Gönderen Konu: Nasil hizli kara iksir kasarim (kupayi onemsemiyorsaniz)  (Okunma sayısı 9538 defa)

Çevrimdışı blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
  • Klanım : 1923TÜRK2
Nasil hizli kara iksir kasarim (kupayi onemsemiyorsaniz)
« : 03 Mayıs 2013, Cuma - 16:49 »
Arkadaslar kupa onemsiz ise sizin icin oldukca basit bi yolla kara iksir kasabilirsiniz  7. Seviye koy binasinda depoyu kuran koyun en orta noktasina atiyo ve cogu zaman somurmek cok zorlasiyor  helede 1 2 k lik bulmussak .dedigim gibi eger kupa onemsizse 3 adet yildirim buyusu yaparak rakip aramaya baslayin ve direk bu 3 iksiri deponun uzerine atin 3.seviye3 adet iksir 500 kara iksir alabiliyo eger duzgun atmis isen 700 800 kusur alabiliyo bu 4. Seviyede min 600 max 800 900 kusur oluyo bu sekilde 1.30 saatte bi 500 den fazla iksir kasabilirsiniz ve ekstradan yaptiginiz savaslarlada kastiginiz çabası ben bu sekilde 3 gunde barbarimi aldim herkeze kolay gelsin

blackshadow1907 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: emregencay30 (27 Mayıs 2014, Salı - 15:34), fatıhkaya (05 Mayıs 2013, Pazar - 12:55)

Çevrimdışı Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Mekanın Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajı Toplam
    1929 Kere Beğenildi
Ynt: Nasil hizli kara iksir kasarim (kupayi onemsemiyorsaniz)
« Yanıtla #1 : 03 Mayıs 2013, Cuma - 16:55 »
öyle yapacağına 4 yıldırımla 2 havanı iptal edip madene doğru goblin saldırısı veya normal bir saldırı yapmak daha mantıklı çünkü altında zor biriken bir maden diye düşünüyorum.

Kurmay 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: abdullahdaylan (28 Şubat 2015, Cumartesi - 19:15), Mert (03 Şubat 2015, Salı - 14:03)

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
« Yanıtla #2 : 03 Mayıs 2013, Cuma - 16:59 »
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
öyle yapacağına 4 yıldırımla 2 havanı iptal edip madene doğru goblin saldırısı veya normal bir saldırı yapmak daha mantıklı çünkü altında zor biriken bir maden diye düşünüyorum.
haklisin ama abi 4 yildirimim yok 7.seviye koy binam vede ben saldirilarda hic bi zaman yenilmedim 12 dev 2 sifaci 2 ejder gerisi goblin basiyorum havan filan hava civa oluyo o yuzden savaslarda iksir kullanmıyorum bende asker olana kadar yuksek iksiri olan birini ariyarak iksirini somuruyorum

blackshadow1907 'nin Mesajlarını Beğenen 2 Kullanıcı: abdullahdaylan (28 Şubat 2015, Cumartesi - 19:15), Mert (03 Şubat 2015, Salı - 14:04)

Çevrimdışı Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Rep Puanı : 1
  • Mekanın Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajı Toplam
    1929 Kere Beğenildi
« Yanıtla #3 : 03 Mayıs 2013, Cuma - 17:02 »
güzel asker kombinesi, zaten bu şekilde çok rahat kazanır en azından bütün madeni sömürür sün. kara iksire attığın yıldırımları en sona sakla. baktın askerlerin öldü alamayacaksın o zaman at. Boşuna atmamış olursun.

Kurmay 'nin Mesajlarını Beğenen 3 Kullanıcı: c1h4n (27 Şubat 2015, Cuma - 23:10), Mert (03 Şubat 2015, Salı - 14:04), o2d (04 Mayıs 2013, Cumartesi - 08:48)

Çevrimdışı Moldwade

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 5
  • Durumum:
  • Clash Of Clans <3
  • 17 Mesajı Toplam
    29 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Moldw4de
  • Klanım : DeveDikeni
« Yanıtla #4 : 04 Mayıs 2013, Cumartesi - 21:06 »

Herkeste altin iksir karaiksir ayni anda yuksek cikmiyor karaiksir yuksek altin dusuk gordunmu simsek atar orduyu bosa harcamam veya altinida var ama yenemicen guclukte orduyu bosa harcamam bir havan fazla bir havan az simsegi havanlara atmak mantiksiz

Hakketigimi dusunuyorsan +repi esirgeme !!1! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı fatıhkaya

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajı Toplam
    1 Kere Beğenildi
  • COC Nick : lenova
  • Klanım : VolksVagen
« Yanıtla #5 : 05 Mayıs 2013, Pazar - 12:55 »
verdiğin bilgi çok yararlı köy binam 7 olunca direk bu taktiği uygulayacağım

Çevrimdışı Nihat

• 88.Seviye Üye
  • *
  • Rep Puanı : 34
  • Durumum:
  • 🏀 Basketbol 🏀
  • 152 Mesajı Toplam
    250 Kere Beğenildi
  • COC Nick : Ninoo
  • Klanım : 1923Türk3
« Yanıtla #6 : 06 Mayıs 2013, Pazartesi - 19:24 »
Evet ben intikam amaçlı birine gittim. Adamd x-topu var duvarları 8 lvl yani indiremem bende 3 yıldırım bastım kara iksir deposuna attım. 600 kara iksir aldım.

Facebook : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Twitter : Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
Instagram : nihatgenc7
MessageMe : WQ 294 UDV
Game Center : NihatGenc
Yardımcı olabildiysem bi repi çok görme Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajı Toplam
    27 Kere Beğenildi
  • COC Nick : ilbeybey
  • Klanım : GAZZE
« Yanıtla #7 : 06 Mayıs 2013, Pazartesi - 22:00 »
haklisin ama abi 4 yildirimim yok 7.seviye koy binam vede ben saldirilarda hic bi zaman yenilmedim 12 dev 2 sifaci 2 ejder gerisi goblin basiyorum havan filan hava civa oluyo o yuzden savaslarda iksir kullanmıyorum bende asker olana kadar yuksek iksiri olan birini ariyarak iksirini somuruyorum
Bende asker düzenini çok beğendim denemeye değer Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajı Toplam
    38 Kere Beğenildi
« Yanıtla #8 : 07 Mayıs 2013, Salı - 07:24 »
Bende asker düzenini çok beğendim denemeye değer Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriş Yap
tesekkur ederim ancak cok gec yani 1 saate yakin bi zamanda savasa giriyorum istersen 2 ejder yerine okcu da basarsan daha hizli ve ucuz olur Aten ayni gorevi goruyolar

blackshadow1907 'nin Mesajlarını Beğenen Kullanıcılar: Mert (03 Şubat 2015, Salı - 14:06)

Çevrimdışı Mert

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
BENCE KOY BINASI DISARIDA OLANLARA DALIN SONRA KRA IKSIRE YILDIRIM ATIN .
« Yanıtla #9 : 03 Şubat 2015, Salı - 14:09 »
 KONU BENCE NASIL KUPA KASARSIN

Çevrimdışı Mert

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2015, Salı - 14:10 »
NASIL KUPA KASARSIN

Çevrimdışı Explosion

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • COC Nick : -Fonexx. ?
  • Klanım : Yok
« Yanıtla #11 : 16 Mart 2015, Pazartesi - 14:56 »
Mantikli