Gönderen Konu: Nasil hizli kara iksir kasarim (kupayi onemsemiyorsaniz)  (Okunma sayýsý 9814 defa)

Çevrimdýþý blackshadow1907

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 180
  • Rep Puaný : 0
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
  • Klaným : 1923TÜRK2
Nasil hizli kara iksir kasarim (kupayi onemsemiyorsaniz)
« : 03 Mayýs 2013, Cuma - 16:49 »
Arkadaslar kupa onemsiz ise sizin icin oldukca basit bi yolla kara iksir kasabilirsiniz  7. Seviye koy binasinda depoyu kuran koyun en orta noktasina atiyo ve cogu zaman somurmek cok zorlasiyor  helede 1 2 k lik bulmussak .dedigim gibi eger kupa onemsizse 3 adet yildirim buyusu yaparak rakip aramaya baslayin ve direk bu 3 iksiri deponun uzerine atin 3.seviye3 adet iksir 500 kara iksir alabiliyo eger duzgun atmis isen 700 800 kusur alabiliyo bu 4. Seviyede min 600 max 800 900 kusur oluyo bu sekilde 1.30 saatte bi 500 den fazla iksir kasabilirsiniz ve ekstradan yaptiginiz savaslarlada kastiginiz çabasý ben bu sekilde 3 gunde barbarimi aldim herkeze kolay gelsin

blackshadow1907 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: emregencay30 (27 Mayýs 2014, Salý - 15:34), fatýhkaya (05 Mayýs 2013, Pazar - 12:55)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Ynt: Nasil hizli kara iksir kasarim (kupayi onemsemiyorsaniz)
« Yanýtla #1 : 03 Mayýs 2013, Cuma - 16:55 »
öyle yapacaðýna 4 yýldýrýmla 2 havaný iptal edip madene doðru goblin saldýrýsý veya normal bir saldýrý yapmak daha mantýklý çünkü altýnda zor biriken bir maden diye düþünüyorum.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: abdullahdaylan (28 Þubat 2015, Cumartesi - 19:15), Mert (03 Þubat 2015, Salý - 14:03)

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
« Yanýtla #2 : 03 Mayýs 2013, Cuma - 16:59 »
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
öyle yapacaðýna 4 yýldýrýmla 2 havaný iptal edip madene doðru goblin saldýrýsý veya normal bir saldýrý yapmak daha mantýklý çünkü altýnda zor biriken bir maden diye düþünüyorum.
haklisin ama abi 4 yildirimim yok 7.seviye koy binam vede ben saldirilarda hic bi zaman yenilmedim 12 dev 2 sifaci 2 ejder gerisi goblin basiyorum havan filan hava civa oluyo o yuzden savaslarda iksir kullanmýyorum bende asker olana kadar yuksek iksiri olan birini ariyarak iksirini somuruyorum

blackshadow1907 'nin Mesajlarýný Beðenen 2 Kullanýcý: abdullahdaylan (28 Þubat 2015, Cumartesi - 19:15), Mert (03 Þubat 2015, Salý - 14:04)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
« Yanýtla #3 : 03 Mayýs 2013, Cuma - 17:02 »
güzel asker kombinesi, zaten bu þekilde çok rahat kazanýr en azýndan bütün madeni sömürür sün. kara iksire attýðýn yýldýrýmlarý en sona sakla. baktýn askerlerin öldü alamayacaksýn o zaman at. Boþuna atmamýþ olursun.

Kurmay 'nin Mesajlarýný Beðenen 3 Kullanýcý: c1h4n (27 Þubat 2015, Cuma - 23:10), Mert (03 Þubat 2015, Salý - 14:04), o2d (04 Mayýs 2013, Cumartesi - 08:48)

Çevrimdýþý Moldwade

• 26.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 83
  • Rep Puaný : 5
  • Durumum:
  • Clash Of Clans <3
  • 17 Mesajý Toplam
    29 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Moldw4de
  • Klaným : DeveDikeni
« Yanýtla #4 : 04 Mayýs 2013, Cumartesi - 21:06 »

Herkeste altin iksir karaiksir ayni anda yuksek cikmiyor karaiksir yuksek altin dusuk gordunmu simsek atar orduyu bosa harcamam veya altinida var ama yenemicen guclukte orduyu bosa harcamam bir havan fazla bir havan az simsegi havanlara atmak mantiksiz

Hakketigimi dusunuyorsan +repi esirgeme !!1! Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý fatýhkaya

• 8.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 22
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : lenova
  • Klaným : VolksVagen
« Yanýtla #5 : 05 Mayýs 2013, Pazar - 12:55 »
verdiðin bilgi çok yararlý köy binam 7 olunca direk bu taktiði uygulayacaðým

Çevrimdýþý Nihat

• 88.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 831
  • Rep Puaný : 34
  • Durumum:
  • 🏀 Basketbol 🏀
  • 152 Mesajý Toplam
    250 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Ninoo
  • Klaným : 1923Türk3
« Yanýtla #6 : 06 Mayýs 2013, Pazartesi - 19:24 »
Evet ben intikam amaçlý birine gittim. Adamd x-topu var duvarlarý 8 lvl yani indiremem bende 3 yýldýrým bastým kara iksir deposuna attým. 600 kara iksir aldým.

Facebook : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Twitter : Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Instagram : nihatgenc7
MessageMe : WQ 294 UDV
Game Center : NihatGenc
Yardýmcý olabildiysem bi repi çok görme Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý flip_16

• 36.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 123
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    27 Kere Beðenildi
  • COC Nick : ilbeybey
  • Klaným : GAZZE
« Yanýtla #7 : 06 Mayýs 2013, Pazartesi - 22:00 »
haklisin ama abi 4 yildirimim yok 7.seviye koy binam vede ben saldirilarda hic bi zaman yenilmedim 12 dev 2 sifaci 2 ejder gerisi goblin basiyorum havan filan hava civa oluyo o yuzden savaslarda iksir kullanmýyorum bende asker olana kadar yuksek iksiri olan birini ariyarak iksirini somuruyorum
Bende asker düzenini çok beðendim denemeye deðer Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

• 45.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • Clash of Clans
  • 29 Mesajý Toplam
    38 Kere Beðenildi
« Yanýtla #8 : 07 Mayýs 2013, Salý - 07:24 »
Bende asker düzenini çok beðendim denemeye deðer Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
tesekkur ederim ancak cok gec yani 1 saate yakin bi zamanda savasa giriyorum istersen 2 ejder yerine okcu da basarsan daha hizli ve ucuz olur Aten ayni gorevi goruyolar

blackshadow1907 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: Mert (03 Þubat 2015, Salý - 14:06)

Çevrimdýþý Mert

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
BENCE KOY BINASI DISARIDA OLANLARA DALIN SONRA KRA IKSIRE YILDIRIM ATIN .
« Yanýtla #9 : 03 Þubat 2015, Salý - 14:09 »
 KONU BENCE NASIL KUPA KASARSIN

Çevrimdýþý Mert

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 2
  • Clash of Clans
« Yanýtla #10 : 03 Þubat 2015, Salý - 14:10 »
NASIL KUPA KASARSIN

Çevrimdýþý Explosion

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : -Fonexx. ?
  • Klaným : Yok
« Yanýtla #11 : 16 Mart 2015, Pazartesi - 14:56 »
Mantikli