Gönderen Konu: Forumdaki ilgisizlik ve yetersizlik  (Okunma sayýsý 3577 defa)

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 134
  • Rep Puaný : 1
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Çilek
  • Klaným : Gül Kokusu
Ynt: Forumdaki ilgisizlik ve yetersizlik
« Yanýtla #12 : 22 Kasým 2015, Pazar - 18:32 »
Hatta9.Klaný bile acmissiniz Gordum yan hesaplariniz orada bu kadar büyük bir Aile moderator sýkýntýsý cekmemeli bence

Çevrimdýþý LeafLook

• 1923TÜRK
  • 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1230
  • Rep Puaný : 15
  • Durumum:
  • 1923TÜRK Ailesi
  • 265 Mesajý Toplam
    342 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nazým
« Yanýtla #13 : 22 Kasým 2015, Pazar - 19:19 »
Bu iþlerin bu kadar kolay olduðunu düþünmek çok ilginç geliyor bana.Madem bu kadar bilgi sahibisiniz çok biliyorsunuz sizde oluþturun bakalým bir site .Zorluklarýyla karþýlaþýnca haber verin lütfen.

Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
Sen cevaplarý ezberliyorsun ama hayat asla ayný soruyu tekrarlamaz.

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #14 : 22 Kasým 2015, Pazar - 19:24 »
Sayýn leaflook ben olandan bahsediyorum böyle bir kararimda bütçemde yok siz gönüllü iþ yapýyorsunuz zorluðu konusunda birþey demedim fakat hep ayný kadro ve online sureleri çok az sýkýntý bu.

Çevrimdýþý nej123

• 17.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 48
  • Rep Puaný : 0
  • Clash of Clans
  • 8 Mesajý Toplam
    17 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Nejdet
  • Klaným : GloriousOttoman
« Yanýtla #15 : 23 Kasým 2015, Pazartesi - 13:27 »
Uzun lafýn kýsasý Çilek77 nickli arkadas moderator olmak ýstýyor Resimlerin Görüntülenmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap

nej123 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: T-Rex! (23 Kasým 2015, Pazartesi - 15:56)

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #16 : 23 Kasým 2015, Pazartesi - 15:56 »
Alakasý bile yok o sorumluluðu almam asla.Ama alacak kiþileri bulmalarýný istedim sen çok yanlýþ gelmiþsin

Çevrimdýþý SLayTR

• 22.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 65
  • Clash of Clans
  • 23 Mesajý Toplam
    31 Kere Beðenildi
« Yanýtla #17 : 25 Kasým 2015, Çarþamba - 08:00 »
Ben baþka bir konuya deðinmek istiyorum..

Önümüzde yeni güncellemeler geliyor.. Ben bu güncellemeleri burasý varken neden baþka yerlerden haber alayým. Gelecek olan güncellemeleri supercell facebook sayfasýndan ing olarak bildiriyor. Board kadrosu arasýnda yokmu hiç kimse, duyuru yapýlýr yapýlmaz türkçeye çeviripde burada paylaþacak olan..

Benim buraya giriþ sebebim oyun ile ilgili bilgi edinmek, ben buradan bu bilgiyi alamýyorsam nacizane görüþüm bi yerlerde bi sýkýntý vardýr demektir..

Forum aramamdada yeni gelecek olan güncellemelerde kalkan ile alakalý duyuruyu göremedim, kimse paylaþmamýþ izninizle burayada paylaþayým...

Güncelleme haberleri:
 1- Online kalma süresi 6 saatten 3 saate iniyor
2- Köy koruma kalkaný, kalkan bittiðinde devreye girecek. Þampiyon lig 15 dk, t3 1 saat, t2 2 saat, t1 ve efsane lig 3 saat.
3- yüzde 30 un altýnda kalýp kalkan vermiyen saldýrýlarda, 15 dk kalkan.
4- Günde 1 kez 10 yeþil taþa kalkan alýnabilecek 2 saatlik. Bu kalkan anýnda saldýrý yapýlabilecek. Yani online kalma süresi 3 saat ve 2 saatlik kalkanla, günde 1 kez 5 saat online olunabilecek

Edit; Aþaðýda linkini verdiðim bir konu var ama bu tarz konularý board kadrosunda görevli biri açsa ve net olarak türkçeye çevrilmiþ olsa daa uygun olur düþüncesindeyim... Saygýlarýmla
Linklerin Görülmesine Ýzin Verilmiyor. Üye Ol ya da Giriþ Yap
« Son Düzenleme: 25 Kasým 2015, Çarþamba - 08:07 Gönderen: SLayTR »

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #18 : 25 Kasým 2015, Çarþamba - 09:08 »
Katýlýyorum SlayTr ayrýca bi detay daha var saldýran kiþi ordu kampý kapasitesinin yarýsýndan azýný kullanýyor ise %30yapss bile kalkan gelmiyor

Çilek77 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: SLayTR (25 Kasým 2015, Çarþamba - 09:31)

aDemm078

• Ziyaretçi
« Yanýtla #19 : 25 Kasým 2015, Çarþamba - 12:02 »
Ben baþka bir konuya deðinmek istiyorum..

Önümüzde yeni güncellemeler geliyor.. Ben bu güncellemeleri burasý varken neden baþka yerlerden haber alayým. Gelecek olan güncellemeleri supercell facebook sayfasýndan ing olarak bildiriyor. Board kadrosu arasýnda yokmu hiç kimse, duyuru yapýlýr yapýlmaz türkçeye çeviripde burada paylaþacak olan..

Benim buraya giriþ sebebim oyun ile ilgili bilgi edinmek, ben buradan bu bilgiyi alamýyorsam nacizane görüþüm bi yerlerde bi sýkýntý vardýr demektir..

Forum aramamdada yeni gelecek olan güncellemelerde kalkan ile alakalý duyuruyu göremedim, kimse paylaþmamýþ izninizle burayada paylaþayým...

Güncelleme haberleri:
 1- Online kalma süresi 6 saatten 3 saate iniyor
2- Köy koruma kalkaný, kalkan bittiðinde devreye girecek. Þampiyon lig 15 dk, t3 1 saat, t2 2 saat, t1 ve efsane lig 3 saat.
3- yüzde 30 un altýnda kalýp kalkan vermiyen saldýrýlarda, 15 dk kalkan.
4- Günde 1 kez 10 yeþil taþa kalkan alýnabilecek 2 saatlik. Bu kalkan anýnda saldýrý yapýlabilecek. Yani online kalma süresi 3 saat ve 2 saatlik kalkanla, günde 1 kez 5 saat online olunabilecek

Edit; Aþaðýda linkini verdiðim bir konu var ama bu tarz konularý board kadrosunda görevli biri açsa ve net olarak türkçeye çevrilmiþ olsa daa uygun olur düþüncesindeyim... Saygýlarýmla
Ýyi güzel yazmýþsýn,o konuyu açanda benim zaten,ingilizcem bu tür þeylere yeterli olmadýðý için dünkü yayýnlanan 2.sneak peak'çeviremedim ve paylaþamadým zaman zaman güncellemeler ile ilgili çeviri ve paylaþýmlarda bulunmaya çalýþýyorum. Forumumuzda site büyüðü olan [isim gizlendi] güncellemeler ile ilgili hepsini çevirerek bizlere sunuyordu ama malesef ki herkes yetiþkin ve iþleri olduðu için bazen foruma hiç bakamýyor (bende dahil) keþke  Supercell resmi sayfasýndan diðer yabancý diller ile güncellemeleri açýklasa çok güzel olurdu ve bizde direk olarak burada paylaþýrdýk.

Çevrimdýþý Çilek77

• 39.Seviye Üye
  • *
  • Clash of Clans
  • 14 Mesajý Toplam
    15 Kere Beðenildi
« Yanýtla #20 : 25 Kasým 2015, Çarþamba - 12:35 »
Ýþte sorunda burada baþlýyor adem bizim cabamizla nereye kadar gidecek bu? Bir iki kiþiyle dönmüyor maalesef .O zaman güvendikleri genç bir moderator alabilirler çevrelerinden tanidiklarindan .Ayrýca Sneak Peakleri çevirmene gerek yok Onur Alp Aydýn zaten turkce halini paylaþýyor bir iki saat sonra oradan kopy yapabilirsin

Çevrimdýþý Gökbörü

• Rehber Kur-an, Hedef Turan.
  • 85.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 754
  • Rep Puaný : 54
  • FENERBAHÇE
  • 247 Mesajý Toplam
    369 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Utku
  • Klaným : 1453
« Yanýtla #21 : 25 Kasým 2015, Çarþamba - 16:41 »
11 Ekim tarihinde foruma kayýt olup, 19 Kasýmda böyle bir konu açmanýzda beni düþündürür açýkcasý. Evet belki haklý olabilirsiniz forum kýsa bir süredir pek aktif deðil. Fakat forumda 1 ayýnýz yeni yeni dolmuþ olmasýna raðmen böyle bir konu açýp forumu yorumlamanýz etik deðil doðrusu. Evet bende bir moderatörüm fakat kimimiz hem okuyup hem çalýþýyoruz, kimimiz 2 ayrý iþte çalýþýyoruz. Forumada gereðince vakit ayýrmaya çalýþýyoruz. Böyle bir konu açýp ortalýðý galyana vericeðinize, üye olarak forumu takip edebilir yada paylaþýmlar yapýp forumda etkileþim oluþturabilirsiniz. Özel hayatlarýmýz þuan bizi forumdan daha fazla meþgul ediyor, kýsa bir süre sonra bomba gibi döneceðimizden adýnýz gibi emin olabilirsiniz. Forum profilinizden anladýðým kadarda bir bayansýnýz, bu bizi þereflendirir ve onurlandýrýr. Foruma bir kadýn eli deðmesi belki de daha hoþ karþýlamamýza neden olacaktýr. Paylaþým yapmak için moderatör olmaya gerek yok, her þartda üyelerimizde bir cezasý olmadýðý sürece kurallar çerçevesinde konu açabilmek konusunda özgürdür.

Açtýðýnýz bu konuda zaten yönetime özel bölümümüzde üzerinde istiþare yapýlarak konuþuldu. Bizler kýsa bir süre sonra iyi bir dönüþ yapacaðýz. Bu süre içerisinde bizlere destek olup paylaþýmlar yaparsanýz bir aile olduðumuzu göstererek bizi onurlandýrýrsýnýz.

Ýlgi ve alakanýz için ayrýca teþekkür ederiz, iyi forumlar.

Gökbörü 'nin Mesajlarýný Beðenen Kullanýcýlar: uzaya (25 Kasým 2015, Çarþamba - 23:39)

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #22 : 26 Kasým 2015, Perþembe - 00:00 »
O zaman o abilerimiz ve o sýnavý olan arkadaþlarýmýz yetkili olmayacak. Bu kadar basit.

Ben modluktan çýkayým o zaman ?
O Abileriniz ve yetkili kiþiler haricinde kiþiler moderator olamýyor mu yani? Bence çok rahat bulunabilir.

Modluðun 1923TÜRK Le alakasý yok , Buraya mod olduðumda baþka klanda dolaþýyordum bende sonradan 1923TÜRK e katýldým
T-Rex ben sadece olaný söylüyorum oyundaki tüm oyuncu sayýsý artarken forum kiþi sayýsý ters orantýlý olarak azalýyor .Ayrýca bir moderator veya Her kimse yeterince Aktif deðilse deðiþtirilmesi gerektiðini dusunuyorum.Kusura bakmayýn ama hal hatýr bunlar saçma o zaman git babana moderatorluk ver hiç foruma bakmasýn bu mu oluyor ilgilenmek? Ayrýca ben bir üniversite ogrencisiyim ,Egerbir ise kalkisildiysa devamýnýn getirilmesi gerekir.Neden geçen sene forumdaki anlýk online suandakinin neredeyse 10kati demekki bir yerlerde hata var.Bu çok açýk hatta Admin bile yeterince ilgilenmiyor önceden her konuda vardý þimdi Adminin mesaj attýðý bir konu giren var mi ? çok nadir belki 50konudan 1tane.

Üniversite öðrencisisiniz eðer para verip okumuyorsanýz sizde bilirsiniz sýnavýn ne kadar zor ve yorucu olduðunu , modluk almak için akraba , tanýdýk vb olmasýna gerek yok uygun görüldüyse biri o mod olabilir , bu forumda da halen 1923TÜRK de olmayýp mod olan var , mod olmak için bizim klanýmýzdan olcaksýnýz diye bir þart yok , modlar ya çalýþan ya okuyan insanlar , anlicaðýnýz üzere bazý modlar  evine ekmek götürürken bazý modlarda geleceði için derslerine çalýþýp , sýnavlara hazýrlanýyor
8Tane Klaniniz var ve güvenilir ve aktif insan bulmak bu kadar zorda kusura bakmayýn ama o Klanlar kukla niyetine duruyor demekki Klan demek yardimlasmadir sadece Asker alýp verme deðil canlanmasý gerek buranýn Hiç cevap verilmeyen konular var gecen1yillik konu gordum kimse cevap vermemiþ hortlatma gereði duydum

9 klanýmýz var , klanýmýza üye olanlarý hemen mod yapmýyoruz bir kýsmý forum olduðunu bile sonradan öðreniyor , klanla forumun baðlantýsý yok denecek derecede , forumda kim attýðý postlarla ön plana çýktýysa admin uygun gördüyse modluk verir , klanla alakasý yok bu iþin
Hatta9.Klaný bile acmissiniz Gordum yan hesaplariniz orada bu kadar büyük bir Aile moderator sýkýntýsý cekmemeli bence

9.Klan yan hesaplarýmýzýn bulunduðu bi klan ayrýyetten üye yok klanda , yan hesap diyorum bakýn , yan hesap , 1 hesabýmýz yok 2. hesaplarýmýz orda savaþ yapýyor sadece .

Alakasý bile yok o sorumluluðu almam asla.Ama alacak kiþileri bulmalarýný istedim sen çok yanlýþ gelmiþsin
Belirttiðiniz gibi o sorumluluðu almam asla deyip forumdaki modlarla ilgili iþi okulu olan foruma zaman ayýrmalý diyorsunuz , empati yapýn bence .Siz bile o sorumluluðu almam diyorsunuz ama modlar online deðil zaman ayýrmalýlar demek garip.

Umarým mesajlarýnýza cevap vermiþimdir , bu arada online deðilsiniz okulunuz veya dersiniz varsa modluktan alýnmalý bu yetkililer diyenler için ufak bir yazý yazýcam , sabah 7.30 da kalkýp dersaneye gidip 5 dk oturmadan 1.30 da spor salonuna gidiyorum eve yorgun argýn aç gelip 6 da yemek yiyip dersime oturup geri kalan günde sadece 1.5 2 saatimi kendime ayýrýyorum , bu forumda da geçebilir , film izleyerek de geçebilir. Biz robot deðiliz. Burdaki her kes insan , herkesin günlük yapmasý gereken iþler var , bu forumun bir ticaret vb. olarak açýlmadýðýný da hatýrlatýrým , Clash of Clans oynayan kiþiler için yardýmcý olduðumuz bir platform, eðer bilginiz varsa oyun hakkýnda sorulara sizde yardým edebilirsiniz . Biz oynanan tüm cihazlar , platformlar , iþletim sistemleri  ve tüm sorunlarýn cevabýný bilemiyoruz , deneyimlerimiz sonucunda size yardým ediyoruz. Þikayeti olan bunu admine belirtebilir.

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

Çevrimdýþý Anýl

• 98.Seviye Üye
  • *
  • Ýleti: 1740
  • Rep Puaný : 58
  • Durumum:
  • "so long and thanks for all the fish"
  • 529 Mesajý Toplam
    757 Kere Beðenildi
  • COC Nick : Anýl
« Yanýtla #23 : 26 Kasým 2015, Perþembe - 00:02 »
Söylediklerini sonuna kadar destekliyorum ,Fakat kadronun hepsinin deðiþmesi taraftarý deðilim bunun yerine ekleme yapýlabilir kadroya Ayrýca Modlarin Hepsinin 1923turkten olduðunu bilmiyordum böyle birþey varsa þaþýrtýcý buda:) belki adam klandakilerine güvendiði için vermistir

Mod olmak için 1923TÜRK den olmak lazým deðil, uygun görüldüyse mod olunabilir. Hazýra konup post atmak yerine yetkilerin profiline girip bir bakýn hangi klandalar , yetkililerin belki yarýsý 1923TÜRK de ,  saðdan solda görüp , modluk sadece 1923TÜRK dekilere veriliyor denmesi garip.Sonuçta burda babadan oðula geçen bi sistemden bahsetmiyoruz . Moderatörlüðe kim uygun görüldüyse ona yetki verilebilir.
« Son Düzenleme: 26 Kasým 2015, Perþembe - 00:04 Gönderen: Anýl »

Ey Türk Gençliði!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.