Gönderen Konu: KÖYÜNÜZÜ GERÝ YÜKLEME, FORMAT ATANLAR, YENÝ TELEFON VEYA TABLET ALANLAR..  (Okunma sayýsý 69314 defa)

Çevrimdýþý Zordurumda

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 4
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Admin veya bilen arkadaþ lütfen okuyup geçmeyin yardýma ihtiyacým var.

Tabletten oynuyordum bu oyunu android tabletim bozuldu yani þarj olmuyor diðer türlü problemi yok servise gönderdim, oyundan uzak kalmayayým diye pc ye kurulumu indirdim dediðiniz yollarla yeni oyuna baþladým, hýzlý hýzlý ilerledim köy ismini ''deneme'' yaptým senkronize etmeye çalýþtým baðlandýðýnda gmaile 3 seviye köy geliyor, 75 lik köyüm gelmiyor gmail hesabý doðru ama yok gelmiyor köy geri nasýl yapacaðým yardým lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Admin veya bilen arkadaþ lütfen okuyup geçmeyin yardýma ihtiyacým var.

Tabletten oynuyordum bu oyunu android tabletim bozuldu yani þarj olmuyor diðer türlü problemi yok servise gönderdim, oyundan uzak kalmayayým diye pc ye kurulumu indirdim dediðiniz yollarla yeni oyuna baþladým, hýzlý hýzlý ilerledim köy ismini ''deneme'' yaptým senkronize etmeye çalýþtým baðlandýðýnda gmaile 3 seviye köy geliyor, 75 lik köyüm gelmiyor gmail hesabý doðru ama yok gelmiyor köy geri nasýl yapacaðým yardým lütfen Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

tablet apple mi? android mi?

Çevrimdýþý Zordurumda

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Android bro

Tablet servisten geldikten sonra format atmayýn diye belirttim özellikle, sað salim ulaþýrsa oyuna týklayým mý direk gelirmi eski köyüm ? Yoksa gmail hesabýndan falan çýkýþ yaparak mý gireyim bilemedim. Gmaille alakalý bir durum mu bu yoksa oyunun yüklü olduðu cihazlamý alakalý, çok çýkmazdayým yaw. Gmailimle arkadaþlarým kendi tabletlerinden giriþ yaptýlar 3 seviye köy çýkýyor anlamadým gitti ya, 75lik köyüm klanda öylece duruyor baktýk nasýl ulaþcam ya. Muhakkak vardýr bunun yolu.
« Son Düzenleme: 27 Mart 2014, Perþembe - 12:03 Gönderen: Zordurumda »

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Android bro

Tablet servisten geldikten sonra format atmayýn diye belirttim özellikle, sað salim ulaþýrsa oyuna týklayým mý direk gelirmi eski köyüm ? Yoksa gmail hesabýndan falan çýkýþ yaparak mý gireyim bilemedim. Gmaille alakalý bir durum mu bu yoksa oyunun yüklü olduðu cihazlamý alakalý, çok çýkmazdayým yaw. Gmailimle arkadaþlarým kendi tabletlerinden giriþ yaptýlar 3 seviye köy çýkýyor anlamadým gitti ya, 75lik köyüm klanda öylece duruyor baktýk nasýl ulaþcam ya. Muhakkak vardýr bunun yolu.

Ya oyununu baþka bir gmail e kayýt ettim ya da hiç kayýt etmedin.. Facebook giriþi ile yaptýysam sadece kayýt altýna almýþ olmuyor oyun.

Çevrimdýþý Zordurumda

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Peki tablet geldiðinde ne yapayým önerin ne, facebook kullanmýyorum o yüzden o ihtimal yok. Gmailden çýkýþ yapýp mý oyuna týklayayým yoksa direk gelir gelmez týklayýp açayým mý ?

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
tableti kurunca gmail adresini gir biraz bekle senkronizasyon yapýyor. odan sonra oyunu aç, oyunun anlatýmýný bitir ayarlar çýkýnca google giriþine bas köyün gelir..

Çevrimdýþý Zordurumda

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
Tableti kurmayacaðým formata gitmedi batarya deðiþcek, oyun içinde duruyor. Ben gmailim ile baþka arkadaþlarýn tabletinden girdiðimde 3 seviye köy geliyor karþýma, 75 lik köyüm gelmiyor yani senkronizasyon yapmadý oyunumu farklý farklý cihazlarda çok denedik olmuyor. Bunu kurtarma þansým var mý tabletim geldiðimde sorum bu, umarým bu sefer anlatabildim ? Gmailden çýkýþ yapýp girsem 75 lik köy açýlýrmý o tablette oynadým çünkü hep oyun oraya stoklamýþ olabilirmi köyümü sorum bu Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

Zordurumda 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: selcuk1 (08 Aralýk 2014, Pazartesi - 19:19)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
doðru mailse hiçbirþey yapmana gerek yok açýlýr..

Çevrimdýþý KARAKOBRA

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : karakopra
  • Klaným : ay_yýldýz_(*3
CIKAN SORUYA EWET DEÐÝLDE HAYIR DERSEK ESKÝ KÖYDEN DEWAM ETMEZSEK SONRA YENÝ KÖY GELÝNCE
ESKÝ KÖYÜME DÖNMEK ÝSTESEM DÖNEBÝLÝRMÝYÝM

SAYGILARIMLA

KARAKOBRA 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: selcuk1 (08 Aralýk 2014, Pazartesi - 19:19)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
döner

Çevrimdýþý KARAKOBRA

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 3
  • Clash of Clans
  • 1 Mesajý Toplam
    1 Kere Beðenildi
  • COC Nick : karakopra
  • Klaným : ay_yýldýz_(*3
Kardes ben eski gmail sifre unuttugum icin yeni gmail kurdm oyun sifirlandi eaki kasabami nasil geri getirebilirim
hesap bilgilerini kurtarmak için google com/accounts/recovery/adresine gidin

SAYGILARIMLA

Çevrimdýþý kraken

• 9.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 26
  • Durumum:
  • Galatasaray Aþký
  • 4 Mesajý Toplam
    5 Kere Beðenildi
  • COC Nick : kraken
  • Klaným : TÜRKÝYE
CIKAN SORUYA EWET DEÐÝLDE HAYIR DERSEK ESKÝ KÖYDEN DEWAM ETMEZSEK SONRA YENÝ KÖY GELÝNCE
ESKÝ KÖYÜME DÖNMEK ÝSTESEM DÖNEBÝLÝRMÝYÝM
Büyuk harfle yazmak baðýrmaktýr lütfen mesajýný düzenle

O gittiyse arkasýndan koþma dönerse senindir
Dönmemiþse zaten hiç senin olmamýþtýr