Herkese merhabalar.
Öncelikle anlatacaðým konu köy binasý 6-7-8'i kapsamaktadýr. Köy binasý 9,10,11 olan oyuncular zaten rahatlýkla usta lige hatta þampiyon lige bile çýkabilirler, ama tabi yine de okumanýz da fayda var. Belki azda olsa yardýmý dokunur.
Bildiðiniz üzere kupa sayýnýzý 2600 yaptýðýnýzda Usta lige çýkýyor ve 1.000 Elmas ve 500 XP kazanýyorsunuz. Malum durumu olan var olmayan var herkes oyuna para yükleyemiyor. Usta Lige çýkarak dördüncü inþaatçýyý alabilirsiniz. Ama Usta lige çýkmakta hayli bir zor. Þimdi size Usta Lige çýkmak için bazý taktikler vereceðim ve püf noktalar söyleyeceðim.
1- Bunu söylememe gerek var mý bilmiyorum ama köy binasý köþede olan oyuncu gördüðünüz an saldýrmanýz lazým. Yüksek seviye köy binalarýna dikkat edin. Yakýnlarda cehennem kulesi gibi yüksek hasar veren birimler varsa bu köye saldýrmayýn. Kesinlikle riske girmeyin. Çünkü kaybedeceðiniz 20-30 kupa size yarým saat - bir saat olarak geri dönebilir.
2-Kesinlikle ve kesinlikle köy binanýzý dýþarý koymalýsýnýz. Þimdi bu adam kupa kazanmamýzý söylüyor ama köy binamýzý dýþarý koymamýzý da söylüyor diyeceksiniz. Ama durum böyle deðil. Eðer köy binanýz içeride olursa köyünüz %100 yaðmalanýr ve -30, -35 yersiniz. Ama dýþarý koyarsanýz bu rakam -10, -15'e kadar düþecektir.
3-Ordu Kampýnýz kesinlikle dolu olsun. Köy binasý nasýl olsa dýþarýda 10 adam ile bile alýrým dersiniz ama yanlardan dört Gizli Tesla çýkar, piþman olursunuz. Büyülerinizi, Klanýnýzdan aldýðýnýz birlikleri ve varsa kahramanlarýnýzý da yanýnýza almayý kesinlike ihmal etmeyin ama bunlarý zor durumda kalýrsanýz kullanýn.
4-Sabýrlý olmanýz þart. Kristal lige geldikten sonra dýþarý köy binasý olan oyuncu pek bulamazsýnýz. Kesinlikle köy binasý 10 ve 11 olan oyunculara saldýrmaktan kaçýnýn. Büyük sýkýntý yaþarsýnýz. Yeri gelecek yarým saat düzgün bir köy bulamayacaksýnýz. Eðer ben dayanamam pes ederim diyorsanýz en baþýndan vazgeçin, zamanýnýza yazýk.
-Kullanacaðýnýz ordu ilk baþta Dev okçu hatta okçu barbar bile olabilir. Ama bir süre sonra bunu full ejder + yýldýrým büyüsü þeklinde yaparsanýz bu emin olun çok iþinize yarayacaktýr. Evet ejder biraz maliyetli ve hemen çýkan bir birlik deðil belki ama sizi 2600 kupaya sýrtýnda taþýyarak götürecektir, emin olabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ YapNot:
-Kristal Lige çýktýðýnýzda 250 Elmas kazanýyorsunuz. Toplam 1250 kazanmýþ oluyorsunuz.
-Ben tamamen Okçu-Barbar kullandým. Ýki kýþlada Barbar, iki kýþlada da hep okçu bastým.
-Usta lige çýkmaya çalýþýrken Kýþlalarý, Büyü fabrikasýný ve ve kara büyü fabrikasýný sakýn yükseltmeyin. Bunlar sizi çok yavaþlatacaktýr.
-Kupa kasarken ayný zamanda ganimet kasmaya çalýþmayýn. Düþük seviye köy binasýnda ikisinden birini seçmeniz gerekecek ne yazýk ki.
-Ben hiç riske girmeden savaþtým ve her zaman Yýldýrým Büyüsü ve deprem büyüsü kullandým. Zor durumda kalmadýkça bu büyüleri kullanmadým.
Eksiðimi, yanlýþým, yazým hatam varsa lütfen kusura bakmayýn. Eðer bildiðiniz baþka taktikler, püf noktalar ve notlar varsa lütfen konu altýna yazýn, arzu ederseniz ben de yazýma eklerim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor.
Üye Ol ya da
Giriþ Yap