Gönderen Konu: KÖYÜNÜZÜ GERÝ YÜKLEME, FORMAT ATANLAR, YENÝ TELEFON VEYA TABLET ALANLAR..  (Okunma sayýsý 69165 defa)

Çevrimdýþý Kurmay

• CLASHER!
  • *
  • Ýleti: 2233
  • Rep Puaný : 1
  • Mekanýn Cennet Olsun Kurmay.
  • 689 Mesajý Toplam
    1929 Kere Beðenildi
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Komedi Dükkaný klanýnda bi abiminde bu sýkýntýsý var gmail hesabýný hatýrlamýyor fakat oyuna para harcadý Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap köyünü süpercelle yazarak geri alabilirmi?

para harcadýysa ve ilk aldýðý taþ bilgidini itunesden alabilirse ki çok kolay alýr. yardýmcý olurlar..

Çevrimdýþý kayran

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 5
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Kayran
  • Klaným : legenttürk
Merhabalar.Belki defalarca sorulmuþtur ama affýnýza sýðýnarak tekrar sorucam biraz bilgisizim bu konularda.ÝOS tabanlý bir telefondan android e geçtim.Yaptýðým tek þey play store dan oyunu android telefona indirmek oldu.Ancak oyun en baþtan baþladý korkup sildim ios telimden tekrar açmak istedim ama ne iphonda nede ipad de oyun açýlmadý.Andoride tekrar oyunu indirdim bu sefer orada da açýlmadý.Þu an oyuna giriþ yapamýyorum 100 lvl köyüm vardý.Bu konuda bana yardýmcý olabilir misiniz?Yükleme sayfasý geliyor ama oyun açýlmýyor.Saygýlar hayýrlý günler.(Klandaki arkadaþlar köyümün halen durduðunu söylüyorlar)

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1737
  • Rep Puaný : 18
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
  • COC Nick : VÝCTORY
  • Klaným : 1923TÜRK AÝLESÝ
Merhabalar.Belki defalarca sorulmuþtur ama affýnýza sýðýnarak tekrar sorucam biraz bilgisizim bu konularda.ÝOS tabanlý bir telefondan android e geçtim.Yaptýðým tek þey play store dan oyunu android telefona indirmek oldu.Ancak oyun en baþtan baþladý korkup sildim ios telimden tekrar açmak istedim ama ne iphonda nede ipad de oyun açýlmadý.Andoride tekrar oyunu indirdim bu sefer orada da açýlmadý.Þu an oyuna giriþ yapamýyorum 100 lvl köyüm vardý.Bu konuda bana yardýmcý olabilir misiniz?Yükleme sayfasý geliyor ama oyun açýlmýyor.Saygýlar hayýrlý günler.(Klandaki arkadaþlar köyümün halen durduðunu söylüyorlar)

Yeni telefonunuza yani android cihazýnýzda oyunu google play storedan indirip kurun.Telefondaki gmail hesabýnýzýn oynadýðýnýz gmail hesabý olduðundan emin olun.Þimdi oyuna girin ve sað üstten google hesabýnýzý baðlamak için çýkan butona basýn.5-10 saniye sonra size eski köyünüzün yüklemek isteyip istemeyeceðinizi soracak.Sizde evet diyin.Oyun yeniden baþlayacak ve kaldýðýnýz yerden devam edebileceksiniz.

”Nokta kadar menfaat için virgül kadar eðilme.”

VÝCTORY 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: kayran (22 Kasým 2014, Cumartesi - 16:02)

Çevrimdýþý kayran

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Android telefona oyunu indirdim kurdum ancak oyun içine girmiyor.Ekranda oyun yükleniyor yazýyor fakat kesinlikle oyuna girmiyor.

Çevrimdýþý kayran

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans

Yeni telefonunuza yani android cihazýnýzda oyunu google play storedan indirip kurun.Telefondaki gmail hesabýnýzýn oynadýðýnýz gmail hesabý olduðundan emin olun.Þimdi oyuna girin ve sað üstten google hesabýnýzý baðlamak için çýkan butona basýn.5-10 saniye sonra size eski köyünüzün yüklemek isteyip istemeyeceðinizi soracak.Sizde evet diyin.Oyun yeniden baþlayacak ve kaldýðýnýz yerden devam edebileceksiniz.
Köyü kaybetme gibi bir durum ile karþý karþýya kalmýþ olabilir miyim?

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
Yükleniyor kýsmýnda kalma sadece sana özel birþey deǧil.Arada banada oluyor wifiyi ve oyunu kapatýp biraz bekliyorum sonra normale dönüyor.Kaldýrýp tekrar kur istersen.Ayrýca köyün gmaile baǧlý ise silinme ihtimali yok.

Çevrimdýþý kayran

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
Yükleniyor kýsmýnda kalma sadece sana özel birþey deǧil.Arada banada oluyor wifiyi ve oyunu kapatýp biraz bekliyorum sonra normale dönüyor.Kaldýrýp tekrar kur istersen.Ayrýca köyün gmaile baǧlý ise silinme ihtimali yok.
Evet ancak internet baðlantýmda bir sýkýntý yok diðer her þey çok iyi çalýþýyor.Fakat clas of clans ne andoidde nede ios da açýlmýyor artýk.mesela iphone da ipadde nede lg telefonda açýlmýyor.Ýlk baþta androidde açýlmýþtý ben baþlangýç lvl olduðunu görünce silmiþtim tek rar yüklediðimde ise artýk hiç birinde açýlmaz oldu.

Çevrimdýþý kayran

• 2.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
VÝCTORY senin yorumundan sonra wifi ayarlarýna baktým güvenlik seviyesi çok üst düzeydeymiþ Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap dolayýsý ile oyun açýlmýyormuþ.Ardýndan ios da oyuna girip kodu mu aldým androide yükledim iþlem tamam.Sonuç olarak direk yardýmcý olamasanda vizyon açmýþ oldun ve sayende olayý çözdüm.ilgine desteðine teþekkür eder saðlýk ve mutluluklar dilerim.

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
O ayar zamanýnda benimde baþýmý çok aðrýtmýþtý ama aklýma bile gelmedi.Neyse sorun çözüldüyse sevindim.Haydi iyi eǧlenceler.

Çevrimdýþý furkannn

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
  • COC Nick : Furkann
  • Klaným : The Dost
Merhaba ben telefonuma format attým köyümü nasýl geri getirebilirim google hesabina baglamistim lutfen yardim edin

Çevrimdýþý VÝCTORY

• **1923TÜRK5**
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Durumum:
  • **VÝCTORY**
  • 446 Mesajý Toplam
    580 Kere Beðenildi
Telefonunuzdan google+ hesabýnýz ile oturum açýp oyuna girin.Sol üstten oyunu tekrardan hesabýnýza baðlaya bilirsiniz.
« Son Düzenleme: 27 Kasým 2014, Perþembe - 23:56 Gönderen: VÝCTORY »

Çevrimdýþý qweq

• 1.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1
  • Clash of Clans
Ynt: KÖYÜNÜZÜ GERÝ YÜKLEME, FORMAT ATANLAR, YENÝ TELEFON VEYA TABLET ALANLAR..
« Yanýtla #143 : 03 Aralýk 2014, Çarþamba - 17:48 »
Benim telefonum ýphone.  Bende android cihaza aktarýcam hesap zaten baðýntýlý dýyor.