zaman alacak. benim de alýþmak istemediðim bir sürü sonuç var, ama geriye dönüþ olmayacaðý da ortada.

bu arada, ateþi serinletecek ilk iyileþtirmenin yarýn yapýlacaðý açýklandý. beklenildiði gibi pbt'de iyileþtirme var. witchi de biraz yontmuþlar. bug düzeltmeleri ve cw matchmakingde ayar vs. de var. ne diyelim..saðlýk olsun.  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #4 : 16 Aralýk 2015, Çarþamba - 19:46 »
Sizin düþüncenizi bilmiyorum ama ben klan savaþý güncellemesi gelmeden önce ki halini seviyordum. Klan savaþý aslýnda tatlý bir rekabet kattý oyuna hak veriyorum ama ben o eski COC 'u herzaman özlediðimi dile getiriyorum.