Benim söylemek istediðim þey,8.köydeyken 8 yapmak dhaa mantýklý çünkü,8.köyde üst köylerden aldýgýn ganimey artýyor kendý seviyenden aldýgýn ganimet artýyor,köyün 9 .seviyedeykrm duvarlarýný 6 veya 7 de býrakmýþ oldgunu varsayarak konuþuyorm,ganimet bulman daha zorlaþacagý için 8 de 8 duvar yapman daha mantýklý,kime sorarsan sor bu oyunu farm oynayan kiiþiler senýn mantýksýz düþündgnü söyler,duvar için konuþuyorm yanlþ anlaþýlmasýn,he oyunu 2 3 ay oynayp býrakýcalsan duvarlarý yapmasanda olur aynen🙊🙊🙊
Oyunu tam 2 yýldýr oynuyorum köy binam th 10 duvarlarým 6-7 6 olanlar daha fazla ortalama 2300-2500 kupadayým herzaman bi hafta içinde 1- yada 2 kiþiden fazla %50 nin üzerine çýkan olmadý bu güne kadar toplar 10 okçular 9 havan 6 büyücü 6 hava savunmasý 5 x toplarý 1 cehennem kuleleri 1. Seviye sen bu oyunu hangi galakside oynuyorsun onu bilmiyorumda iyini savunma düþersen 30 tane 5. Seviye domuz veya 1. Seviye 2 golem 12 cadýda salsalar yüzde 50 nin üzerine çýkamýyorlar arkadaþým kafanýzda kalýplaþmýs köy seviyesi yüksek olunca ganimet yok iþte erkenden yükseltmiþ köy çöp olmuþ KAÇ DEFA yükselttinde biliyorsun ben th 9 yaptýðýmda duvarlarým 5. Seviyeyi hiç bi zararýnýzda görmedim
Bide hani diyosunuzya ben 8. Seviyeyim 10. Seviye duvarý zayýf biri gelirse bol ganimet alýrým diye adamýn savunmasý eksik deðilse misal
Sen o Bahsettiðin 8. Seviye duvarlý Köyünle benim köyü yüzde 50 yýk sana vericim köyü arkadaþým þu örümcekkafalýlýktan kurtulun biraz
Þurda insanlar fikir alýþveriþinde bulunmak için adabýyla usturubuyla yazýyorlarken senin gelip buraya bu þekilde hitap ederek yazman hoþ deðil bunu bi belirterek baþlayayým da sonra arada kaynamasýn. Burasý bir fikir platformudur ve her ne isterse ne düþünüyorsa yazmakta özgürdür. Gelip de buraya örümcek kafalý vb. þekilde hitaplarla yazarak katýlacaksan lütfen daha dikkatli ol açýkçasý konuþma þeklin beni rahatsýz etti.
Sonraki meselelere gelirsek eðer yardýmcý olmak için kendi fikrini sunmuþ arkadaþ ki benim görüþüm de o doðrultuda. Ýlla duvar kasmak zaten bana da mantýklý gelmiyor. Elinde ganimet varken fazladan iþçilerin de müsaitse zaman içinde duvar kasmak daha iyi hem de sýkmýyor duvar kasacaðým diye oynayanlarý bu yöntem. Nasýlsa bu duvarlar yükseltilecek ve bunun da ganimetin bol olduðu zamanda yapýlmasý fikri bana daha makbul geliyor (bunu söylerken ben duvarlarýmý 9'da ancak 8'e yükselttim).
10 seviye binam var ve savunmalarýmýn bir kýsmý fullendi bile duvarlarýmda 8 aðýrlýklý olmak üzere bir kýsmýnda 9 sv de bulunmakta. Düzenim de gayet saðlamdýr. Ben bu halde %50 lerde nadir de olsa kaptýrýyorken senin tarif ettiðin köyde kaptýrmaman da zor (gerçi haftada birkaç demiþsin orasýný atlamýsým).
Ýþin özü kendi fikrimdir kimseyi baðlamaz ama benim duvar konusundaki önerim iþçileri beklerken ganimet biriktirme aþamasýnda fazladan doldurabilirseniz depolarý yaðma çok yapabilirseniz, fazlalýk kýsýmla duvar kasmaya bakýn. Aksi halde bütün inþaatlarý durdurarak duvar kasmak pek etkili bir yöntem deðil aksine insaný çileden de çýkarmasý mümkün. Þahsen ben 9. seviyenin sonunda bu þekilde 7 olan surlarýmý tamamen 8 yaptým hatta bir kýsmýný da 9 a çýkardým. Denenmiþ etkili bir yöntem olarak tavsiye ederim rahatlýkla