Gönderen Konu: KÖYÜNÜZÜ GERÝ YÜKLEME, FORMAT ATANLAR, YENÝ TELEFON VEYA TABLET ALANLAR..  (Okunma sayýsý 69292 defa)

Çevrimdýþý TReeArms

• Forum Polisi
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1263
  • Rep Puaný : 83
  • Durumum:
  • Mekanýn Cennet Olsun Dayý.
  • 578 Mesajý Toplam
    772 Kere Beðenildi
  • COC Nick : TReeArms41
  • Klaným : 1923TURK
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
mrb acaba oyunu hem iphonedan hmde pc den oynýyabilrimiyim ayný koyu?

Burayý oku

Çevrimdýþý dadasugur

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 8
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : dadasugur
  • Klaným : fýrtýnabirligi
Merhaba ben sorunumu anlatamadýn sanýrým diyorumki telefona yada yedek hdd ye aktardýgýmýzda oyunu ordaki klasörün ismi nedir ben android telefon eski bilgilerini geri getiren bir program buldum ve orda bir takým þeyler çýkdý ona göre bulmak istiyorum clans of clansa yardýma yazdým ilgilendikleri yo k o açýdan sordum bilginiz varsa eyer

Çevrimdýþý KeOCI

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Keco
Merhabalar ;
Samsung Note 2 kullanýcýsýyým. ( Google Play Store). Þu an sahibi olduðum 38. seviyedeki "Keco" köyümü google play e baðlanmadan oynuyorum. google play hesabýmý açmak istediðimde "3 level Keco" köyü ile devam etmeniz gerekiyor diyor. Mevcut 38 level olan köyümü, telefonumu yedeklemek için kullandýðým google play hesabýma ne þekilde güncelleyebilirim? Teþekkürler.

KeOCI 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: enesunal (17 Mart 2014, Pazartesi - 18:08)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Merhaba ben sorunumu anlatamadýn sanýrým diyorumki telefona yada yedek hdd ye aktardýgýmýzda oyunu ordaki klasörün ismi nedir ben android telefon eski bilgilerini geri getiren bir program buldum ve orda bir takým þeyler çýkdý ona göre bulmak istiyorum clans of clansa yardýma yazdým ilgilendikleri yo k o açýdan sordum bilginiz varsa eyer

Coc bilgilerini datalarýný kimsenin cihazýna yüklemez, online olarak yani anlýk server eþitlemesi ile çalýþýr. Bulacaðýnýz dosyalar grafik ses vs dosyalarýdýr yani bulmanýn bi anlamý yok yeniden indirin,. Herkesin köy geliþim bilgileri supercell serverlarýnda

Çevrimdýþý dadasugur

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Merhaba þimdi öncelikle ilgilenen tüm arkadaþlara tþk benim yeni bir sorum olacak Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

ben recuva diye bir program buldum ve bu programla clans of clans ýn son oynadýgým dosyasýný buldum bunu ben oyuna nasýl yüklerim dosya ismi ise
smdl2tmp1   ama telefonda ise com.supercell.clashofclans-1 diye yazýyor ne yapmam lazým bir yardýmcý olursanýz sevinirim

Çevrimdýþý enginbaba57

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : enginbaba
Kardes ben eski gmail sifre unuttugum icin yeni gmail kurdm oyun sifirlandi eaki kasabami nasil geri getirebilirim

Çevrimdýþý Admin

• Site Lideri
  • *
  • Ýleti: 2735
  • Rep Puaný : 552
  • Durumum:
  • 989 Mesajý Toplam
    3240 Kere Beðenildi
    • http://www.clashofclanstr.com
  • COC Nick : 1923 ϟ Cherhat
  • Klaným : 1923TÜRK (#2YY2PYP)

bu þekilde eski hesabýnýzý geri getiremezsiniz. çünkü hesap iþlemleri 2 çeþit iþler biri ios için game center diðeri android için google+ hesabý . oyunununuzu tekrar geri yüklemek için bu 2 bilgi yoksa zaman kaybetmeden yeni köyünüzü geliþtiriniz.

Çevrimdýþý osmanpasa

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
sa iyi oyunlar .ben tablete format attým gmailimi girdim fakat o olup olmadýðýndan emin deðilim clashý yukledýðýmde verilen talimatlarý uygulayýp google + hesabý ile giriþ yaptým fakat koyum geri gelmedi . lutfen acil yardým

Çevrimdýþý kaan123

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Hero
  • Klaným : jsjsns
+googldan eski köye girerken googla basýldýðýnda gmail sifresi istiyormu ?

Çevrimdýþý kelebek123

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : emre
  • Klaným : ÝTTÝFAK
Arkadaþlar köyümün ekli olduðu gmail hesabýný nasýl deðiþtirebilirim. Yani yeni bir hesaba köyü alabilirim.?

Çevrimdýþý dadasugur

• 3.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
yeni bir tane gmail hesabý açýcaksýn o açtýgýn hesaba þuan ki oyunu kaydediceksin

Çevrimdýþý BayHunter

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
  • COC Nick : BayHunter
Saol kardeþ.Yararlý bir konu.Ýþe yaradý.