Gönderen Konu: Düþük Seviyede Usta Lige Çýkmak ve 1.000 Taþ (Elmas) Kazanmak 2016 (Güncel)  (Okunma sayýsý 23738 defa)

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 78
  • Rep Puaný : 1
  • Durumum:
  • Bugünü hak ederek yaþa ki; Yarýn dünü düþünme.
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ThanaToS
  • Klaným : B.E.S. Empire
Herkese merhabalar.

Öncelikle anlatacaðým konu köy binasý 6-7-8'i kapsamaktadýr. Köy binasý 9,10,11 olan oyuncular zaten rahatlýkla usta lige hatta þampiyon lige bile çýkabilirler, ama tabi yine de okumanýz da fayda var. Belki azda olsa yardýmý dokunur.

Bildiðiniz üzere kupa sayýnýzý 2600 yaptýðýnýzda Usta lige çýkýyor ve 1.000 Elmas ve 500 XP kazanýyorsunuz. Malum durumu olan var olmayan var herkes oyuna para yükleyemiyor. Usta Lige çýkarak dördüncü inþaatçýyý alabilirsiniz. Ama Usta lige çýkmakta hayli bir zor. Þimdi size Usta Lige çýkmak için bazý taktikler vereceðim ve püf noktalar söyleyeceðim.

1- Bunu söylememe gerek var mý bilmiyorum ama köy binasý köþede olan oyuncu gördüðünüz an saldýrmanýz lazým. Yüksek seviye köy binalarýna dikkat edin. Yakýnlarda cehennem kulesi gibi yüksek hasar veren birimler varsa bu köye saldýrmayýn. Kesinlikle riske girmeyin. Çünkü kaybedeceðiniz 20-30 kupa size yarým saat - bir saat olarak geri dönebilir.

2-Kesinlikle ve kesinlikle köy binanýzý dýþarý koymalýsýnýz. Þimdi  bu adam kupa kazanmamýzý söylüyor ama köy binamýzý dýþarý koymamýzý da söylüyor diyeceksiniz. Ama durum böyle deðil. Eðer köy binanýz içeride olursa köyünüz %100 yaðmalanýr ve -30, -35 yersiniz. Ama dýþarý koyarsanýz bu rakam -10, -15'e kadar düþecektir.

3-Ordu Kampýnýz kesinlikle dolu olsun. Köy binasý nasýl olsa dýþarýda 10 adam ile bile alýrým dersiniz ama yanlardan dört Gizli Tesla çýkar, piþman olursunuz. Büyülerinizi, Klanýnýzdan aldýðýnýz birlikleri ve varsa kahramanlarýnýzý da yanýnýza almayý kesinlike ihmal etmeyin ama bunlarý zor durumda kalýrsanýz kullanýn.

4-Sabýrlý olmanýz þart. Kristal lige geldikten sonra dýþarý köy binasý olan oyuncu pek bulamazsýnýz. Kesinlikle köy binasý 10 ve 11 olan oyunculara saldýrmaktan kaçýnýn. Büyük sýkýntý yaþarsýnýz. Yeri gelecek yarým saat düzgün bir köy bulamayacaksýnýz. Eðer ben dayanamam pes ederim diyorsanýz en baþýndan vazgeçin, zamanýnýza yazýk.

-Kullanacaðýnýz ordu ilk baþta Dev okçu hatta okçu barbar bile olabilir. Ama bir süre sonra bunu full ejder + yýldýrým büyüsü þeklinde yaparsanýz bu emin olun çok iþinize yarayacaktýr. Evet ejder biraz maliyetli ve hemen çýkan bir birlik deðil belki ama sizi 2600 kupaya sýrtýnda taþýyarak götürecektir, emin olabilirsiniz. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Not:
-Kristal Lige çýktýðýnýzda 250 Elmas kazanýyorsunuz. Toplam 1250 kazanmýþ oluyorsunuz.
-Ben tamamen Okçu-Barbar kullandým. Ýki kýþlada Barbar, iki kýþlada da hep okçu bastým.
-Usta lige çýkmaya çalýþýrken Kýþlalarý, Büyü fabrikasýný ve ve kara büyü fabrikasýný sakýn yükseltmeyin. Bunlar sizi çok yavaþlatacaktýr.
-Kupa kasarken ayný zamanda ganimet kasmaya çalýþmayýn. Düþük seviye köy binasýnda ikisinden birini seçmeniz gerekecek ne yazýk ki.
-Ben hiç riske girmeden savaþtým ve her zaman Yýldýrým Büyüsü ve deprem büyüsü kullandým. Zor durumda kalmadýkça bu büyüleri kullanmadým.

Eksiðimi, yanlýþým, yazým hatam varsa lütfen kusura bakmayýn. Eðer bildiðiniz baþka taktikler, püf noktalar ve notlar varsa lütfen konu altýna yazýn, arzu ederseniz ben de yazýma eklerim. Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, Pazar - 18:37 Gönderen: Thebingbang »

Kötü biri olduðumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduðum iyi niyetlerimin katilleriydi.

Thebingbang 'nin Mesajlarýný Beðenen 9 Kullanýcý: playboy4402 (23 Haziran 2015, Salý - 01:32), uzaya (08 Haziran 2015, Pazartesi - 22:12), (07 Haziran 2015, Pazar - 00:27), avigator20 (07 Mayýs 2015, Perþembe - 22:06), SEYNUR ISMAYILOV (02 Mayýs 2015, Cumartesi - 21:06), mustafaozturk (02 Mayýs 2015, Cumartesi - 13:15), caner34 (29 Nisan 2015, Çarþamba - 17:20), kozalak (16 Nisan 2015, Perþembe - 17:43), ogzcrdak (21 Þubat 2015, Cumartesi - 11:57)

Çevrimdýþý RichieRich

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    2 Kere Beðenildi
  • COC Nick : RichieRich
  • Klaným : ZeroTolerance
Ynt: Düþük Seviyede Usta Lige Çýkmak ve 1.000 Taþ (Elmas) Kazanmak
« Yanýtla #1 : 24 Þubat 2015, Salý - 10:48 »
kaç günde çýktýn ?

RichieRich 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: SEYNUR ISMAYILOV (02 Mayýs 2015, Cumartesi - 21:08), mustafaozturk (02 Mayýs 2015, Cumartesi - 13:15)

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 24 Þubat 2015, Salý - 13:33 »
Benim beþ günümü aldý. Ama bilgisayarda günde ortalama 4-5 saat CoC  oynadým.

Kötü biri olduðumu söyleyenlerin hepsi. Sahip olduðum iyi niyetlerimin katilleriydi.

Thebingbang 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: SEYNUR ISMAYILOV (02 Mayýs 2015, Cumartesi - 21:07), mustafaozturk (02 Mayýs 2015, Cumartesi - 13:15)

Çevrimdýþý caner34

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HÜNKAR
« Yanýtla #3 : 29 Nisan 2015, Çarþamba - 17:29 »
Gayet güzel hazýrlanmýþ bir konu eline saðlýk. Ben buraya çýkarsam inþ 5. yi alacaðým dua edin bana Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 80lv im Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

caner34 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: mustafaozturk (02 Mayýs 2015, Cumartesi - 13:15)

Çevrimdýþý mustafaozturk

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : DeaDeviles_05
  • Klaným : KozKupa
« Yanýtla #4 : 02 Mayýs 2015, Cumartesi - 13:13 »
Gerçekten güzel konu ayni þeyleri bende yaptým yildirim kullanmadim tek fark öfke kullandým hep çarþamba aksamiydi baþladýðým de cama gece 2 de bitti benimde full oyunda olursa gerçekten cikmamaya özen gösterin intikam satmamalarý için

mustafaozturk 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SEYNUR ISMAYILOV (02 Mayýs 2015, Cumartesi - 21:07)

Çevrimdýþý Thebingbang

• 25. Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • 20 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
« Yanýtla #5 : 03 Mayýs 2015, Pazar - 23:14 »
Yorumlarýnýz için çok teþekkürler. Umarým en erken zamanda çýkar ve 5.inþaatçýyý alýrsýnýz Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap Evet oyundan ne kadar az çýkarsak o kadar iyi. Ben sadece geceleri çýkýyordum. Hatta bir ara köylülerin bir kaç dakika dinlensin diye hata veriyordu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Thebingbang 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: caner34 (07 Mayýs 2015, Perþembe - 23:13)

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 57
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa
  • Klaným : SAMPIYONTAKIM
« Yanýtla #6 : 04 Mayýs 2015, Pazartesi - 17:03 »
Hocam daha önce 30 levelde denemiþtim bazý arkadaþlarýmýz takipteydi 2300'de pes etmiþtim þimdi ise 2500 lerdeyim bir zamandan sonra caným sýkýlýyor 60 70 okçu ile giriyorum yok klan kalesinden çýkan askerler yok son seviye teslalar son seviye iskelet tuzaklarý derken -30'u yiyorum bütün hevesim kaçýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap 2500 deyim dýþarda köy binasý bulmak nerdeyse imkansýz 1 saatte  1 tane bulamadýðým zamanlar oldu dil deðiþtirdiðim halde onu geçtim kristal 3 adamlarý getiriyor sürekli onlarda %100 aldýðým taktirde 4 kupa veriyor ki %50 zor alýyorum zaten Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap TH8 usta 3 veya kristal 1 gelicek ki anca 5 kupa alayým iþler baya zorlaþtý bu akþam 100 kupa kasýp 1000 taþý almayý denicem baþarý olur ise bir video çekip ustaya çýkmak isteyenleri aydýnlatacaðým Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Tam bir ganimetçi ..

Tüm geliþimim sürekli güncel .

Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

MustafaUzelz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: caner34 (07 Mayýs 2015, Perþembe - 23:14)

Çevrimdýþý devriyel

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 9
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : mr.lion
« Yanýtla #7 : 09 Mayýs 2015, Cumartesi - 18:43 »
forumdaki ilk mesajimda tecrubelerimden bahsetmek istiyorum. kb 9 okcu barbar 5 seviye ile elimi kolumu sallaya ciktim. 1 gunde usta lige cikip 1000 tasimi aldim. simdi size uyguladigim taktigi anlatayim.
oncelikle gordugum herkes kupa kasmak icin disaridaki koy binalarina saldiriyor. ancak oyundan ciktiginiz anda intikam yiyerek aldiginiz 4-5 kupayi 30-40 kupa olarak geri veriyorsunuz. ayrica kaptirdiginiz ganimet, asker basmak icin kullandiginiz iksir, koy aramak icin aradiginiz altin ile ciddi sekilde zarar ediliyordu.
benim taktigimde ise asker basmaya, koy aramaya gerek yok. ben 2200 kupadayken usta lige cikmaya karar verdim ve taktigimi uygulamaya basladim. depolarimdaki altin ve iksir oranini minimuma cektim. yaklasik 150.000 civari altin ve iksirim vardi. sonra koy binamida iceri aldim. boylece ganimet olmadigi icin cezbedici o lmayan bir hedef haline geldim. yapmam gereken sadece oyunu kapatip kupa dusenlerin koyume saldirip yenilmelerini beklemekti. bu sure zarfinda saldiri alip kupa kaybetmedimmi? tabiki kaybettim. ancak zaten kupalar havadan geliyordu. yani kaybedilen kupalarin bir onemi yoktu. ara ara girip koyume kalkan gelmisse onu bozuyordum. ben bu sekilde 2200 kupadan 2560 kupaya bir gunde hic zorlanmadan ciktim. gerisinide kendim tamamladim.
yaptigim taktigi deneyin zorlanmadan ve altin iksir kaybetmeden usta lige cikin.

not. telden yazdigim icin imla hatalarini mazur gorun.

Çevrimdýþý caner34

• 12.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 35
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
  • COC Nick : HÜNKAR
« Yanýtla #8 : 10 Mayýs 2015, Pazar - 19:26 »
forumdaki ilk mesajimda tecrubelerimden bahsetmek istiyorum. kb 9 okcu barbar 5 seviye ile elimi kolumu sallaya ciktim. 1 gunde usta lige cikip 1000 tasimi aldim. simdi size uyguladigim taktigi anlatayim.
oncelikle gordugum herkes kupa kasmak icin disaridaki koy binalarina saldiriyor. ancak oyundan ciktiginiz anda intikam yiyerek aldiginiz 4-5 kupayi 30-40 kupa olarak geri veriyorsunuz. ayrica kaptirdiginiz ganimet, asker basmak icin kullandiginiz iksir, koy aramak icin aradiginiz altin ile ciddi sekilde zarar ediliyordu.
benim taktigimde ise asker basmaya, koy aramaya gerek yok. ben 2200 kupadayken usta lige cikmaya karar verdim ve taktigimi uygulamaya basladim. depolarimdaki altin ve iksir oranini minimuma cektim. yaklasik 150.000 civari altin ve iksirim vardi. sonra koy binamida iceri aldim. boylece ganimet olmadigi icin cezbedici o lmayan bir hedef haline geldim. yapmam gereken sadece oyunu kapatip kupa dusenlerin koyume saldirip yenilmelerini beklemekti. bu sure zarfinda saldiri alip kupa kaybetmedimmi? tabiki kaybettim. ancak zaten kupalar havadan geliyordu. yani kaybedilen kupalarin bir onemi yoktu. ara ara girip koyume kalkan gelmisse onu bozuyordum. ben bu sekilde 2200 kupadan 2560 kupaya bir gunde hic zorlanmadan ciktim. gerisinide kendim tamamladim.
yaptigim taktigi deneyin zorlanmadan ve altin iksir kaybetmeden usta lige cikin.

not. telden yazdigim icin imla hatalarini mazur gorun.

kardeþ böyle bir taktikle 1 günde o kadar kupa kasman gerçekten çok garip. Tebrikler.

Çevrimdýþý devriyel

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #9 : 11 Mayýs 2015, Pazartesi - 16:04 »
dedigim gibi siz hicbir sey yapmiyorsunuz. sadece altin iksirinizi minimum seviyede tutun ve kupa dusenlerin size saldirmasini bekleyin. koyunuza kalkan gelirse kalkani bozun. yapmaniz gereken hepsi bu.
hatta soylede ekleme yapayim. iki gun oncesi ganimet kasarken 2100 lerde olan kupam 1650 ye kadar dusmustu. hemen okcuyu 7 ye basip altini sifirladim. koy binamida iceri aldim. dun kupam 2200 e cikti bu sekilde.

not dusmek istiyorum.
benim yaptigim taktikte siz kimseye saldirmadiginiz icin intikam yeme durumunuzda yoktur.
« Son Düzenleme: 11 Mayýs 2015, Pazartesi - 16:12 Gönderen: devriyel »

devriyel 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: caner34 (13 Mayýs 2015, Çarþamba - 00:00)

Çevrimdýþý MustafaUzelz

• 20.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 57
  • Clash of Clans
  • 9 Mesajý Toplam
    10 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Mustafa
  • Klaným : SAMPIYONTAKIM
« Yanýtla #10 : 12 Mayýs 2015, Salý - 16:17 »
Yakýnda usta lige nasýl çýkýlýr adlý bir video çekicem hatta video hazýr akþam sesli anlatým ile sizlere sunucam bir aksilik olmazsa.

Tam bir ganimetçi ..

Tüm geliþimim sürekli güncel .

MustafaUzelz 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: caner34 (13 Mayýs 2015, Çarþamba - 00:00)

Çevrimdýþý devriyel

• 4.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 4 Mesajý Toplam
    4 Kere Beðenildi
« Yanýtla #11 : 13 Mayýs 2015, Çarþamba - 19:48 »
sabah 2000 kusurlerdeydi kupam. su anda 2442. sabahtan beri 6 tanede saldiri aldim. o da iksir deposundan 2 k civari kara iksir calmalarindan kaynaklaniyor. kara iksir deposunu alan savasi bitiriyor. simdi bu sekilde sampiyonlar ligine cikabilirmiyim onu deniyecem.

devriyel 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: caner34 (17 Mayýs 2015, Pazar - 15:41)