öyle yapacaðýna 4 yýldýrýmla 2 havaný iptal edip madene doðru goblin saldýrýsý veya normal bir saldýrý yapmak daha mantýklý çünkü altýnda zor biriken bir maden diye düþünüyorum.
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapöyle yapacaðýna 4 yýldýrýmla 2 havaný iptal edip madene doðru goblin saldýrýsý veya normal bir saldýrý yapmak daha mantýklý çünkü altýnda zor biriken bir maden diye düþünüyorum. haklisin ama abi 4 yildirimim yok 7.seviye koy binam vede ben saldirilarda hic bi zaman yenilmedim 12 dev 2 sifaci 2 ejder gerisi goblin basiyorum havan filan hava civa oluyo o yuzden savaslarda iksir kullanmýyorum bende asker olana kadar yuksek iksiri olan birini ariyarak iksirini somuruyorum
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ YapLinklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yapöyle yapacaðýna 4 yýldýrýmla 2 havaný iptal edip madene doðru goblin saldýrýsý veya normal bir saldýrý yapmak daha mantýklý çünkü altýnda zor biriken bir maden diye düþünüyorum. haklisin ama abi 4 yildirimim yok 7.seviye koy binam vede ben saldirilarda hic bi zaman yenilmedim 12 dev 2 sifaci 2 ejder gerisi goblin basiyorum havan filan hava civa oluyo o yuzden savaslarda iksir kullanmýyorum bende asker olana kadar yuksek iksiri olan birini ariyarak iksirini somuruyorumBende asker düzenini çok beðendim denemeye deðer Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap