O zaman o abilerimiz ve o sýnavý olan arkadaþlarýmýz yetkili olmayacak. Bu kadar basit.
Ben modluktan çýkayým o zaman ?
O Abileriniz ve yetkili kiþiler haricinde kiþiler moderator olamýyor mu yani? Bence çok rahat bulunabilir.
Modluðun 1923TÜRK Le alakasý yok , Buraya mod olduðumda baþka klanda dolaþýyordum bende sonradan 1923TÜRK e katýldým
T-Rex ben sadece olaný söylüyorum oyundaki tüm oyuncu sayýsý artarken forum kiþi sayýsý ters orantýlý olarak azalýyor .Ayrýca bir moderator veya Her kimse yeterince Aktif deðilse deðiþtirilmesi gerektiðini dusunuyorum.Kusura bakmayýn ama hal hatýr bunlar saçma o zaman git babana moderatorluk ver hiç foruma bakmasýn bu mu oluyor ilgilenmek? Ayrýca ben bir üniversite ogrencisiyim ,Egerbir ise kalkisildiysa devamýnýn getirilmesi gerekir.Neden geçen sene forumdaki anlýk online suandakinin neredeyse 10kati demekki bir yerlerde hata var.Bu çok açýk hatta Admin bile yeterince ilgilenmiyor önceden her konuda vardý þimdi Adminin mesaj attýðý bir konu giren var mi ? çok nadir belki 50konudan 1tane.
Üniversite öðrencisisiniz eðer para verip okumuyorsanýz sizde bilirsiniz sýnavýn ne kadar zor ve yorucu olduðunu , modluk almak için akraba , tanýdýk vb olmasýna gerek yok uygun görüldüyse biri o mod olabilir , bu forumda da halen 1923TÜRK de olmayýp mod olan var , mod olmak için bizim klanýmýzdan olcaksýnýz diye bir þart yok , modlar ya çalýþan ya okuyan insanlar , anlicaðýnýz üzere bazý modlar evine ekmek götürürken bazý modlarda geleceði için derslerine çalýþýp , sýnavlara hazýrlanýyor
8Tane Klaniniz var ve güvenilir ve aktif insan bulmak bu kadar zorda kusura bakmayýn ama o Klanlar kukla niyetine duruyor demekki Klan demek yardimlasmadir sadece Asker alýp verme deðil canlanmasý gerek buranýn Hiç cevap verilmeyen konular var gecen1yillik konu gordum kimse cevap vermemiþ hortlatma gereði duydum
9 klanýmýz var , klanýmýza üye olanlarý hemen mod yapmýyoruz bir kýsmý forum olduðunu bile sonradan öðreniyor , klanla forumun baðlantýsý yok denecek derecede , forumda kim attýðý postlarla ön plana çýktýysa admin uygun gördüyse modluk verir , klanla alakasý yok bu iþin
Hatta9.Klaný bile acmissiniz Gordum yan hesaplariniz orada bu kadar büyük bir Aile moderator sýkýntýsý cekmemeli bence
9.Klan yan hesaplarýmýzýn bulunduðu bi klan ayrýyetten üye yok klanda , yan hesap diyorum bakýn , yan hesap , 1 hesabýmýz yok 2. hesaplarýmýz orda savaþ yapýyor sadece .
Alakasý bile yok o sorumluluðu almam asla.Ama alacak kiþileri bulmalarýný istedim sen çok yanlýþ gelmiþsin
Belirttiðiniz gibi o sorumluluðu almam asla deyip forumdaki modlarla ilgili iþi okulu olan foruma zaman ayýrmalý diyorsunuz , empati yapýn bence .Siz bile o sorumluluðu almam diyorsunuz ama modlar online deðil zaman ayýrmalýlar demek garip.
Umarým mesajlarýnýza cevap vermiþimdir , bu arada online deðilsiniz okulunuz veya dersiniz varsa modluktan alýnmalý bu yetkililer diyenler için ufak bir yazý yazýcam , sabah 7.30 da kalkýp dersaneye gidip 5 dk oturmadan 1.30 da spor salonuna gidiyorum eve yorgun argýn aç gelip 6 da yemek yiyip dersime oturup geri kalan günde sadece 1.5 2 saatimi kendime ayýrýyorum , bu forumda da geçebilir , film izleyerek de geçebilir. Biz robot deðiliz. Burdaki her kes insan , herkesin günlük yapmasý gereken iþler var , bu forumun bir ticaret vb. olarak açýlmadýðýný da hatýrlatýrým , Clash of Clans oynayan kiþiler için yardýmcý olduðumuz bir platform, eðer bilginiz varsa oyun hakkýnda sorulara sizde yardým edebilirsiniz . Biz oynanan tüm cihazlar , platformlar , iþletim sistemleri ve tüm sorunlarýn cevabýný bilemiyoruz , deneyimlerimiz sonucunda size yardým ediyoruz. Þikayeti olan bunu admine belirtebilir.