Gönderen Konu: Hýzlý Ganimet kasma  (Okunma sayýsý 51543 defa)

Çevrimdýþý bybreav3

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : SehzadeTürkay
  • Klaným : SonLejyon
Ynt: Hýzlý Ganimet kasma
« Yanýtla #24 : 16 Eylül 2014, Salý - 15:39 »
Genellikle Ejder saldýrýsý yaparým Ordu kampým 200 kapasitelik. 9 Ejder 20 ok 3 öfke basarým ( tabiki hava savunmasýnýn yerlerine göre) Sayet hava savlardan birisi dýþarýda ise barbar kral ile onu alýrým. Kaleden de 1 ejder 1 sihirbaz 1 okçu alýrým. Klan kalesindeki askerlerin ejderimi öldürmemesi için ejderleri yayarak yollarým ayný anda.

Ýkinci bir taktiðim ise binici ile saldýrmaktýr. 30 Binici 1 ejder 10 barbar 20 okçu 3 þifa büyüsü basarým. Barbarlarý basmamýn sebebi dev bombanýn binicilere x1.5 vurmasýdýr. o yüzden boþluklara yakýn yerlere barbar atarým ve varsa dev bombalarý patlatmaya çalýþýrým patlatamazsak yapýcak biþey yok hele dev bombalar içeride ve seviye 3 ise baya iþiniz zor diyebilirim.

Ýyi savaþlar dilerim.

Bu arada Binicim 2 Ejderim 3 seviyedir. Bu yüzden genellikle ikisini kullanýrým. 2-3 güne biniciyi 3'e basmayý hedefliyorum  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý bybreav3

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : SehzadeTürkay
  • Klaným : SonLejyon
« Yanýtla #25 : 16 Eylül 2014, Salý - 15:43 »
Ganimet kasma yoluna gelicek olursak da benim ganimet kasma olayým sabittir arkadaþlar ne goblin ne dev ne þifacý nede sihirbaz. 200 Okçu ve 3 Yýldýrým büyüsü.

Kaynaklarda birikenlere saldýrýrým sürekli. Depoda olanlara saldýrmam okçularla içeriye giremeyeceðim için. Dolu kaynaklarý aldýktan sonra zaten %35 oluyor. Kupa düþürmemek içinde köþedeki labaratuvar ordu kamplarý vs okçular ile tamamlayabilirsiniz ( Yýldýrým büyüsünü neden basýyorsun diye sorucak olursanýz 2500-3000 kara iksir olan köylerin kara iksir deposuna vuruyorum 3 yýldýrýmý da )

En azýndan bu olayý denemenizi tavsiye ederim kýþladan tek tek asker basýmýyla uðraþmazsýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap tek sýkýntý okçu 5 havan 6'dan tek yiyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap bunun yerine 7-8 duvar kýrýcý gerisi full barbar + 3 þifa da yapabilirsiniz barbar çok daha saðlamdýr havandan tek yemez Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Kolay gelsin. Bol ganimetli savaþlar..

Çevrimdýþý atasberrrk

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • COC Nick : atasberrrk
  • Klaným : AkSoN
« Yanýtla #26 : 26 Kasým 2014, Çarþamba - 21:42 »
valla arkadaþlar 50.seviyeyim 7.seviye köy binam var ve 180 asker geniþliðim var 6 dev geri kalanýda okçu basýyorum madenleri dolu terk köylere saldýrýp 150k üzeri altýn ve iksiri çook rahat þekilde alýyorum bilmiyorum sizin düþünceniz nedir ama bence çok iyi bir taktik Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý asdd

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : cristiano messi
  • Klaným : GELÝN MÝLLET
« Yanýtla #27 : 26 Kasým 2014, Çarþamba - 22:40 »
Arkadaþlar 120 kiþilik ordu kapasitem var büyü fabrikam 2 en fazla büyücüm açýk bana taktik verebilir misiniz

Çevrimdýþý Midas

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 39
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Midas
  • Klaným : FreedomForce
« Yanýtla #28 : 27 Kasým 2014, Perþembe - 14:01 »
Benim ordu kampim 130, 65 okcu 65 barbar ile madenleri ve toplayicilari disarda ve ici dolu olan adamlara saldiriyorum. 900-1000 kupa arasi fena ganimet kasiyorum eger havanlar goruyorsa barbar gormuyorsa okcu yapiyorum. Bazen depolarim doluyor ganimet alamiyorum Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý ClashOfEmrex

• 53.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 249
  • Durumum:
  • Clash of Clans - Leviathan
  • 48 Mesajý Toplam
    52 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Leviathan
  • Klaným : Venom
« Yanýtla #29 : 27 Kasým 2014, Perþembe - 21:38 »
Ben 100 okçu 100 barbar ile dalýyorum. Benim þansýma madenleri full ve 200 bin ganimetli köyler geliyor. Köy binalarý da dýþarýda oluyor. Bir sürü ganimet ve kupa kazanmýþ oluyorum. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

CoC hakkýnda bütün sorularýnýzý sorabilirsiniz. Elimden geldiði kadar yardýmcý olmaya çalýþýrým. Yeni gelen iletilere bakmadýðým için bana özel mesaj gönderebilirsiniz.

Leviathan

Çevrimdýþý asdd

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #30 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 19:54 »
125 kiþilik ganimet ordu tavsiyesi alabilir miyim en fazla þifacým açýk

Çevrimdýþý Midas

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
« Yanýtla #31 : 05 Aralýk 2014, Cuma - 20:08 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
125 kiþilik ganimet ordu tavsiyesi alabilir miyim en fazla þifacým açýk
Kardeþ benim ordu Kampým da 135 kiþilik bence en iyisi barching yani barbar-okcu taktiði. Hem maliyetsiz hem hizli hem de istediðin bir köy bulma þansýn fazla. 68 okçu 67 barbar yapýyorum laboratuvar, inþaatcilar falan hep dolu oluyor.  Bak yarý barbar yarý okçu yap toplayicilari ve madenleri dýþarýda ve dolu olanlara dal. Daha dün mu ne 370.000 altýn 450.000 iksir aldým tek savaþtan. Kupa aralýðý 1100-1200 olsun ve mevcut ganimet de 100'e 100 falan olursa dehþet ganimet kasarsýn. Toplayýcý ve madenlerin dolu olup olmadýðýný anlamak için internetten bakabilirsin.

Çevrimdýþý DorukanMustu

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Dorukan
  • Klaným : Fatih torunlari
« Yanýtla #32 : 07 Aralýk 2014, Pazar - 20:04 »
220 asker kapasitem var 75 tane barbar 145 tane de okcu basiyorum hem üretimi hýzlý hemde maliyeti ucuz barbar basmamin sebebi havan gibi alan saldirisi yapan savunma birilerini oyalamak

Çevrimdýþý asdd

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanýtla #33 : 16 Aralýk 2014, Salý - 20:27 »
130 kiþilik ganimet ordusu alabilir miyim

Çevrimdýþý Midas

• 14.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 10 Mesajý Toplam
    12 Kere Beðenildi
« Yanýtla #34 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 16:43 »
65 okçu 65 barbar.

Çevrimdýþý Killer1453

• 62.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 337
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • 1907
  • 53 Mesajý Toplam
    56 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Killer1453
« Yanýtla #35 : 17 Aralýk 2014, Çarþamba - 17:22 »

130 okçu  Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Eðer dersen kolay ölüyolar 50 barbar 80 okçu olabilir.